sakın rhinoplasty olmayın

FEE

FEE

Todesruf
şuan bunu yazmamın nedenini uzatmadan kısaca açıklayacak olursam kadınların büyük burun sevmesi ve gelecekte büyük burunlu erkeklerin tükenecek olması. gerçekten burnunuz çok büyükse bir kaç doktor ile görüşüp alarplasti + mini tipplasti olun burun kemerine hiç dokundurtmayın bende bir kaç gündür bunu düşünüyorum ve gerçekten tiktokdan göre göre inanmaya başladım insanlar ekmek alır gibi full rhino olup çıkıyorlar. eğer alar ve tip olursanız iyileşmenin çok uzun süreceğini düşünmüyorum. ayrıyetten burun şişkinliğini indirmek içinde ameliyatlar var ama bunu ucu yoldan softmax ile çözebileceğinizi düşünüyorum. he btw bu iki ameliyatı ayrı zamanlarda olmayın doktorlarla anlaşarak tek bir ameliyatda yapmaya çalışın hem bu yüzden daha uygun fiyata yaptırma imkanınız var. @MogEater rhinoplasty 101 bekliyorum bende bir kaç şey araştırıyorum güncelleme varmı?

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Azie555, Auchelius, Dwrk and 1 other person
Doktor abi bize bi elias de poot burnu cakar misin

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, FEE and 1 other person
Güzel cope benim için de lifefuel oluyor. :feelsrope:

• +1
Reactions: pashanimair, FEE and ayisiken
Bu arada burun o kadar da önemli değil, mandibula maxxila prominent se zaten ayrı bi hava katar David gandy gibi

• +1
Reactions: pashanimair
Bu arada burun o kadar da önemli değil, mandibula maxxila prominent se zaten ayrı bi hava katar David gandy gibi
maxilla projection maxilla alkalı her şey tr subforumu bizleri bırak direkt orgun elde etmesi zor olan şeyler. bence midface geliştirmekte baya etki ediyor

Güzel cope benim için de lifefuel oluyor. :feelsrope:
trde psl god olman gerekmiyor dostum htn falan olsan azıcık appeal kızlar düşüyor ve ya herşeyi siktir edip boydan kazanırsın

trde psl god olman gerekmiyor dostum htn falan olsan azıcık appeal kızlar düşüyor ve ya herşeyi siktir edip boydan kazanırsın
amaç her zaman daha iyisi olmak her zaman daha mutlu olmak değilmi tabi htn biyerden sonra yetmiyor o ayrı

şuan bunu yazmamın nedenini uzatmadan kısaca açıklayacak olursam kadınların büyük burun sevmesi ve gelecekte büyük burunlu erkeklerin tükenecek olması. gerçekten burnunuz çok büyükse bir kaç doktor ile görüşüp alarplasti + mini tipplasti olun burun kemerine hiç dokundurtmayın bende bir kaç gündür bunu düşünüyorum ve gerçekten tiktokdan göre göre inanmaya başladım insanlar ekmek alır gibi full rhino olup çıkıyorlar. eğer alar ve tip olursanız iyileşmenin çok uzun süreceğini düşünmüyorum. ayrıyetten burun şişkinliğini indirmek içinde ameliyatlar var ama bunu ucu yoldan softmax ile çözebileceğinizi düşünüyorum. he btw bu iki ameliyatı ayrı zamanlarda olmayın doktorlarla anlaşarak tek bir ameliyatda yapmaya çalışın hem bu yüzden daha uygun fiyata yaptırma imkanınız var. @MogEater rhinoplasty 101 bekliyorum bende bir kaç şey araştırıyorum güncelleme varmı?
dnr ama bimax yaptırın al sana rinoplasti hem dogal hem dunytada yapılmıs her rinoplastiden daha dogal ve iyi bir sonuc alırsın lefort 1 duzeltiyor burnu eger laz falan degilsen

• Hmm...
Reactions: FEE
dogru, ama unuttugun sey harmony, bende ama sadece tipoplasty ve alaroplasty dusunuyorumdum, upturned ve small tip + hafif bump cok realistic duruyor ayriyo sarpe ve lf1 ccw hafif rhino effect verecek, idk, harmony onemli ve bende sorun olmuyor.

rhino 101 var ama baya eski yeni threadi rhino olmadan once veya sonra atarim

• +1
Reactions: Auchelius
dnr ama bimax yaptırın al sana rinoplasti hem dogal hem dunytada yapılmıs her rinoplastiden daha dogal ve iyi bir sonuc alırsın lefort 1 duzeltiyor burnu eger laz falan degilsen
etniğiz uglum biz

• +1
Reactions: auitistsurvior
etniğiz uglum biz
lefort 2 cok cok ileri projection yapsan yine duzelir yav

zaten maxillaylan mandible guzelse burun cok onemli olmuyor

bence de buyuk burun demiyim de en azindan feminen olmayan burunlar erkeklere cok daha yakisiyor (recessed bir cuck degilseniz)

sahsen burnumun inflamasyonlu ve hafif kemerli olmasina ragmen yuzumun one dogru gelisimi decent oldugu icin siritmiyor.