D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Calısıuyoe gönül rahatlığıyla yapavilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sadece falım evet baya büyüttü 2 taneFalım?
Ne zamandır cignionSadece falım evet baya büyüttü 2 tane
Çenende asimetri varsa yapabilecegin tek şey bu zaten ama içe dönük gonionlari olan biri sakız çiğneyerek köşeli jaw elde edemez malesefCalısıuyoe gönül rahatlığıyla yapavilirsiniz
Mini siktigim sakız değil hgh büyüttü çeneni seninSadece falım evet baya büyüttü 2 tane
6 ay ama arada 2 ay bıraktımNe zamandır cignion
İts over for me ?Çenende asimetri varsa yapabilecegin tek şey bu zaten ama içe dönük gonionlari olan biri sakız çiğneyerek köşeli jaw elde edemez malesef
Daha sağlam sonuçlar için sakızı suyla islatip islatip öyle cignemen lazım sakız yumusayinca kasa daha az baski uygulayacak. Ayrıca 5 6 ay boyunca her gün min 3 saat çiğnemen lazım fakat 4 saati geçmemeni tavsiye ediyorum6 ay ama arada 2 ay bıraktım
Yok, implant kurtarır hatta dolgu bile sende iş görebilir ramusun uzunmuş ama sakız sende pek işe yaramaz yaşın geçmiş ayrica büyüyen kası destekleyecek kemik yok o yüzden sende pek tavsiye etmemİts over for me ?
Kemiğim kırılıyor 2. Saatte elimle takıyorum sert ztnDaha sağlam sonuçlar için sakızı suyla islatip islatip öyle cignemen lazım sakız yumusayinca kasa daha az baski uygulayacak. Ayrıca 5 6 ay boyunca her gün min 3 saat çiğnemen lazım fakat 4 saati geçmemeni tavsiye ediyorum
ceneyi sikerDaha sağlam sonuçlar için sakızı suyla islatip islatip öyle cignemen lazım sakız yumusayinca kasa daha az baski uygulayacak. Ayrıca 5 6 ay boyunca her gün min 3 saat çiğnemen lazım fakat 4 saati geçmemeni tavsiye ediyorum
Ya amini siktigim hghi ve tyi bosuna mi aliyosun sen tabiki gonionlarini büyütecek+jawda asimetri var
İçe dönük gonionu olana onermiyorum zaten benimki dışa dönük asimetriyi çözmek için cigniyorumceneyi siker
Wide palate hayat basladi da bunu niye attin simdi
Asimetrinin kaynağı dişlerim çünkü hayatında görebileceğin en asimetrik diş Büyüme hormonu yaptı bunu diğer küçük taraflı çiğnesem geçer mi geçmez gibi çok büyük ÇünküWide palate hayat basladi da bunu niye attin simdi
Ayrıca benim çene de senin eski çenen gibiydi geçen sene hatta daha dardı. Ama benim tassaklarim çalıştığı için vücudum orayı büyütmek için kendi kendine yetti
Büyük palet gözü etki etmiyor hayat bittiWide palate hayat basladi da bunu niye attin simdi
Crossbite mı var o bende de var biraz ama çok hafif benimki ayrıca ben geniş olan taraftaki gonionun köşesini elledigimde kemik değil kas dokusunu hissediyorum dar olan tarafta kas yerine kemik dokusunu hissediyorum benimki kastan o yüzdenAsimetrinin kaynağı dişlerim çünkü hayatında görebileceğin en asimetrik diş Büyüme hormonu yaptı bunu diğer küçük taraflı çiğnesem geçer mi geçmez gibi çok büyük Çünkü
Yok short face syndrpme varCrossbite mı var o bende de var biraz ama çok hafif benimki
Asimetrinin kaynagini soruyorum dostum dişlerim asimetrik dedin eğer öyleyse cross bitein vardır aqq? Nasi anlatsam şimdi dişlerini birlestirip annenin tabiri ile ııı yap ve öyle foto atYok short face syndrpme var
Normal gibi ama philtrumun çok kısa chin uzunlugun normalYok short face syndrpme var
Önde değil yanda asimetri varAsimetrinin kaynagini soruyorum dostum dişlerim asimetrik dedin eğer öyleyse cross bitein vardır aqq? Nasi anlatsam şimdi dişlerini birlestirip annenin tabiri ile ııı yap ve öyle foto at
Dişlerim bitişmiyor sağ alt akromsgali oldu hghdenÖnde değil yanda asimetri var
Burada önden de belirgin bi asimetri var açıdan mi kaynaklanıyor dicem de bilmiyorum
Open bite mi var dişlerim bitişmiyor ne aq aynı hizada kapanmiyorsa da cross bite vardırDişlerim bitişmiyor sağ alt akromsgali oldu hghden
Yaşla artıyor infosu geldiNormal gibi ama philtrumun çok kısa chin uzunlugun normal
Dişim yanlara dogru mu çıkmış diyosun fark ettim şimdi de bunun çenenin simetrisine nasıl bir etki edecegini merak ediyorumOglum görmüyon mu dinazor gibi dişim var amk önde sıkınto yok yanlara taşıyo dişView attachment 3110847
Sağ tarafa wide palate sol taraf narrow kalıyor dişlerinle şekilleniyo ya çeneDişim yanlara dogru mu çıkmış diyosun fark ettim şimdi de bunun çenenin simetrisine nasıl bir etki edecegini merak ediyorum
ellıotla dudagınız aynı la
Evet östrojeni sıforlamıştım dudaklar ten rengi kaldı amkellıotla dudagınız aynı la
Usta senin üst dudak genetiği benimkine benziyor aq
Genetik değilki ben yarak gibi doğmuşum özürlü gibi bişeyimUsta senin üst dudak genetiği benimkine benziyor aq
Annem beni sadece 3 ay emzirdi,cocukken araba çarptı(4 yaş) 8 yaşından beri 31 çekiyorum aq benim kadar özürlü doğup büyümüş birisi yoktur.Sosyal hayatımı geçtim fiziksel olarakta kötüyümki annemden bari hani beni 3 ay emzirdin amk testom ortalamadan düşük olabilir gideyim bi doğal olarak arttırmak için ashwaganda kullanayım dedim bağırdı aq.Genetik değilki ben yarak gibi doğmuşum özürlü gibi bişeyim
Annenin 3 ay emzirmesi sıkıntı işteAnnem beni sadece 3 ay emzirdi,cocukken araba çarptı(4 yaş) 8 yaşından beri 31 çekiyorum aq benim kadar özürlü doğup büyümüş birisi yoktur
Belki 3 ay emzirmese flat maxillam olmayacaktıAnnenin 3 ay emzirmesi sıkıntı işte
Knk 8 yaşından beri 31 ne ananı sikeyim nasıl cikiyoAnnem beni sadece 3 ay emzirdi,cocukken araba çarptı(4 yaş) 8 yaşından beri 31 çekiyorum aq benim kadar özürlü doğup büyümüş birisi yoktur.Sosyal hayatımı geçtim fiziksel olarakta kötüyümki annemden bari hani beni 3 ay emzirdin amk testom ortalamadan düşük olabilir gideyim bi doğal olarak arttırmak için ashwaganda kullanayım dedim bağırdı aq.
İlk 31im 13Knk 8 yaşından beri 31 ne ananı sikeyim nasıl cikiyo
13de döl geliyor zaten de 8 ne amkİlk 31im 13
Kanka 11 yaşına kadar boşalamıyordum ama şöyle oluyordu hani o boşalırkenki alınan zevk varya işte o oluyordu ama sperm gelmiyordu.Neyse aq kan değerlerimi merak ettim acaba testim 500-600 ng altında çıkarmı çıkarsa ağlarım aqKnk 8 yaşından beri 31 ne ananı sikeyim nasıl cikiyo
Ergenliğe girmmissin aamkkKanka 11 yaşına kadar boşalamıyordum ama şöyle oluyordu hani o boşalırkenki alınan zevk varya işte o oluyordu ama sperm gelmiyordu.Neyse aq kan değerlerimi merak ettim acaba testim 500-600 ng altında çıkarmı çıkarsa ağlarım aq
Eleman 300 t bişey olmazKanka 11 yaşına kadar boşalamıyordum ama şöyle oluyordu hani o boşalırkenki alınan zevk varya işte o oluyordu ama sperm gelmiyordu.Neyse aq kan değerlerimi merak ettim acaba testim 500-600 ng altında çıkarmı çıkarsa ağlarım aq
Framede sesde penis de sıkıtnı yok protein sentezi düşük aşırı yaglanıyom sadece tek sıkıntıEleman 300 t bişey olmaz
beni 2 yıl emzirdi jawline subhumanBelki 3 ay emzirmese flat maxillam olmayacaktı![]()
Yüzde varmış gibi amaFramede sesde penis de sıkıtnı yok protein sentezi düşük aşırı yaglanıyom sadece tek sıkıntı