A
ascendantwill
Gold
Kan tahlili verecem + hormonların bakıyorlar mı orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hormon bakmıyorKan tahlili verecem + hormonların bakıyorlar mı orda
Niye nerde bakıyorlar?hormon bakmıyor
dahiliye randevusu al mhrsden sabah 10 da randevular aciliyor hizli olman lazimNiye nerde bakıyorlar?
Ohooodahiliye randevusu al mhrsden sabah 10 da randevular aciliyor hizli olman lazim
Bakmıyor orospu evlatları yanlızca vitaminlere bakarlar, hormonlar için dahiliyeden randevu alKan tahlili verecem + hormonların bakılması mı orda
özele git o zaman ben gittigimde 2k domalmıstımOhooo
Sadece vitaminler değil kolesterol falan filanda bakıyorlar aga info nerden amkBakmıyor orospu evlatları yanlızca vitaminlere bakarlar, hormonlar için dahiliyeden randevu al
Doktor bakınca bir şeyin yok diyip gönderiyor aminakoim dahiliyeye gitsin(kolestrol ne skime yarıcak amcıkdahiliye randevusu al mhrsden sabah 10 da randevular aciliyor hizli olman laz
ben gittigimde erekte olamiyorum doktor tanidigim hormonlarinla alakali olabilir demisti dedim kadin hocaya sorun yapmadiDoktor bakınca bir şeyin yok diyip gönderiyor aminakoim dahiliyeye gitsin(kolestrol ne skime yarıcak amcık)
Sik kalksana dostumben gittigimde erekte olamiyorum doktor tanidigim hormonlarinla alakali olabilir demisti dedim kadin hocaya sorun yapmadı
Nelere baktırdınözele git o zaman ben gittigimde 2k domalmıstım![]()
Psikolojik veya hormonel sıkıntıyla alakalıdır psikologa da gitmeni öneririm dahliyeden önce ürolojiye gitmeni öneririmben gittimgimde erekte olamıyorum doktor tanıdığım hormonlarla alakalı olabilir demisti dedim kadın hocaya sorun yapmadi
total testo shbg lsh fsh prolaktin estradiol dht vitamin d b12 folat ferritin lipid panel (hdl ldl trigliserid) kortizol serumNelere baktırdın
hepsine bakamıyolar mı ya bi andatotal testo shbg lsh fsh prolaktin estradiol dht vitamin d b12 folat ferritin lipid panel (hdl ldl trigliserid) kortizol serum
dahada vardı bu arada ben pdf olarak doktora whatsapptan atmıstım aq
Hepsine bakamaya biliyorlar mesela büyüme hormonu için uyurken mi ne vermek lazım insulin direncinde farklı şekil uğraştırabiliyor ama bu saydığı şeylerin hepsi önemli şeyler bunlara baksan bile okey ben bu kadar ucuza bakıcaklarını düşünmemiştim hepsini ama yanında yetişkin bir birey olması lazım orospu evlatları sen 17 yaşında olsan bile baktırmıyorlar tek başına en iyisi 18 olup 1 ila 6 ayda bir kan tahlili vermekhepsine bakamıyolar mı ya bi anda![]()
Kanka sana zahmet olmazsa pmden atabilirmisin bana pdf itotal testo shbg lsh fsh prolaktin estradiol dht vitamin d b12 folat ferritin lipid panel (hdl ldl trigliserid) kortizol serum
dahada vardı bu arada ben pdf olarak doktora whatsapptan atmıstım aq