FEE
Gold
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bunu bende düşünüyodum ve doğru aslında evde oturup hiç bi şey yapmasan hayatta kalma ihtimalin çok yüksek
max orkiye zortkiyebunu bende düşünüyodum ve doğru aslında evde oturup hiç bi şey yapmasan hayatta kalma ihtimalin çok yüksek
dışarda kumar oynuyosun aslında bi nevi
bi tane lavuk gözü dönmüş araba kullanıyo sende yoldan geçiyosun
öldün bitti over
şu orospu çocukları yüzünden motor alamıyorum mw
sadece kuryelik yapşu orospu çocukları yüzünden motor alamıyorum mw
anlamdım ama ailem sen iyi sürsende birisi gelir çarpar diye kabul etmiyor şuan, biraz daha zorlamayı deneyeceğim alabilirsem 16 yasinda manyak halo kazandırıyorsadece kuryelik yap
kankam dediklerinde haklılar amına koyayım. aynasını kullanan, sağına soluna bakan bir kişiyle daha karşılaşmadım. herkes canına kast ediyormuşcasına sürmen gerekiyorki yola tutunabilesin. yoksa geberiyon sırf bu yüzden kaza yapmış biri olarak söylüyorumanlamdım ama ailem sen iyi sürsende birisi gelir çarpar diye kabul etmiyor şuan, biraz daha zorlamayı deneyeceğim alabilirsem 16 yasinda manyak halo kazandırıyor
farkındayım ya kendimde araştırdım uzun bir süre ve gerçekten tamamen motordan soğutan olaylar gördüm ama yinede sarardı baya çok dikkatli sürebilirim yani idk arada kalıyorum bayakankam dediklerinde haklılar amına koyayım. aynasını kullanan, sağına soluna bakan bir kişiyle daha karşılaşmadım. herkes canına kast ediyormuşcasına sürmen gerekiyorki yola tutunabilesin. yoksa geberiyon sırf bu yüzden kaza yapmış biri olarak söylüyorum
bende dikkatli sürerim diye aldımda o anlık keyfe dalıyosun genelde, ölmediğin sürece iyi bi deneyim olur al gıtsınfarkındayım ya kendimde araştırdım uzun bir süre ve gerçekten tamamen motordan soğutan olaylar gördüm ama yinede sarardı baya çok dikkatli sürebilirim yani idk arada kalıyorum baya
tmmdir kanka olmadı sprint atarızbende dikkatli sürerim diye aldımda o anlık keyfe dalıyosun genelde, ölmediğin sürece iyi bi deneyim olur al gıtsın
benden mı ogrendın latmmdir kanka olmadı sprint atarız
16 yaşında ne halosu kazandırıyo amk oo bu motor sürüyo bunla sikişelimmi diyo kızlaranlamdım ama ailem sen iyi sürsende birisi gelir çarpar diye kabul etmiyor şuan, biraz daha zorlamayı deneyeceğim alabilirsem 16 yasinda manyak halo kazandırıyor
sprintle motor ne alaka amktmmdir kanka olmadı sprint atarız
ben senden öğrendim yapiom bi kac gundur bılmıom ıse yarıomu ama guzel hıssetıro debloat oluyombenden mı ogrendın la
baya kazandırıyo kanka ama baya lame bi halo16 yaşında ne halosu kazandırıyo amk oo bu motor sürüyo bunla sikişelimmi diyo kızlar
anlayan anladi knksprintle motor ne alaka amk
yok bro açıklamıştımya o zmn ama bu aralar atmıyorum boşa yaşıyorum hayati birazbenden mı ogrendın la
acil sprintmaxx hayati doludoluyasamamaxx oneririmyok bro açıklamıştımya o zmn ama bu aralar atmıyorum boşa yaşıyorum hayati biraz
motor hakkinda bilgi almak ıstersen pm gec bu aradayok bro açıklamıştımya o zmn ama bu aralar atmıyorum boşa yaşıyorum hayati biraz
baya baya kazandırıyor bu arada ayrıca halo demek zaten kızların bunla sikiselim demesi degil maddi yönden olsun bi aracının olmasının yetişkin özelliği olsun bir çok alanda çekiciliğini arttırıyor herkes için geçerli değil ama aynı zamanda erkekler arasında saygınlık kazanıyorsun lisende kaç kişi kendi motoru ile özgür bir şekilde okula geliyordu aşırı abartılacak bi olay değil ama çoğu kişi özeniyor yani16 yaşında ne halosu kazandırıyo amk oo bu motor sürüyo bunla sikişelimmi diyo kızlar
kişilik olarak öyle biri değilim bu arada nefret ediyorum o tiplerden asla motor veya satın aldigim herangi birsey ile flexlemem insanlara alacağım motorda cok flexlenecek birsey olmaz yüksek ihtmal sadece halo için değil zaten özgür bir şekilde gezmek okula kendin gitmek için fln sarar bayabaya kazandırıyo kanka ama baya lame bi halo
motor flexleyen biri gördüğüm zaman ağır taşşak geçiyorum ama kazandırıyo
biraz daha ciddilessin gelirim sen kaç yaşındaydın aldığında aileni nasıl ikna ettinmotor hakkinda bilgi almak ıstersen pm gec bu arada
ya o lame tipler şey zaten hayatı motor olan tipler 7 24 motorunu paylaşan falan tamam kanka sensin amkkişilik olarak öyle biri değilim bu arada nefret ediyorum o tiplerden asla motor veya satın aldigim herangi birsey ile flexlemem insanlara alacağım motorda cok flexlenecek birsey olmaz yüksek ihtmal sadece halo için değil zaten özgür bir şekilde gezmek okula kendin gitmek için fln sarar baya
biliyorum onları ya hayattaki tek başarısı babasına yalvarıp aldırdığı motor olan sikikler var benim çevremde yokta seninde karşınada çıkmıştır belki insta ve tiktokta cbr125 ile okula giden bi lavuk vardı bir tane videosu tuttu diye hergun "orosbu evladısındir ve evde ananı sikiyorlardir ama cbr125 ile okula giriyorsundur" gibi videolar atıyordu alırım umarimya o lame tipler şey zaten hayatı motor olan tipler 7 24 motorunu paylaşan falan tamam kanka sensin amk
motor kullanmak falan çok zevkli bu arada al yani ve dediğin gibi halo veriyo baya