Sadece BMI ve BF ile vucut hedef konulabilir mi?

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Kas degilimi ne kadar anormal olabilir?
Kemik, kas, tendon etc bunlar aesthethic icin cok onemli ama mesela,
24BMI - 10BF biri kesin mukemmel gorunebilir diyebilir miyiz? veya hedef bu olmali gibi?
mesela kendine olculebilir vucut hedefi koymak atiyorum, 40cm biceps 24bmi 10bf mantikli mi? 40cm 10bf yapmak mumkun olabilir mi yada belki direk o kisinin genetiginde mumkun degildir bu mumkun mu?

sorunun ozunu anladiginizi saniyorum, kendime olculebilir hedefler koymak istiyorum sizce 24BMI overweight olmadan onceki son BMI 10BF korunabilir ama yine zor olan bir bf baska hangi metrikler var?

@maarda @menas @Angutoid @ogrepilled

• +1
Reactions: Angutoid
şu terimleri anlamları ile birlikte yazarmısınız hiç birşey anlamıyorum

• +1
Reactions: MogEater
24bmi 10bf birisi olmak zaten çok zor, ama o noktaya gelen birisi yüksek ihtimalle çok iyi gözükür. 40cm kol ve 10bf olmak bence mümkün ama genetik, boy ve biceps'in bağlantı noktasına bağlı. Hepsini tutturman lazım, hayatın bu işin üzerinden ilerliyorsa ve saydıklarımın iyi olduğunu düşünüyorsan neden denemeyesin? Ama normal bir hayatın varsa ve odak noktanı buraya veremiyorsan bu kadar da kasacak bir durum değil. Gerçekçi değerler olarak, 20-22bmi 10-12bf daha gerçekçi geliyor bana 35+cm kol ve 10bf'de daha yapılabilir gibi

• +1
Reactions: MogEater
Vücudu estetik gösteren şeylerin neredeyse hepsi genetik ama yine de o oranda iyi görünürsün eminim,ne kadar iyi göründüğün genetiğine bağlı

8 aylık kür ile buna ulasırsın ama deli para lazım her gün 200g protein alman lazım bf kür içinde istemesende düşüyor zaten normal insana göre fazla terledigin icin off cycle olsan bile normal insandan fazla terliyorsun şu an 400mg dihydroboldenone 800g testo yapıcam eger kur planın varsa yap bu kürü kaya gibi büyürsün

Users who are viewing this thread

Back