sakalmaxx

orhanhic

orhanhic

168 ltn
avakado ve nane yagi siparis verdim umarim ise yarar yaramazsa da kurt threadleri acanlarin anasini gotunden sikeyim

avakado ve nane yagi siparis verdim umarim ise yarar yaramazsa da kurt threadleri acanlarin anasini gotunden sikeyim
avakado yağı nereden çıktı

avakado yağı nereden çıktı
instada bi tane zenci deneyin farki gorceniz falan demis yorumlara baktim yorumlarda da olumlu etki gorenler var googleladim sakalla alakali siteler de kalinlik icin falan onermisler dedim neden olmasin ikisini karistirip kullancam

instada bi tane zenci deneyin farki gorceniz falan demis yorumlara baktim yorumlarda da olumlu etki gorenler var googleladim sakalla alakali siteler de kalinlik icin falan onermisler dedim neden olmasin ikisini karistirip kullancam
cildine bağlı komedon falan çıkarabilir komedojenik derecesi 2-3

cildine bağlı komedon falan çıkarabilir komedojenik derecesi 2-3
cikarirsa birakirim ucuz bisey zaten amk
denemis oluruz sonuclari haber veririm zaten

komedon kolay gitmiyor ama haberin olsun
komedon denilen sey beyaz sivilcemsi noktalarsa suratimda hic cikmadi cikarir mi avakado yagi acaba

komedon denilen sey beyaz sivilcemsi noktalarsa suratimda hic cikmadi cikarir mi avakado yagi acaba
komeodjenik derecesi 2-3 beyaz sivilcemsi nokta evet gözenekler dolunca çıkıyor üstü kapanıyor glikolik asit falan kullanman gerekir

komeodjenik derecesi 2-3 beyaz sivilcemsi nokta evet gözenekler dolunca çıkıyor üstü kapanıyor glikolik asit falan kullanman gerekir
yanaklarda da cikar mi komedon

gay misin testo kullan

bana sormadan sacma seyler alma:)
avakado yagi asiri komedojenik bisi hindistan cevizi yaginin bi tik alti

• +1
Reactions: Ashoimex
iptal ettim avakado yagini eyw @Peter Steele @Ashoimex

• +1
Reactions: Peter Steele and Ashoimex
yuz derını sık aferın amk nasıl cıkmıyor sakalınız

bana sormadan sacma seyler alma:)
avakado yagi asiri komedojenik bisi hindistan cevizi yaginin bi tik alti
ben hındıstan cevızı yagı suruyorum kafaya yüze

yanaklarda da cikar mi komedon
komedon çıkartıyorsa bulaşma benim yüzümde aşırı fazla var aydan aya yüzümü temizlettiriyorum

• +1
Reactions: orhanhic
  • Love it
Reactions: Deleted member 88833
@elemanzelvadre kiz senden uzun amk

• +1
Reactions: Ashoimex
nane yagim geldi trendyol basliginda peppermint oil yaziyodu simdi paketin ustunde mint oil yaziyo umarim sikilmemisimdir bu aksam baslicam uygulamaya da oglen 4 5 gibi sursem gece yatmadan once de yikayio tret mi sursem nasil yapsam bilmiyom @maarda @Peter Steele sevgiler saygilar 2 tasakli insan

• +1
Reactions: Peter Steele
nane yagim geldi trendyol basliginda peppermint oil yaziyodu simdi paketin ustunde mint oil yaziyo umarim sikilmemisimdir bu aksam baslicam uygulamaya da oglen 4 5 gibi sursem gece yatmadan once de yikayio tret mi sursem nasil yapsam bilmiyom @maarda @Peter Steele sevgiler saygilar 2 tasakli insan
tretten 30dk önce veya sonra sürme yeter

kanka işe yararsa söyle ya benimde ihtiyacım var

ikiside ayni bok oc

Çok surme haftada 3 4. yeter
sabah sur
YANIYOM ANANI SIKEYIM YANIYOM GOZLERIM KIZARDI YASARDI BURNUM AKTI YUZUM CAYIR CAYIR YANIYO SU ANDA NO PAIN NO GAIN

• JFL
YANIYOM ANANI SIKEYIM YANIYOM GOZLERIM KIZARDI YASARDI BURNUM AKTI YUZUM CAYIR CAYIR YANIYO SU ANDA NO PAIN NO GAIN
puhahahah bergene dönüşüyon bide ne gülerim
1731090850927

MAL OE YÜZE ÇOK SÜRÜLMEZ TEMİZLEME JELİN ELİNDEYKEN İCİNE 2 DAMLA DAMLATIRSIN ELINDE YAYAR SÜRERSİN YÜZÜNE MANYAK OC ÇAM TEREBENTİNİ BEN OYLE YAPMISTIM AMK

MAL OE YÜZE ÇOK SÜRÜLMEZ TEMİZLEME JELİN ELİNDEYKEN İCİNE 2 DAMLA DAMLATIRSIN ELINDE YAYAR SÜRERSİN YÜZÜNE MANYAK OC ÇAM TEREBENTİNİ BEN OYLE YAPMISTIM AMK
CAM TEREBENTI NE OC BURNUM HALA AKIYO DAMLALIGIN YARISINA KADAR ALIP ONU SURDUM ZATEN YUZUM GOTUME DONDU YOK OYLE TEMIZLEME JELINE FALAN KATMAK GAY MIYIZ BIZ ULAN

• JFL
Reactions: Deleted member 88833
sac sakal icinmis o da ise yaradi mi bari nane yagiyla karistirip surulur mu

• +1
sac sakal icinmis o da ise yaradi mi bari nane yagiyla karistirip surulur mu
surme cam terebnetin saça sürülür amk delisi ben denedim oluodum yanmadan