Saçım kızları azdırıyormuş

D

Deleted member 87737

Nomad
Kivircik sac buyuk halo mtn tipimle tavladigim tum karilar sacima bakiyo kivircik sac yapin tamam(perma yapmayin :lul:)

ama 20 den sonra feminen feature olcak o yuzden buzzcut gezcem

beyaz degilsen shrekteki esegin kivircik haline benziyor senin icin konusmuyorum ama dısarda gördugum beyaz olmayıp kıvırcık gezen elemanların hepsi ona benziyor aq instada bir ara meme di bu baya

• +1
Reactions: Deleted member 87737
permasız nasıl kıvırcık saç yapcaz ki buarada harbi kıvırcık saç büyük halo

kıvırcık yapamassın permasız yurt dısında duzgun varsa vardır tr de yok ama düzse sacın vigo al su dillon lathamın sea salt sprayını al ikisini kullan biliyosundur zaten anca saçın kısaysa bas texture powderi her zaman kullanma yeter

kıvırcık yapamassın permasız yurt dısında duzgun varsa vardır tr de yok ama düzse sacın vigo al su dillon lathamın sea salt sprayını al ikisini kullan biliyosundur zaten anca saçın kısaysa bas texture powderi her zaman kullanma yeter
ama 1a falansa saç bakımı yap saçını kalınlaştır 1b olsun eger sacın 1b ise no shampoo gibi az sampuan kullanarak texture ve hacim verebilirsin saçına ama 1a ise her gun yıkamak zorundasın ve stilde veremezsin saç tellerinin kalın olması lazım

richardramirezmaxxing

• Love it
Kanka permasiz cok zor ama illa ihtimal var babanin amcanin dayilarinin dedenin birinde bile kivircik varsa %30 kivirciksindir bilmiyondur
ilk yapcagin sey sampuan sulfatsiz silikonsuz al
sac kremi kullanmaya başla ve saçına scrunching yap uzat biraz saça makine girdirme favori yeri hariç

beyaz degilsen shrekteki esegin kivircik haline benziyor senin icin konusmuyorum ama dısarda gördugum beyaz olmayıp kıvırcık gezen elemanların hepsi ona benziyor aq instada bir ara meme di bu baya
Kanka kivircik dedigim ya riranin ki gibi sacakli 3a yada uzattigindaki 3b gibi kivircik
yani Oyle kanzi sac kesimi degil amk:lul:

3a en iyisi 3b den sonrası çok boş duruyo
Benim saçım hasarlı 2c idi 3a 3b yaptım

Kivircik saclarim sayesinde meksikali stacylere appealim artiyor
kanka anlamadigim bi sekilde butun foidlerin hosuna gidiyor ya
hani evrimsel biyoloji aciklayabiliyorsa aciklasin da boy ses kalip vs aciklanir bunu aciklayamiyorum ben

• +1
kanka anlamadigim bi sekilde butun foidlerin hosuna gidiyor ya
hani evrimsel biyoloji aciklayabiliyorsa aciklasin da boy ses kalip vs aciklanir bunu aciklayamiyorum ben
bende açıklayamıyom kıvırcık olan arkadaşlarımda sanırım "exotic" denen görünümü katıyor biraz
bide kıvırcık saçlı insanlar antik çağlarda yarı tanrı olarak görülürmüş
Türkiyede doğal kıvırcık sayısı %7 bide ondan olabilir.
ama hala anlayamadım ve hiç bir zaman bilinmeyecek banada kıvırcık karılar çekici geliyo mesela ama neden bilmiyorum

soft perm yaptırcam nasıl fikir bide şampiyon önerin katı sabun mu kullanayım yoksa

• +1
soft perm yaptırcam nasıl fikir bide şampiyon önerin katı sabun mu kullanayım yoksa
şampiyon önerim yves rocher sikim rocher hves rocher kıvırcık saç şampuan ama saç kremi çöp alma
saç kremi olarak ben dalan kullanıyom https://www.dalan.com.tr/urunler/kozmetik/sac-kremi/d-olive/onarici-bakim-sac-kremi bundan içeriği falan hiç sikimde değil walla :lul: dibine sürmüyom sonuçta uçlarına ortalarına sür diplerine çok değdirme okkk
dalanın şampuanda iyi katı sabunda bu arada ama baya kurutur
soft perm iyi benceee okkkkkk ama sürekli yaptırıp durma perma bide saçını haftada 1-2 şampuanla max

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
Ben testo kullanirken sacim dalgalidan kivirciga gecmisti bi anda. Kisa kestirince gitti. 6-7 aydir falan da kullanmadim anabolik zaten. Belki kisin tekrar kullanirsam geri gelir. Harbi yunan tanrisi gibi geziyodum aq

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and Deleted member 87737
Ben testo kullanirken sacim dalgalidan kivirciga gecmisti bi anda. Kisa kestirince gitti. 6-7 aydir falan da kullanmadim anabolik zaten. Belki kisin tekrar kullanirsam geri gelir. Harbi yunan tanrisi gibi geziyodum aq
198 157 CM OMUZ BIRI KIVIRCIK SAÇ OLSA KIZLAR TAPAR GERI UZAT
Greek curls yaptır direkt ben öyle kullanıyorum kıvırcık saçın halosu çok büyük cidden kızlara göre kıvırcık saç varsa bir erkekte istiyosa ltn olsun çok çekici buluyolar ( KESINLIKE KANZILERDE OLAN PERMA KIVIRCIĞI DEĞİL BAZI APTALLAR ONADA AZIYOR)

BU ARADA HALA ERGENLIKTEYSENIZ SACINIZIN KIVIRCIKLASMA ORANI YUKSEK HABERINIZ OLSUN 16 DA DALGALIYKEN 2A FALAN 17 18 E GİRİNCE Bİ ANDA KIVIRCIKLAŞABİLİR 1 SENE ÖNCE DALGALIYDIM ŞUAN SAÇIM 3A-3B KARIŞIMI UMUDUNUZU KAYBETMEYIN OKEY

şampiyon önerim yves rocher sikim rocher hves rocher kıvırcık saç şampuan ama saç kremi çöp alma
saç kremi olarak ben dalan kullanıyom https://www.dalan.com.tr/urunler/kozmetik/sac-kremi/d-olive/onarici-bakim-sac-kremi bundan içeriği falan hiç sikimde değil walla :lul: dibine sürmüyom sonuçta uçlarına ortalarına sür diplerine çok değdirme okkk
dalanın şampuanda iyi katı sabunda bu arada ama baya kurutur
soft perm iyi benceee okkkkkk ama sürekli yaptırıp durma perma bide saçını haftada 1-2 şampuanla max
kanka 1a saça kıvırcık şeyi mi alim amk

• +1
ZATEN ÖYLE YAPMADIĞINIZ İÇİN KIVIRCIK DEĞİL YA APTALLAR:lul:
2B SAÇIMI 3B YAPTIM NERDEYSE ERGENLIGINDE ETKISIYLE ISTIYOSANIZ THREAD OLUŞTURURUM

bide 1a ne amk karsta mı yaşıyorsun
kanka 1a mı emin değilim de
8444c4ad73c3ccd2a5ec65f3c18da0c4
şunun aynısı nerdeyse. biraz koyusu işte

bende açıklayamıyom kıvırcık olan arkadaşlarımda sanırım "exotic" denen görünümü katıyor biraz
bide kıvırcık saçlı insanlar antik çağlarda yarı tanrı olarak görülürmüş
Türkiyede doğal kıvırcık sayısı %7 bide ondan olabilir.
ama hala anlayamadım ve hiç bir zaman bilinmeyecek banada kıvırcık karılar çekici geliyo mesela ama neden bilmiyorum
Oğlum bana niyese hiç bi kıvırcık karı çekici gelmiyor

• JFL
Oğlum bana niyese hiç bi kıvırcık karı çekici gelmiyor
gelmesin zaten bazı kişilere kıvırcık karının saçı böyle bakımlı falansa elimi geçirir bi sikerim amkkk
kıvırcık dediğimiz 3b-3c falan öyle 4a 4b 4c falan değil afrolar yarrame benziyo

• +1
Reactions: menas

Users who are viewing this thread

Back