Sağlık ocağı

A

ascendantwill

Gold
Kan tahlili verecem + hormonların bakıyorlar mı orda

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and pashanimair
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Kan tahlili verecem + hormonların bakılması mı orda
Bakmıyor orospu evlatları yanlızca vitaminlere bakarlar, hormonlar için dahiliyeden randevu al

• +1
Reactions: pashanimair
Bakmıyor orospu evlatları yanlızca vitaminlere bakarlar, hormonlar için dahiliyeden randevu al
Sadece vitaminler değil kolesterol falan filanda bakıyorlar aga info nerden amk

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
dahiliye randevusu al mhrsden sabah 10 da randevular aciliyor hizli olman laz
Doktor bakınca bir şeyin yok diyip gönderiyor aminakoim dahiliyeye gitsin(kolestrol ne skime yarıcak amcık 😘)

• +1
Reactions: pashanimair
Doktor bakınca bir şeyin yok diyip gönderiyor aminakoim dahiliyeye gitsin(kolestrol ne skime yarıcak amcık 😘)
ben gittigimde erekte olamiyorum doktor tanidigim hormonlarinla alakali olabilir demisti dedim kadin hocaya sorun yapmadi

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
ben gittigimde erekte olamiyorum doktor tanidigim hormonlarinla alakali olabilir demisti dedim kadin hocaya sorun yapmadı
Sik kalksana dostum

• JFL
  • +1
Reactions: Kakeru, swaggy, Serialsuicide and 4 others
ben gittimgimde erekte olamıyorum doktor tanıdığım hormonlarla alakalı olabilir demisti dedim kadın hocaya sorun yapmadi
Psikolojik veya hormonel sıkıntıyla alakalıdır psikologa da gitmeni öneririm dahliyeden önce ürolojiye gitmeni öneririm

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and Deleted member 166967
Nelere baktırdın
total testo shbg lsh fsh prolaktin estradiol dht vitamin d b12 folat ferritin lipid panel (hdl ldl trigliserid) kortizol serum

dahada vardı bu arada ben pdf olarak doktora whatsapptan atmıstım aq

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
total testo shbg lsh fsh prolaktin estradiol dht vitamin d b12 folat ferritin lipid panel (hdl ldl trigliserid) kortizol serum

hepsine bakamıyolar mı ya bi anda:lul:

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and pashanimair
hepsine bakamıyolar mı ya bi anda:lul:
Hepsine bakamaya biliyorlar mesela büyüme hormonu için uyurken mi ne vermek lazım insulin direncinde farklı şekil uğraştırabiliyor ama bu saydığı şeylerin hepsi önemli şeyler bunlara baksan bile okey ben bu kadar ucuza bakıcaklarını düşünmemiştim hepsini ama yanında yetişkin bir birey olması lazım orospu evlatları sen 17 yaşında olsan bile baktırmıyorlar tek başına en iyisi 18 olup 1 ila 6 ayda bir kan tahlili vermek

• +1
Reactions: Serialsuicide

Kanka sana zahmet olmazsa pmden atabilirmisin bana pdf i