nmn14
i fuckin hate my fuckin life
sad takilalim ufaktan 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Its been so longsad takilalim ufaktan![]()
Post punk genreye gir paso oylesad takilalim ufaktan![]()
fugazi falan diyosan pek alakasi yok onlar sadden cok cagresizlik falan fisman sad bisey istiyosa melankolik slow rock tarzi biseyler lazimPost punk genreye gir paso oyle
asiri mainstream olcak ama molchat doma baslanic icin iyi olabilir sonradan ploho nurnberg falan akarfugazi falan diyosan pek alakasi yok onlar sadden cok cagresizlik falan fisman sad bisey istiyosa melankolik slow rock tarzi biseyler lazim
Nothing Else Matterssad takilalim ufaktan![]()
kys dnr jflAti242 Manifesto albümü
Anlaşılan Ati242 dinleyen "chad"ler seni bayağı bir üzmüşkys dnr jfl
EfendimMuhterem hayalet-Kayra
Kimi Hatırlasam-Kayra
süt içerken iyi gidiyorCash Flow ç-Hayata küstüm
bogazını kessene knkAti242 Manifesto albümü
büyük ihtimal ltn faceni mogluyordubogazını kessene knk
kayra mı dinliyon len respect attım sanaKendine iyi bak ahmet kaya skskkdlwkrşwşfa
Radiohead-creep
Muhterem hayalet-Kayra
When you sleep-sanatçıyı unuttum
I Know Its over-The Smiths
Kimi Hatırlasam-Kayra
Meek Mill x Loving Machine
Mac De Marco-My Kind of woman
Screaming At Forgotten Tears(Bu high t sad şarkı usta ritim daha çok sad değilde kinli karısı çocukları öldürülmüş gladyatörün hisleri gibi)
Cash Flow ç-Hayata küstüm
umarım kendini öldürürsünbüyük ihtimal ltn faceni mogluyordu
this:sad takilalim ufaktan![]()
PADKOAKCOAKFKAKC BU NE OLM
ltn face bana kendimi öldürmemi söyledi depresyona girdim brutalumarım kendini öldürürsün
fakir fukara ananı amından götünden sikeyim ölünü ölmüşünü sikeyim amını suratını ağzını yüzünü sikeyim ölmüşlerini mezarından çıkarıp sikeyimltn face bana kendimi öldürmemi söyledi depresyona girdim brutal
ltn rage yanımda kardeşim gibi gözükürsünfakir fukara ananı amından götünden sikeyim ölünü ölmüşünü sikeyim amını suratını ağzını yüzünü sikeyim ölmüşlerini mezarından çıkarıp sikeyim
bacını siken adam gibi gözükürüm seni bulduğum yerde öldürücem baban benim orospu cocugu gel suratına sikimi sürtücem ltn senin ananı bacını amından götünden sikicek ananı sokağa çıkartma olum taciz edicemltn rage yanımda kardeşim gibi gözükürsün
baya üzdün beni hesabı siliorm brutalbacını siken adam gibi gözükürüm seni bulduğum yerde öldürücem baban benim orospu cocugu gel suratına sikimi sürtücem ltn senin ananı bacını amından götünden sikicek ananı sokağa çıkartma olum taciz edicem