SAC BAKIM NASIL YAPILIR

D

Deleted member 315157

Bronze
Beyler sac bakımı nasıl yapabilirim? neler alabilirim son 1 aydır hiç sampuan kullanmıyorum cok kafamda kepek yapıyor kaşındırıyor şimdi biraz eskine nazaran rahatladım iyiyim fakat gene var oda dert edilecek birşey değil neler alıp sürebilirim biberiye falan ne ise yarar

Masturbasyon yaptiktan sonra cikan sperm'i bir bardaga doldur, 20ml zeytinyagi 10ml yumurta sarisi ve 10ml su ile karistir. Dus aldiktan hemen sonra uygulayip yika. Aradaki farki tahmini olarak 1 hafta icerisinde goreceksin.

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Thrill, Deleted member 308178, Auchelius and 7 others
dalga mı geciyon reis mast ne alaka evet yumurtayı duydum fakat denediğimde cok yapıskan yapmıstı

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, anathema, Deleted member 277275 and 3 others
Beyler sac bakımı nasıl yapabilirim? neler alabilirim son 1 aydır hiç sampuan kullanmıyorum cok kafamda kepek yapıyor kaşındırıyor şimdi biraz eskine nazaran rahatladım iyiyim fakat gene var oda dert edilecek birşey değil neler alıp sürebilirim biberiye falan ne ise yarar
pislik

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Auchelius, anathema and 5 others
Bannerim nasil olmus cokmu burutuyal :cool:

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası and Deleted member 277275
buzz cut cok kısa :C

dalga mı geciyon reis mast ne alaka evet yumurtayı duydum fakat denediğimde cok yapıskan yapmıstı
Dostum !
Buralarda yeni olmani anliyorum ve bu cahilligini bu seferligine hosgoru ile karsilayacagim !

Sperm, içerdiği yüksek protein ve çinko sayesinde saç köklerini besleyip güçlendirmeye yardımcı olur. Düzenli ve doğru şekilde kullanıldığında saç tellerini kalınlaştırır, parlaklığını artırır ve dökülmeyi azaltır. Aynı zamanda saç derisinin nem dengesini koruyarak sağlıklı, canlı ve dolgun bir görünüm kazandırır.

Before/After'i bana atmayi unutma adamim!

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Auchelius and 6 others
Dostum !
Buralarda yeni olmani anliyorum ve bu cahilligini bu seferligine hosgoru ile karsilayacagim !

Sperm, içerdiği yüksek protein ve çinko sayesinde saç köklerini besleyip güçlendirmeye yardımcı olur. Düzenli ve doğru şekilde kullanıldığında saç tellerini kalınlaştırır, parlaklığını artırır ve dökülmeyi azaltır. Aynı zamanda saç derisinin nem dengesini koruyarak sağlıklı, canlı ve dolgun bir görünüm kazandırır.

Before/After'i bana atmayi unutma adamim!
evet kanka çok doğru anne sütü gibi sperm insanın doğasında var ve çok sağlıklı micronutrientler içeriyor besin değeri falanda yüksek ben tadınada baktım arada yiyorum @bentaha seninde denemeni öneririm

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Serialsuicide and 2 others
kanka gpt'ye sordum olmaz diyor sac dökülmesini fazla yapar diyor neyse ben araştırıp bakayım

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
kanka gpt'ye sordum olmaz diyor sac dökülmesini fazla yapar diyor neyse ben araştırıp bakayım
benim saçlarım kıvırcık dasak konusu gibi geliyor sana komikte gekiyir olabilir ama ben speemi bukle belirginleştirucu olarak kullanıyorum saçları fenasal canlandırıyor hem doğal buklelerim inanilmaz belirgin oluyor bir dene bence

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Deleted member 277275
kanka yapay zekaya zor hgh test falan sakın kullanma der ghk cu ya bile kötü diyor burda mediums dedi kanka adamda yılların deneyimi var gerçek bişey yani bidaki mastürbasyon yaptığında direkt al saçına sür ben yiyorum direkt içinde çok sağlıklı amino asitler ve micronutrientler var anne sütü gibi ayni

• +1
Reactions: Thrill
yıllardır her gece yatmadan spermimi saç diplerine uyguluyorum saçlar böyle şuan
WhatsApp Image 2026 01 15 at 193330

mutlaka yapmalısın

• +1
Reactions: Thrill, bfcell and Deleted member 277275
kanka yapay zekaya zor hgh test falan sakın kullanma der ghk cu ya bile kötü diyor burda mediums dedi kanka adamda yılların deneyimi var gerçek bişey yani bidaki mastürbasyon yaptığında direkt al saçına sür ben yiyorum direkt içinde çok sağlıklı amino asitler ve micronutrientler var anne sütü gibi aynı
tmmmmmm
yıllardır her gece yatmadan spermimi saç diplerine uyguluyorum saçlar böyle şuan
View attachment 4542596
mutlaka yapmalısın
HOŞ DEĞİL KRAL SPERM YAPIŞKAN BİR MADDE ELDEN BİLE KOLAY KOLAY CIKMIYOR KAFADAN NASI CIKACAK

• +1
Reactions: Deleted member 277275
tmmmmmm

HOŞ DEĞİL KRAL SPERM YAPIŞKAN BİR MADDE ELDEN BİLE KOLAY KOLAY CIKMIYOR KAFADAN NASI CIKACAK
@Mediums abi adamı inandırmışlar sperm zararlı kolpasına şuna anlatsan bi saçı ascendler

pislik herif

• JFL
Reactions: Deleted member 277275, why not me? and Serialsuicide
ulan nerem pislik be mübarek adam
sac rutinine gore uygun sampuan, sampuanlama sikligi ve ihtiyacina gore sac kremini ogrenmen gerekiyor deneyerek

• +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
sac rutinine gore uygun sampuan, sampuanlama sikligi ve ihtiyacina gore sac kremini ogrenmen gerekiyor deneyerek
sampuan inan bana kullanınca cok kötü oluyor kafam gözüm alerjim var hepsine en iyisi su

sampuan inan bana kullanınca cok kötü oluyor kafam gözüm alerjim var hepsine en iyisi su
sac derisinin sampuan olmasa da bir sekilde temizlenmesi gerekiyor sampuan kullanmayan insanlar okuduguma gore sirkeyle falan temizliyorlardi degisik seyler var

• +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
sac derisinin sampuan olmasa da bir sekilde temizlenmesi gerekiyor sampuan kullanmayan insanlar okuduguma gore sirkeyle falan temizliyorlardi degisik seyler var
valla bilmiyorum sirke mirke yalan aga temizleniyor gene bende

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Gece gece ağlattı postlar KALFMQŞFÖAŞFÖÖSÖDÖFÖS

Users who are viewing this thread

Back