Saçım hakkinda

A

ananoimseksiscisi

Iron
Beyler benim sac 1c türünde hep kisa kullaniyordum dümdüzdu hacim almiyordu uzatayim dedim arkalar dalgali oldu onlerde arkalar kadar olmasada biraz daha iyi hacim aliyordu ama arkadan bakildiginda sacim dalgali onden baktiginda duz onu nasil halledebilirim sampuan ve bakimlami alakali ne onerirsiniz

Arkalar one gore daha uzundur buyuk ihtimalle onleri biraz daha uzat uclari dalgalanmaya baslayacaktir. Dalgalari daha cok belirginlestirmek icin bukle belirginlestirici kullanman lazim sacta nemi hapsediyor. Havluyla kurulamak yerine eski bi tisortle bastirarak kurula scrunch yap.

Arkalar one gore daha uzundur buyuk ihtimalle onleri biraz daha uzat uclari dalgalanmaya baslayacaktir. Dalgalari daha cok belirginlestirmek icin bukle belirginlestirici kullanman lazim sacta nemi hapsediyor. Havluyla kurulamak yerine eski bi tisortle bastirarak kurula scrunch yap.
Dedigin dogru bu arada onleri kendim kesiyodum artik ellemem sagol

A101E Git elidor bukle belirginleştirici yeşil bişi ilk başta çok güzel bi sonuç veriyo saça alıştıkça dahada güzel oluyo ok mamiş.

ek olarak saçın dibine sürme eline ortalama sık döl gibi bişi zaten saça sür baya mıncıkla ok ok ok

köpüklerde varda ben memnun kalmadım

Ergenlikte değişebiliyor

Beyler benim sac 1c türünde hep kisa kullaniyordum dümdüzdu hacim almiyordu uzatayim dedim arkalar dalgali oldu onlerde arkalar kadar olmasada biraz daha iyi hacim aliyordu ama arkadan bakildiginda sacim dalgali onden baktiginda duz onu nasil halledebilirim sampuan ve bakimlami alakali ne onerirsiniz
Düzgün şampuan kullan doğal içerikli haftada max 3 kez kullan , kimyasal ürünler bukle belirginleştirici falandır boş ver onları

• Hmm...
Reactions: yadih

Users who are viewing this thread

Back