D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
İçine fin+minoksidil katarlar mı sizce siksok yağı alsam androjen reseptörleri yok olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tiroidi fazla atmışım 25 mcg başlanıyomuş aq fazla tiroid uyutmuyor suan yemek soylicem metabolizma sussun diyeOlum uyusana amk
minoksidil %5 sikimsonik yaglarin 2 3 kati etki gosteriyor hepsini bi arada lullancanİçine fin+minoksidil katarlar mı sizce siksok yağı alsam androjen reseptörleri yok olmasın
Senin su bilgi agacin bende olsa cidden cl olmustum aktiroidi fazla atmışım 25 mcg başlanıyomuş aq fazla tiroid uyutmuyor suan yemek soylicem metabolizma sussun diye
tam tersi descenderdin aqSenin su bilgi agacin bende olsa cidden cl olmustum ak
Bunların hepsinin calısma mekanizması AR baskılamaymıs tek stamp kullansam olmuyor muminoksidil %5 sikimsonik yaglarin 2 3 kati etki gosteriyor hepsini bi arada lullancan
Biberiye,Çam terebentin, Hint yağı bunlari al
Minox al
Her akşam sür yat
ertesi sabah duşa gir(bunu yapmak zor olabilir bol şans)
Nw yok aq duşta 5-6 saç görüyom testoya giricem ondantam tersi descenderdin aq
cocuk gotune genotropin basa basa zaten bok gibi olan hormonlarini dahada sikti
6iu gh aliyodu gunde amk diyabet oldum diyo simdi niye acaba
nw2 oldu bide
stample minoxda kullanBunların hepsinin calısma mekanizması AR baskılamaymıs tek stamp kullansam olmuyor mu
ar yi o bolgede blokluyor mal misin amk vucudundaki ar yi nasi bloklasin sacina surdugun yagstample minoxda kullan
Bak gözüm gelismesse skrm lan öç?ar yi o bolgede blokluyor mal misin amk vucudundaki ar yi nasi bloklasin sacina surdugun yag
bilmiyomBak gözüm gelismesse skrm lan öç?