orhanhic
168 ltn
avakado ve nane yagi siparis verdim umarim ise yarar yaramazsa da kurt threadleri acanlarin anasini gotunden sikeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
avakado yağı nereden çıktıavakado ve nane yagi siparis verdim umarim ise yarar yaramazsa da kurt threadleri acanlarin anasini gotunden sikeyim
instada bi tane zenci deneyin farki gorceniz falan demis yorumlara baktim yorumlarda da olumlu etki gorenler var googleladim sakalla alakali siteler de kalinlik icin falan onermisler dedim neden olmasin ikisini karistirip kullancamavakado yağı nereden çıktı
cildine bağlı komedon falan çıkarabilir komedojenik derecesi 2-3instada bi tane zenci deneyin farki gorceniz falan demis yorumlara baktim yorumlarda da olumlu etki gorenler var googleladim sakalla alakali siteler de kalinlik icin falan onermisler dedim neden olmasin ikisini karistirip kullancam
cikarirsa birakirim ucuz bisey zaten amkcildine bağlı komedon falan çıkarabilir komedojenik derecesi 2-3
komedon kolay gitmiyor ama haberin olsuncikarirsa birakirim ucuz bisey zaten amk
denemis oluruz sonuclari haber veririm zaten
komedon denilen sey beyaz sivilcemsi noktalarsa suratimda hic cikmadi cikarir mi avakado yagi acabakomedon kolay gitmiyor ama haberin olsun
komeodjenik derecesi 2-3 beyaz sivilcemsi nokta evet gözenekler dolunca çıkıyor üstü kapanıyor glikolik asit falan kullanman gerekirkomedon denilen sey beyaz sivilcemsi noktalarsa suratimda hic cikmadi cikarir mi avakado yagi acaba
yanaklarda da cikar mi komedonkomeodjenik derecesi 2-3 beyaz sivilcemsi nokta evet gözenekler dolunca çıkıyor üstü kapanıyor glikolik asit falan kullanman gerekir
çıkaryanaklarda da cikar mi komedon
bana sormadan sacma seyler almaavakado ve nane yagi siparis verdim umarim ise yarar yaramazsa da kurt threadleri acanlarin anasini gotunden sikeyim
aminisikim veriyom geribana sormadan sacma seyler alma
avakado yagi asiri komedojenik bisi hindistan cevizi yaginin bi tik alti
yuz derını sık aferın amk nasıl cıkmıyor sakalınızavakado ve nane yagi siparis verdim umarim ise yarar yaramazsa da kurt threadleri acanlarin anasini gotunden sikeyim
ben hındıstan cevızı yagı suruyorum kafaya yüzebana sormadan sacma seyler alma
avakado yagi asiri komedojenik bisi hindistan cevizi yaginin bi tik alti
aferin amk nasil uzamiyo boyunuzyuz derını sık aferın amk nasıl cıkmıyor sakalınız
komedon çıkartıyorsa bulaşma benim yüzümde aşırı fazla var aydan aya yüzümü temizlettiriyorumyanaklarda da cikar mi komedon
aferin amk nasil uzamiyo boyunuz
yok memnunum boyumdan orhancımaferin amk nasil uzamiyo boyunuz
herkes senin sakalını taktığın gibi boyunu takmıyor orospu çocuaferin amk nasil uzamiyo boyunuz
baya takiyom sakalimi manlet oglu manlet seniherkes senin sakalını taktığın gibi boyunu takmıyor orospu çocu
baya takiyom sakalimi manlet oglu manlet seni
Ağlama ağlama oynabaya takiyom sakalimi manlet oglu manlet seni
orospunun teki manlet sicmis o da butun gun orgda takiliyo dunya isteAğlama ağlama oyna
senın boy kactı bremın 178 falan mıorospunun teki manlet sicmis o da butun gun orgda takiliyo dunya iste
172yim kanka bensenın boy kactı bremın 178 falan mı
bebden uzun cıktıkya la.172yim kanka ben
saka yaptim 185im oc ayakkabimi da giyiyorum 188 oluyorum anani sikiyorum hadieywbebden uzun cıktıkya la.
188 sin hala burdasın daha brutalsaka yaptim 185im oc ayakkabimi da giyiyorum 188 oluyorum anani sikiyorum hadieyw
sevgilim var amk188 sin hala burdasın daha brutal
post repin aminakoyduın yurugit artık pic@elemanzelvadre kiz senden uzun amk
bu kadar onemli mi cidden oevladipost repin aminakoyduın yurugit artık pic
yüzüne sürmeben hındıstan cevızı yagı suruyorum kafaya yüze
1 kere surdum komodojenık etkıyı farkettım ama ondan oldugunu dusunmemıstım sagolyüzüne sürme
tretten 30dk önce veya sonra sürme yeternane yagim geldi trendyol basliginda peppermint oil yaziyodu simdi paketin ustunde mint oil yaziyo umarim sikilmemisimdir bu aksam baslicam uygulamaya da oglen 4 5 gibi sursem gece yatmadan once de yikayio tret mi sursem nasil yapsam bilmiyom @maarda @Peter Steele sevgiler saygilar 2 tasakli insan
kanka işe yararsa söyle ya benimde ihtiyacım varnane yagim geldi trendyol basliginda peppermint oil yaziyodu simdi paketin ustunde mint oil yaziyo umarim sikilmemisimdir bu aksam baslicam uygulamaya da oglen 4 5 gibi sursem gece yatmadan once de yikayio tret mi sursem nasil yapsam bilmiyom @maarda @Peter Steele sevgiler saygilar 2 tasakli insan
ne zamana etki vermeye baslar bilmiyom yararsa soylerimkanka işe yararsa söyle ya benimde ihtiyacım var
ikiside ayni bok ocnane yagim geldi trendyol basliginda peppermint oil yaziyodu simdi paketin ustunde mint oil yaziyo umarim sikilmemisimdir bu aksam baslicam uygulamaya da oglen 4 5 gibi sursem gece yatmadan once de yikayio tret mi sursem nasil yapsam bilmiyom @maarda @Peter Steele sevgiler saygilar 2 tasakli insan
Çok surme haftada 3 4. yeterikiside ayni bok oc
YANIYOM ANANI SIKEYIM YANIYOM GOZLERIM KIZARDI YASARDI BURNUM AKTI YUZUM CAYIR CAYIR YANIYO SU ANDA NO PAIN NO GAINÇok surme haftada 3 4. yeter
sabah sur
puhahahah bergene dönüşüyon bide ne gülerimYANIYOM ANANI SIKEYIM YANIYOM GOZLERIM KIZARDI YASARDI BURNUM AKTI YUZUM CAYIR CAYIR YANIYO SU ANDA NO PAIN NO GAIN
kezzap mi bu ocpuhahahah bergene dönüşüyon bide ne gülerim
View attachment 3285552
kezzap mi bu oc
MAL OE YÜZE ÇOK SÜRÜLMEZ TEMİZLEME JELİN ELİNDEYKEN İCİNE 2 DAMLA DAMLATIRSIN ELINDE YAYAR SÜRERSİN YÜZÜNE MANYAK OC ÇAM TEREBENTİNİ BEN OYLE YAPMISTIM AMKYANIYOM ANANI SIKEYIM YANIYOM GOZLERIM KIZARDI YASARDI BURNUM AKTI YUZUM CAYIR CAYIR YANIYO SU ANDA NO PAIN NO GAIN
CAM TEREBENTI NE OC BURNUM HALA AKIYO DAMLALIGIN YARISINA KADAR ALIP ONU SURDUM ZATEN YUZUM GOTUME DONDU YOK OYLE TEMIZLEME JELINE FALAN KATMAK GAY MIYIZ BIZ ULANMAL OE YÜZE ÇOK SÜRÜLMEZ TEMİZLEME JELİN ELİNDEYKEN İCİNE 2 DAMLA DAMLATIRSIN ELINDE YAYAR SÜRERSİN YÜZÜNE MANYAK OC ÇAM TEREBENTİNİ BEN OYLE YAPMISTIM AMK
sac sakal icinmis o da ise yaradi mi bari nane yagiyla karistirip surulur muMAL OE YÜZE ÇOK SÜRÜLMEZ TEMİZLEME JELİN ELİNDEYKEN İCİNE 2 DAMLA DAMLATIRSIN ELINDE YAYAR SÜRERSİN YÜZÜNE MANYAK OC ÇAM TEREBENTİNİ BEN OYLE YAPMISTIM AMK
surme cam terebnetin saça sürülür amk delisi ben denedim oluodum yanmadansac sakal icinmis o da ise yaradi mi bari nane yagiyla karistirip surulur mu
no pain no gain aliyom suruyom yuzumesurme cam terebnetin saça sürülür amk delisi ben denedim oluodum yanmadan