![nmn14](/data/avatars/l/48/48755.jpg?1738418299)
nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Beyler evde saçı kaşı siyaha boyasam yanar mı amk? Kuaförde mi yapmaliyim yoksa? Dark triad olcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dene sonucu at bende dusunuyorum karrı gibi kahverengi saçla dolaşıyozBeyler evde saçı kaşı siyaha boyasam yanar mı amk? Kuaförde mi yapmaliyim yoksa? Dark triad olcam
skin undertonen cold ise yakışma ihtimali varBeyler evde saçı kaşı siyaha boyasam yanar mı amk? Kuaförde mi yapmaliyim yoksa? Dark triad olcam
kanka normal tenim beyaz da su an bugdayım hala dönemedim eski ten rengimeskin undertonen cold ise yakışma ihtimali var
@Peter Steele
BABA EVDE BOYAMA FALAN ZOR GIT BERBERE DE SIYAH BOYA VAR MI SACLAR SOLDU BEYAZLADI FALAN UYDUR O BI TANE CIKARIR SIYAHLATAN SAMPUANIMSI SAÇ SENDE ALABILIRSIN TRENDYOLDAN DUR ATCAM@Peter Steele
UNDERTONE NE OCCCCCCC SADECE TEN RENGINDEN NASI BILEK MUNECIMMIYIZesmerim boyasam nasil olur saclari
beni gördün mü kanka sen yakisirmiUNDERTONE NE OCCCCCCC SADECE TEN RENGINDEN NASI BILEK MUNECIMMIYIZ
olm bune amk direkt boyatayım siyaha. bu attığın ürün hiç güven vermediBU GÜZELE BENZIYOR BUNDAN Bİ ŞEY ÇIKARIR YAPAR SANA![]()
Dexe Black Hair Shampoo - Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 400 ml Büyük Boy Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dexe Black Hair Shampoo - Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 400 ml Büyük Boy yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GİT BOYATolm bune amk direkt boyatayım siyaha
YAKISIR BEYAZ-BUĞDAY KARISIMI BISI DEGIL MI TEN RENGIN KOYYYYYYY AMINAAAAAA VUR SIYAHAAAAAbeni gördün mü kanka sen yakisirmi
oyle bir sey kanka deniycem amk ne kaybederimYAKISIR BEYAZ-BUĞDAY KARISIMI BISI DEGIL MI TEN RENGIN KOYYYYYYY AMINAAAAAA VUR SIYAHAAAAA
ne işe yariyoKAŞINA KAHVE TELVESI SÜR GÜZEL OLUYO
SIYAHLATIYO BIDE BEN SAÇLARA CEVIZ KABUGU+FILTRE KAHVE(TELVE DEGIL DIREKT SIVI HALDE) ALIYOM ONU FIS FIS ŞEKLINDE SAÇIMA SIKIYOMne işe yariyo
nasi buluyoz undertone shitskin olarak tanimliyorum kendimi kendi aklimdaUNDERTONE NE OCCCCCCC SADECE TEN RENGINDEN NASI BILEK MUNECIMMIYIZ
yesil benimdamar rengin mor veya maviyse cold undertone
warm veya olive ozamanyesil benim
boyayim mi yani siyahawarm veya olive ozaman
kötü durabilirboyayim mi yani siyaha
o ne işe yarıyo@Peter Steele glutatyon serum yaptırdınmı yaptırmayı düşünüyordun bi ara
cope hücreye ulaşmıyor glutatyon üretiminde rol oynayan maddeleri vücüudna almalısın bakınız: nac600@Peter Steele glutatyon serum yaptırdınmı yaptırmayı düşünüyordun bi ara
cilt beyazlatma melanin endeksini azaltıyor hap versiyonuda var ama emilim açısından sorunlu nac alıyorlar 1200mg glutatyon üretimini arttırıyoro ne işe yarıyo
he onu diycektim hapını alsak nası olurcilt beyazlatma melanin endeksini azaltıyor hap versiyonuda var ama emilim açısından sorunlu
bkz: nac600 zaten daha mantıklı ucuza geliyor onu yapacaktım direkcope hücreye ulaşmıyor glutatyon üretiminde rol oynayan maddeleri vücüudna almalısın bakınız: nac600
hapının emilimi az nac al 1200mg kullan gündehe onu diycektim hapını alsak nası olur
nac600 pahalı amk reçeteyle almak lazımbkz: nac600 zaten daha mantıklı ucuza geliyor onu yapacaktım direk
hapının emilimi az nac al 1200mg kullan günde
yok amk hala aklımda kaldı@Peter Steele glutatyon serum yaptırdınmı yaptırmayı düşünüyordun bi ara
git de balgam var yazar ztnnac600 pahalı amk reçeteyle almak lazım