D
Deleted member 87737
Nomad
Kivircik sac buyuk halo mtn tipimle tavladigim tum karilar sacima bakiyo kivircik sac yapin tamam(perma yapmayin )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kıvırcık yapamassın permasız yurt dısında duzgun varsa vardır tr de yok ama düzse sacın vigo al su dillon lathamın sea salt sprayını al ikisini kullan biliyosundur zaten anca saçın kısaysa bas texture powderi her zaman kullanma yeterpermasız nasıl kıvırcık saç yapcaz ki buarada harbi kıvırcık saç büyük halo
ama 1a falansa saç bakımı yap saçını kalınlaştır 1b olsun eger sacın 1b ise no shampoo gibi az sampuan kullanarak texture ve hacim verebilirsin saçına ama 1a ise her gun yıkamak zorundasın ve stilde veremezsin saç tellerinin kalın olması lazımkıvırcık yapamassın permasız yurt dısında duzgun varsa vardır tr de yok ama düzse sacın vigo al su dillon lathamın sea salt sprayını al ikisini kullan biliyosundur zaten anca saçın kısaysa bas texture powderi her zaman kullanma yeter
Kivircik saclarim sayesinde meksikali stacylere appealim artiyorrichardramirezmaxxing
Kanka permasiz cok zor ama illa ihtimal var babanin amcanin dayilarinin dedenin birinde bile kivircik varsa %30 kivirciksindir bilmiyondurpermasız nasıl kıvırcık saç yapcaz ki buarada harbi kıvırcık saç büyük halo
Kanka kivircik dedigim ya riranin ki gibi sacakli 3a yada uzattigindaki 3b gibi kivircikbeyaz degilsen shrekteki esegin kivircik haline benziyor senin icin konusmuyorum ama dısarda gördugum beyaz olmayıp kıvırcık gezen elemanların hepsi ona benziyor aq instada bir ara meme di bu baya
kanka anlamadigim bi sekilde butun foidlerin hosuna gidiyor yaKivircik saclarim sayesinde meksikali stacylere appealim artiyor
bende açıklayamıyom kıvırcık olan arkadaşlarımda sanırım "exotic" denen görünümü katıyor birazkanka anlamadigim bi sekilde butun foidlerin hosuna gidiyor ya
hani evrimsel biyoloji aciklayabiliyorsa aciklasin da boy ses kalip vs aciklanir bunu aciklayamiyorum ben
şampiyon önerim yves rocher sikim rocher hves rocher kıvırcık saç şampuan ama saç kremi çöp almasoft perm yaptırcam nasıl fikir bide şampiyon önerin katı sabun mu kullanayım yoksa
198 157 CM OMUZ BIRI KIVIRCIK SAÇ OLSA KIZLAR TAPAR GERI UZATBen testo kullanirken sacim dalgalidan kivirciga gecmisti bi anda. Kisa kestirince gitti. 6-7 aydir falan da kullanmadim anabolik zaten. Belki kisin tekrar kullanirsam geri gelir. Harbi yunan tanrisi gibi geziyodum aq
kanka 1a saça kıvırcık şeyi mi alim amkşampiyon önerim yves rocher sikim rocher hves rocher kıvırcık saç şampuan ama saç kremi çöp alma
saç kremi olarak ben dalan kullanıyom https://www.dalan.com.tr/urunler/kozmetik/sac-kremi/d-olive/onarici-bakim-sac-kremi bundan içeriği falan hiç sikimde değil walla dibine sürmüyom sonuçta uçlarına ortalarına sür diplerine çok değdirme okkk
dalanın şampuanda iyi katı sabunda bu arada ama baya kurutur
soft perm iyi benceee okkkkkk ama sürekli yaptırıp durma perma bide saçını haftada 1-2 şampuanla max
ZATEN ÖYLE YAPMADIĞINIZ İÇİN KIVIRCIK DEĞİL YA APTALLARkanka 1a saça kıvırcık şeyi mi alim amk
2B SAÇIMI 3B YAPTIM NERDEYSE ERGENLIGINDE ETKISIYLE ISTIYOSANIZ THREAD OLUŞTURURUMZATEN ÖYLE YAPMADIĞINIZ İÇİN KIVIRCIK DEĞİL YA APTALLAR
bide 1a ne amk karsta mı yaşıyorsunkanka 1a saça kıvırcık şeyi mi alim amk
kanka 1a mı emin değilim debide 1a ne amk karsta mı yaşıyorsun
1b falan potansiyeli var natural olarak 2b yaş kaçkanka 1a mı emin değilim de View attachment 3155402 şunun aynısı nerdeyse. biraz koyusu işte
171b falan potansiyeli var natural olarak 2b yaş kaç
Oğlum bana niyese hiç bi kıvırcık karı çekici gelmiyorbende açıklayamıyom kıvırcık olan arkadaşlarımda sanırım "exotic" denen görünümü katıyor biraz
bide kıvırcık saçlı insanlar antik çağlarda yarı tanrı olarak görülürmüş
Türkiyede doğal kıvırcık sayısı %7 bide ondan olabilir.
ama hala anlayamadım ve hiç bir zaman bilinmeyecek banada kıvırcık karılar çekici geliyo mesela ama neden bilmiyorum
gelmesin zaten bazı kişilere kıvırcık karının saçı böyle bakımlı falansa elimi geçirir bi sikerim amkkkOğlum bana niyese hiç bi kıvırcık karı çekici gelmiyor
olustur siktimin oglu2B SAÇIMI 3B YAPTIM NERDEYSE ERGENLIGINDE ETKISIYLE ISTIYOSANIZ THREAD OLUŞTURURUM
yaramiyeolustur siktimin oglu