divisionpanzerfaust
slavic foid slayer
napayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tuttunmu yarragi orospu evladiİlaçlarını iç brom ikimizde rus manitanın olmadığını biliyoruz![]()
basta o oldugunu bilmiyordum bu arada cevirebilirsiniztuttunmu yarragi orospu evladi
bu ne amk duailngo mu bu kız arapça rusça konuşma netuttunmu yarragi orospu evladi
baskasi sandim ilk arapca konusuyordu profiline baktim rus oldugunu ogrendim bir arkadasimin arkadasi oldugunu farkettim sonra bi baktim benim rus exbu ne amk duailngo mu bu kız arapça rusça konuşma ne
şu girdiğin triplere bayılıyorum senin yanapayim
lan senle niye arap.a kkonuşuyo exinse seni arap mı sanıyo nasıl bi şey bubaskasi sandim ilk arapca konusuyordu profiline baktim rus oldugunu ogrendim bir arkadasimin arkadasi oldugunu farkettim sonra bi baktim benim rus ex
Bu benim fake yarramtuttunmu yarragi orospu evladi
Ananı sikerim aferin brom bide bu nasıl konuşma amk bi arapça bi rusça kaç dil biliyor senin bu ex aqtuttunmu yarragi orospu evladi
ceviriyle yaziyo benle tassak gecmek icinAnanı sikerim aferin brom bide bu nasıl konuşma amk bi arapça bi rusça kaç dil biliyor senin bu ex aq
telegramda ismim arapca bide ben ananisikerim broceviriyle yaziyo benle tassak gecmek icin
niye renkli yaziyon piççevirsene amk ne yazıyo
şu girdiğin triplere bayılıyorum senin ya
Öyle bişey yok ben sikerimbromtelegramda ismim arapca bide ben ananisikerim bro![]()
cover ne zaman gelirAşığım senin bigonial width'ine
Tavlıyosun beni amın ile,
Cucklarsan bana özledim de,
Mogluyon de bana mogluyon de,
Nerdesin şu an hiç bilmiyorum,
Hep chico edit izliyorum,
Eski günleri özlüyorum,
Seni çok özlüyorum.
Bana stacyler gel yapar,
Ben beğenirsem ona mew yaparım,
Nokta org'da post açar,
Sonra da ben onu hep kaparım.
Hani çağırdığın beckyler nerde İskender?
Biz looksmax'ta onlar snepçet,
Foglıyor bu kız lan İskender,
Hadi gelip çenemi övsün stacyler.
Çenemde deepbite var ama kızlar,
Çenemin kusuruna bakmayın kızlar,
Engeller sıra sıra atılıyo kızlar,
En güzel aşklar tinder'da başlar,
Söyler şarkımı en güzel kızlar,
Ah şu metalci kızlar,
Görürüm, kalbim sızlar.
Looksmax'te yepyeni aşklar.
Direkt albüm çıkarmayı düşünüyorumcover ne zaman gelir
Senin durumuna uygun olur diye düşünmüştüm@Xavier o mesaji hangi kafayla yazdin knk amk
geri yaz amına koyim napicannapayim
Sapphire mı oldun başımıza abiAşığım senin bigonial width'ine
Tavlıyosun beni amın ile,
Cucklarsan bana özledim de,
Mogluyon de bana mogluyon de,
Nerdesin şu an hiç bilmiyorum,
Hep chico edit izliyorum,
Eski günleri özlüyorum,
Seni çok özlüyorum.
Bana stacyler gel yapar,
Ben beğenirsem ona mew yaparım,
Nokta org'da post açar,
Sonra da ben onu hep kaparım.
Hani çağırdığın beckyler nerde İskender?
Biz looksmax'ta onlar snepçet,
Foglıyor bu kız lan İskender,
Hadi gelip çenemi övsün stacyler.
Çenemde deepbite var ama kızlar,
Çenemin kusuruna bakmayın kızlar,
Engeller sıra sıra atılıyo kızlar,
En güzel aşklar tinder'da başlar,
Söyler şarkımı en güzel kızlar,
Ah şu metalci kızlar,
Görürüm, kalbim sızlar.
Looksmax'te yepyeni aşklar.
James Sapphire kim tanımıyorumSapphire mı oldun başımıza abi
tuttunmu yarragi orospu evladi
Hiç bi sikim olmuyo ben kavgada bıçaklandım hissetmedim amk kavgaya devam ettim sonra baktım cocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim aq@Xavier o mesaji hangi kafayla yazdin knk amk
amk şu floodu görmek istemiyorum artık.Hiç bi sikim olmuyo ben kavgada bıçaklandım hissetmedim amk kavgaya devam ettim sonra baktım cocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim aqzaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyo otomatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bişey olmuyo ama iyileşme süreci biraz sancılı
bu kafada yazmış kankam
orospu cocugu doxxladinmi niye durduk yere yazdın lan bunu sen simdi@divisionpanzerfaust oğlum bonemassini sikiyim o ne la amına kodum seni az bize de ver![]()
Aucheliusun anasi sikilirken post atmasiHiç bi sikim olmuyo ben kavgada bıçaklandım hissetmedim amk kavgaya devam ettim sonra baktım cocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim aqzaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyo otomatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bişey olmuyo ama iyileşme süreci biraz sancılı
bu kafada yazmış kankam
ne alaka ananı sikerimAucheliusun anasi sikilirken post atmasi
bu milat floodu senin gibi bi veletten duymak şaşırttı amkHiç bi sikim olmuyo ben kavgada bıçaklandım hissetmedim amk kavgaya devam ettim sonra baktım cocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim aqzaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyo otomatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bişey olmuyo ama iyileşme süreci biraz sancılı
bu kafada yazmış kankam
ucundan bi ragebait yiyon sankine alaka ananı sikerim![]()
You are ignoring content by this member.ucundan bi ragebait yiyon sanki
Kanka boşalmak nasıl bir hisYou are ignoring content by this member.
doxx maxxinge devam mı kanka yoksa o dönem bitti mibu milat floodu senin gibi bi veletten duymak şaşırttı amk
@pashanimair e sormak lazım o daha iyi bilirKanka boşalmak nasıl bir his
ne diyo ben ignoreliyomdadoxx maxxinge devam mı kanka yoksa o dönem bitti mi![]()
valla yudaya instasından o ben degilim krala kadar yazdırdım bi açık verirsen sıra sana gelir pampa zaten cok takılma bunlara ben mevzusunu acmıyom ama senin agzında cok mu korkuyon olum ghostlugunun patlamasındandoxx maxxinge devam mı kanka yoksa o dönem bitti mi![]()
Lan recainin fake degil mi otuttunmu yarragi orospu evladi
yav oğlum ignorelamadım lane diyo ben ignoreliyomda
Lan recainin fake degil mi o
204 rus stacyyok recai rus stacy olsaydi simdi recai mi kalirdi![]()
yav oğlum ignorelamadım la
You are ignoring content by this member.valla yudaya instasından o ben degilim krala kadar yazdırdım bi açık verirsen sıra sana gelir pampa zaten cok takılma bunlara ben mevzusunu acmıyom ama senin agzında cok mu korkuyon olum ghostlugunun patlamasından
@divisionpanzerfaust fanboyYou are ignoring content by this member.
yanlışın var fuckboy@divisionpanzerfaust fanboy
yok sen fanısın abicigin mi lan YOKSA AU SAHİBİNSE SÖYLE OLUM UTANMAyanlışın var fuckboy
@pashanimair iyi bilir