Saç hk.

dogida

dogida

Banned
Sfs, güccük kafa, kötü kafa yapısı, asimetrik yüz, oval dışında yüz şekli, geride çene, kötü burun. bunlar varsa saç, tipinizi çok etkiliyor bunlar yoksa 3 numara bile yakışır. Yakışıklı adamlar saçlarını sürekli farklı stil yaparlar. Low mtn keko olmayanlar eşit uzatıyor.

Kötüyüm saçim en boktan dönemde şekil almiyor bağlanmıyor ortadan ikiye ayrılıyor yarrak gibi şekil veremiyorum. Nese uzatacaz artık yakisikli olsaydim keske berbere yanlar kısa üstleri kfna göre ayarla derdim

• So Sad
Reactions: Peter Steele
Kötüyüm saçim en boktan dönemde şekil almiyor bağlanmıyor ortadan ikiye ayrılıyor yarrak gibi şekil veremiyorum. Nese uzatacaz artık yakisikli olsaydim keske berbere yanlar kısa üstleri kfna göre ayarla derdim
Benimde oyle amk
Olm haftada 1 şampuanluyorum
Şampuan günü saç iğrenc oluyor boyle sekil almayan lastik gibi dumduz igrenc oluyor :feelswhy:

Benimde oyle amk
Olm haftada 1 şampuanluyorum
Şampuan günü saç iğrenc oluyor boyle sekil almayan lastik gibi dumduz igrenc oluyor :feelswhy:
HAftada 1 ne orospu cocugu kullan o siktiğiminin şampuanını deniz tuzu spreyi ya da toz vax kullan benim saç en boktan uzunlukta diye hiçbir sik yapamıyorum

HAftada 1 ne orospu cocugu kullan o siktiğiminin şampuanını deniz tuzu spreyi ya da toz vax kullan benim saç en boktan uzunlukta diye hiçbir sik yapamıyorum
hic kullanmiyom sampuan anani sikerim

Pis herif senin gibi salaktanda bu beklenirdi