sakalımı kesınce slaylemem

D

Deleted member 88833

Platinum
4 cm taban gıyınce ve sakallarımı kesınce gercekten slaylıyorum bana olan ılgı artıyor ama tabanlık gıydıgımı cakmalarına az kaldı bır gun kısa bır gun uzunum ortalama boy olmak yetıyor bu arada tabanlık ve ayakkabıyla 78-79 oluyorumdur

• JFL
Reactions: recai iskender
Tamam kiral. Oyledir

reverse sakalmaxx

benim ayakkabıya uyguladığım basınçtan falan 3cmye falan düştü sanırım amk göz hizam resmen aşağıdaydı bu yaşta boyum kısalmayacağına göre tabanlıklarım çökmüş, uzatan tabanlık üstüne rahat tabanlığı koyup ölçücem 4.5cm+ olması lazım cüce gibi hissettim bugün

• +1
Reactions: Deleted member 70692
rahatlık ve verdiği boyu yazıcam buraya giyip ölçtükten sonra

benim ayakkabıya uyguladığım basınçtan falan 3cmye falan düştü sanırım amk göz hizam resmen aşağıdaydı bu yaşta boyum kısalmayacağına göre tabanlıklarım çökmüş, uzatan tabanlık üstüne rahat tabanlığı koyup ölçücem 4.5cm+ olması lazım cüce gibi hissettim bugün
tabanlıgın cokmesı brutal yenı ayakkabı alıp devleşmiştim

• JFL
Reactions: Angutoid, recai iskender and Deleted member 104802
4 cm taban gıyınce ve sakallarımı kesınce gercekten slaylıyorum bana olan ılgı artıyor ama tabanlık gıydıgımı cakmalarına az kaldı bır gun kısa bır gun uzunum ortalama boy olmak yetıyor bu arada tabanlık ve ayakkabıyla 78-79 oluyorumdur
Baggy giyin tabanlik daha az siritiyor

• +1
İhtiyacin var mi bilmiyorum ama sana tavsiye. Yüksek bilekli ayakkabi+baggy giyin 10 cm tabanlik bile siritmaz tabi bunu her yerde yapmican kulup vs biyerde yapacaksın

4 cm taban da cok uzun geliyor bana 3 maks

• +1
Reactions: orhanhic
kac cm farkediyo da devlesiyon amk
kanka olayı 8 ay once yasadım tabanlıgı cokmus ayakkabının yenı ayakkabı aldım o zamanlar boyum kızların ortalamasından cok az fazlaydı aldım yeni ayakkabı +2.5 cm yazdı kızlara tepeden bakmaya basladım

kanka olayı 8 ay once yasadım tabanlıgı cokmus ayakkabının yenı ayakkabı aldım o zamanlar boyum kızların ortalamasından cok az fazlaydı aldım yeni ayakkabı +2.5 cm yazdı kızlara tepeden bakmaya basladım
karilari yukardan bakinca gelen ustunluk hissi mango mango

İhtiyacin var mi bilmiyorum ama sana tavsiye. Yüksek bilekli ayakkabi+baggy giyin 10 cm tabanlik bile siritmaz tabi bunu her yerde yapmican kulup vs biyerde yapacaksın
kanka tabanlıkla söylemeyin de ayakkabının verdiği boyla söyleyin, 10cm uzatan ayakkabıyla yürüyemezsin bile.
şimdi skechers sn237234 ümü topuksuz platform 3.5-4cmden hafif topuklu uzatan tabanlık ekledim çok daha uzun göz hizam muhtemelen 5cm oldu, bugün bi ara ölçücem ne kadar ekliyor diye ve gayet rahat

dışarıda da test sürüşü gerçekleşecek
düşünsene daha uzun gözükebilirken gözükmüyorsun. 190 bile olsam giyerdim bu mereti

btw geniş kargo pantolon giyiyorum belli olmuyor evet

tabanlıgın cokmesı brutal yenı ayakkabı alıp devleşmiştim
standart spor ayakkabılarda tabanlık çökmüşse 1.5-2cmye kadar bile düşüyor rezalet amk

• +1
Kanka bari şu tipinle millete arab frlan deme sıfır bir cengoya benzion aminakodugum
kardesım mtnyım tr ortalamasının ustunde tıpım de var forumda ratelletıgım kısıler de oyle dıyor at senı de gorelım

yüksek bilekli ayakkabının olayı topuktan yükselmektir, bu bok gibidir ayak sağlığına zarar verir yürüyemezsin düzgün çok daha belli olursun.
tek rahat çare 1 numara büyük ayakkabı + kalın tabanlı(sanırım),
1 numara büyük olunca içine tabanlıklar çok daha rahat sığıyor ama geniş giymek lazım dar eşofman giysem hafif garipsenir anlaşılır ayakkabı

elevator kullanabilmek için ayakkabının büyük olması gerekiyor açıkçası. internette baktığınız 3-5cm tabanlıklar gerçekte 1-3cm veriyor haberiniz ola

• JFL
Reactions: Deleted member 57016
Resim 2024 11 05 175150278

tam anlamıyla böyle duruyor, rengi düz beyaz fotodaki gibi değil.
eğer kargo pantolon giyersem aynı boyutta duruyor bir şey anlaşılmıyor

kanka tabanlıkla söylemeyin de ayakkabının verdiği boyla söyleyin, 10cm uzatan ayakkabıyla yürüyemezsin bile.
şimdi skechers sn237234 ümü topuksuz platform 3.5-4cmden hafif topuklu uzatan tabanlık ekledim çok daha uzun göz hizam muhtemelen 5cm oldu, bugün bi ara ölçücem ne kadar ekliyor diye ve gayet rahat

dışarıda da test sürüşü gerçekleşecek
düşünsene daha uzun gözükebilirken gözükmüyorsun. 190 bile olsam giyerdim bu mereti

btw geniş kargo pantolon giyiyorum belli olmuyor evet
Yazıdan pek bisey anlamadim gibi ama anladığım kadarıyla ayakkabi tabanin 3.5-4 cm ve 1-1.5 cm tabanlik takip +5 cm kazaniyosun. Eğer anladigim dogru ise sana tavsiye daha uzun tabanlik tak ayakkabin da uzun baggy de giyiyosun rahatca kandirirsin

kanka guzel bunlar da alamadım daha sıtesınde cok pahalı 6k degıl mı
evet pahalı zaten ben ikinci el 2350ye falan almıştım sapasağlam rahat oluyo bi de skechersin iyi yanı o

Yazıdan pek bisey anlamadim gibi ama anladığım kadarıyla ayakkabi tabanin 3.5-4 cm ve 1-1.5 cm tabanlik takip +5 cm kazaniyosun. Eğer anladigim dogru ise sana tavsiye daha uzun tabanlik tak ayakkabin da uzun baggy de giyiyosun rahatca kandirirsin
3 cm tabanlık ıstedım kac cm yukseltıyor onlar normalde 4,5 cm kullanıyom

kanka yürümeyi denemedin mi, 5cm üstünde yürürken gerçekten garip duruyo insan açıkçası.
şuan ben 5cm ile asla anlaşılmıyorum çok normal yürüyorum postürüm de dik normal

evet pahalı zaten ben ikinci el 2350ye falan almıştım sapasağlam rahat oluyo bi de skechersin iyi yanı o
sıfır alıcam bu ay bakalım kendı sıtesınden almam ama

3 cm tabanlık ıstedım kac cm yukseltıyor onlar normalde 4,5 cm kullanıyom
ayakkabına takıp ölçül boyun ne kadar artıyosa o kadar ekliyodur

yüksek bilekli ayakkabının olayı topuktan yükselmektir, bu bok gibidir ayak sağlığına zarar verir yürüyemezsin düzgün çok daha belli olursun.
tek rahat çare 1 numara büyük ayakkabı + kalın tabanlı(sanırım),
1 numara büyük olunca içine tabanlıklar çok daha rahat sığıyor ama geniş giymek lazım dar eşofman giysem hafif garipsenir anlaşılır ayakkabı

elevator kullanabilmek için ayakkabının büyük olması gerekiyor açıkçası. internette baktığınız 3-5cm tabanlıklar gerçekte 1-3cm veriyor haberiniz ola
Bilekli taban konusunda haklisin yurumeyi zorlastirir ama bence baggy giymesen bile tabanlik taktigin anlaşılmaz çünkü bilegin gozukmuyo ama sen kendi perspektifinde de haklısın

sıfır alıcam bu ay bakalım kendı sıtesınden almam ama
info olsun diye ben ayakkabının ayağımdaki duruşunu atıcam buraya amk faydalanırsınız bi saate falan

kanka yürümeyi denemedin mi, 5cm üstünde yürürken gerçekten garip duruyo insan açıkçası.
şuan ben 5cm ile asla anlaşılmıyorum çok normal yürüyorum postürüm de dik normal
Tabanlik kullanmiyorum o yüzden denemedim deneyen sen daha iyi bilirsin

info olsun diye ben ayakkabının ayağımdaki duruşunu atıcam buraya amk faydalanırsınız bi saate falan
iyi olur valla cunku bellı ettırmıyor

kardesım mtnyım tr ortalamasının ustunde tıpım de var forumda ratelletıgım kısıler de oyle dıyor at senı de gorelım
Sıfır bir cengosun bra

bence aşırı farkediliyor
farkedılmıyor ayakkabı buyuk duruyor bol bır pantolon ıle guzel durur zaranın genıs pantolonları cok ıyı duruyor boyle ayakkabıların ustunde

bence aşırı farkediliyor
dediğin mümkün, ben de bundan dolayı diyorum kimse 4-5cm üstü kolay kolay yapamaz saklasan bile yürürken belli oluyor.
maks yapılabilecek uzunluk bu, pantolon ayakkabı arka bileğini kapatmamış ondan dolayı daha büyük durmuş ayakkabı.
yürüyüşümde hiçbi sıkıntı yok normal yürüyorum ama yokuş çıkıyorsam ayak ayakkabıdan çıkacak gibi oluyor hafif

deneyip deneyip bakabilirim ama en iyisi 4.5cmde hiç belli olmayan topuksuz şekilde falan tutmak, fotoda topuk var biraz yürüyüşe de hafif zarar veriyor topuksuzken direkt Nike Air Monarch IV giyiyormuşum gibi oluyor farkedilmesi sıfır yani dümdüz kalın tabanlı ayakkabı giymiş + yürüyüş de aynı

fotodaki pantolon harbi geniş bile değilmiş aq halis baggy giyilse hiçbir şey anlaşılamaz da onları giycek kadar tarz değilim bu iyi benim için

deneyip deneyip bakabilirim ama en iyisi 4.5cmde hiç belli olmayan topuksuz şekilde falan tutmak, fotoda topuk var biraz yürüyüşe de hafif zarar veriyor topuksuzken direkt Nike Air Monarch IV giyiyormuşum gibi oluyor farkedilmesi sıfır yani dümdüz kalın tabanlı ayakkabı giymiş + yürüyüş de aynı
dm