![orhanhic](/data/avatars/l/84/84287.jpg?1736119734)
orhanhic
Shitposter
sakal icin uzun sure kullanip birakinca sacta oldugu gibi cikardiklarini geri dokuyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
185im 5cm karsiligi kac tel sakal verirsin dayiSakalımı veriyim boyunu alayım genco benden uzunsundur muhtemelen zaten
derma+yag kullansam nasil olur? sonuc gormem cok uzun surer buyuk ihtimalle yag ile. bide bilimsel olarak kanitli fayda gosteren yaglar neler bilgin var mi6-8 ay kullansan kalıcı olur büyük ihtimalle ama yine döküntü yaşarsın
Ayrıca minox kollajene hasar veriyor oral al (tr de neredeyse imkansız) yada derma ve baska yaglar kullan bence
Dermaroller ve nane yağı kullanderma+yag kullansam nasil olur? sonuc gormem cok uzun surer buyuk ihtimalle yag ile. bide bilimsel olarak kanitli fayda gosteren yaglar neler bilgin var mi
tesekkur ederim gece okuyucam hepsini. l karnitin sakal icin de is yapar dimi sac koku sonuctaDermaroller ve nane yağı kullan
Nane yağı sıçan çalışmalarında minoxtan daha etkili bulunmuş
View attachment 3270299
SA= Tuzlu Su Çözeltisi (Kontrol Grubu), JO= Jojoba Yağı, MXD= Minoksidil, PEO= Nane Yağı
Ayrıca ek olarak L-Karnitin alabilirsin,androjen duyarlılığını artırıp uykuda saç köklerini aktive ediyor
![]()
L-carnitine-L-tartrate promotes human hair growth in vitro - PubMed
The trimethylated amino acid l-carnitine plays a key role in the intramitochondrial transport of fatty acids for beta-oxidation and thus serves important functions in energy metabolism. Here, we have tested the hypothesis that l-carnitine, a frequently employed dietary supplement, may also...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
evetl karnitin sakal icin de is yapar dimi sac koku sonucta![]()
amk simdi trendyola baktim 10ml nane yagi 50 liraya da var 350 liraya da var ucucu diyor hepsi dikkat etmem gereken bildigin bir sey var mi secerken?evet
Hic kullanmadım bilmiyorum,güvendiğin markadan al marka arastırması yapamk simdi trendyola baktim 10ml nane yagi 50 liraya da var 350 liraya da var ucucu diyor hepsi dikkat etmem gereken bildigin bir sey var mi secerken?
https://www.sakal.com.tr/sakal-icin-nane-yagi/ okusana kralamk simdi trendyola baktim 10ml nane yagi 50 liraya da var 350 liraya da var ucucu diyor hepsi dikkat etmem gereken bildigin bir sey var mi secerken?
sikintiymis
Cope testo düşürmüyor,o araştırmada nane yağı oral olarak verilmiş sen topikal kullanacaksınsikintiymis
eyw arastiricam
yerim seni eywCope testo düşürmüyor,o araştırmada nane yağı oral olarak verilmiş sen topikal kullanacaksın
![]()
Effects of peppermint teas on plasma testosterone, follicle-stimulating hormone, and luteinizing hormone levels and testicular tissue in rats - PubMed
Despite the beneficial effects of M. piperita and M. spicata in digestion, we should also be aware of the toxic effects when the herbs are not used in the recommended fashion or at the recommended dose.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
hangi yağı alacan banada linkini atarsın kekemyerim seni eyw
arastiricam biraz buyuk ihtimalle trendyoldan yuksek favorililerin birinden alirim. haber veririm secincehangi yağı alacan banada linkini atarsın kekem