Sakız çiğnemek

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Calısıuyoe gönül rahatlığıyla yapavilirsiniz

• +1
Reactions: Deleted member 119840
Falım?

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Calısıuyoe gönül rahatlığıyla yapavilirsiniz
Çenende asimetri varsa yapabilecegin tek şey bu zaten ama içe dönük gonionlari olan biri sakız çiğneyerek köşeli jaw elde edemez malesef

• +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 86220, Deleted member 42111 and Deleted member 70692
  • +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 86220, Deleted member 42111 and Deleted member 70692
  • +1
Reactions: Deleted member 119840 and Deleted member 42111
Çenende asimetri varsa yapabilecegin tek şey bu zaten ama içe dönük gonionlari olan biri sakız çiğneyerek köşeli jaw elde edemez malesef
İts over for me ?

6 ay ama arada 2 ay bıraktım
Daha sağlam sonuçlar için sakızı suyla islatip islatip öyle cignemen lazım sakız yumusayinca kasa daha az baski uygulayacak. Ayrıca 5 6 ay boyunca her gün min 3 saat çiğnemen lazım fakat 4 saati geçmemeni tavsiye ediyorum

• +1
Reactions: Deleted member 86220
Yağ oranım 5 artmasına rağmen daha az yanak (21)

Screenshot 20240820 223459 Screenshot 20240820 223626

• +1
İts over for me ?
Yok, implant kurtarır hatta dolgu bile sende iş görebilir ramusun uzunmuş ama sakız sende pek işe yaramaz yaşın geçmiş ayrica büyüyen kası destekleyecek kemik yok o yüzden sende pek tavsiye etmem

• So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 86220 and Deleted member 42111
Daha sağlam sonuçlar için sakızı suyla islatip islatip öyle cignemen lazım sakız yumusayinca kasa daha az baski uygulayacak. Ayrıca 5 6 ay boyunca her gün min 3 saat çiğnemen lazım fakat 4 saati geçmemeni tavsiye ediyorum
Kemiğim kırılıyor 2. Saatte elimle takıyorum sert ztn

• +1
ceneyi siker

• +1
  • +1
Wide palate hayat basladi da bunu niye attin simdi
Asimetrinin kaynağı dişlerim çünkü hayatında görebileceğin en asimetrik diş Büyüme hormonu yaptı bunu diğer küçük taraflı çiğnesem geçer mi geçmez gibi çok büyük Çünkü

• +1
  • +1
Asimetrinin kaynağı dişlerim çünkü hayatında görebileceğin en asimetrik diş Büyüme hormonu yaptı bunu diğer küçük taraflı çiğnesem geçer mi geçmez gibi çok büyük Çünkü
Crossbite mı var o bende de var biraz ama çok hafif benimki ayrıca ben geniş olan taraftaki gonionun köşesini elledigimde kemik değil kas dokusunu hissediyorum dar olan tarafta kas yerine kemik dokusunu hissediyorum benimki kastan o yüzden

• +1
Yok short face syndrpme var
Asimetrinin kaynagini soruyorum dostum dişlerim asimetrik dedin eğer öyleyse cross bitein vardır aqq? Nasi anlatsam şimdi dişlerini birlestirip annenin tabiri ile ııı yap ve öyle foto at

• +1
Asimetrinin kaynagini soruyorum dostum dişlerim asimetrik dedin eğer öyleyse cross bitein vardır aqq? Nasi anlatsam şimdi dişlerini birlestirip annenin tabiri ile ııı yap ve öyle foto at
Önde değil yanda asimetri var

• +1
  • +1
Dişlerim bitişmiyor sağ alt akromsgali oldu hghden
Open bite mi var dişlerim bitişmiyor ne aq aynı hizada kapanmiyorsa da cross bite vardır

• +1
Burada önden de belirgin bi asimetri var açıdan mi kaynaklanıyor dicem de bilmiyorum
Oglum görmüyon mu dinazor gibi dişim var amk önde sıkınto yok yanlara taşıyo diş Screenshot 20240820 215012

• +1
  • +1
Dişim yanlara dogru mu çıkmış diyosun fark ettim şimdi de bunun çenenin simetrisine nasıl bir etki edecegini merak ediyorum
Sağ tarafa wide palate sol taraf narrow kalıyor dişlerinle şekilleniyo ya çene

• +1
  • +1
  • +1
Genetik değilki ben yarak gibi doğmuşum özürlü gibi bişeyim
Annem beni sadece 3 ay emzirdi,cocukken araba çarptı(4 yaş) 8 yaşından beri 31 çekiyorum aq benim kadar özürlü doğup büyümüş birisi yoktur.Sosyal hayatımı geçtim fiziksel olarakta kötüyümki annemden bari hani beni 3 ay emzirdin amk testom ortalamadan düşük olabilir gideyim bi doğal olarak arttırmak için ashwaganda kullanayım dedim bağırdı aq.

• JFL
Reactions: maarda
Annem beni sadece 3 ay emzirdi,cocukken araba çarptı(4 yaş) 8 yaşından beri 31 çekiyorum aq benim kadar özürlü doğup büyümüş birisi yoktur
Annenin 3 ay emzirmesi sıkıntı işte

• +1
Annem beni sadece 3 ay emzirdi,cocukken araba çarptı(4 yaş) 8 yaşından beri 31 çekiyorum aq benim kadar özürlü doğup büyümüş birisi yoktur.Sosyal hayatımı geçtim fiziksel olarakta kötüyümki annemden bari hani beni 3 ay emzirdin amk testom ortalamadan düşük olabilir gideyim bi doğal olarak arttırmak için ashwaganda kullanayım dedim bağırdı aq.
Knk 8 yaşından beri 31 ne ananı sikeyim nasıl cikiyo

• +1
Reactions: miserablenigga64
  • +1
Knk 8 yaşından beri 31 ne ananı sikeyim nasıl cikiyo
Kanka 11 yaşına kadar boşalamıyordum ama şöyle oluyordu hani o boşalırkenki alınan zevk varya işte o oluyordu ama sperm gelmiyordu.Neyse aq kan değerlerimi merak ettim acaba testim 500-600 ng altında çıkarmı çıkarsa ağlarım aq

Kanka 11 yaşına kadar boşalamıyordum ama şöyle oluyordu hani o boşalırkenki alınan zevk varya işte o oluyordu ama sperm gelmiyordu.Neyse aq kan değerlerimi merak ettim acaba testim 500-600 ng altında çıkarmı çıkarsa ağlarım aq
Ergenliğe girmmissin aamkk

• +1
Eleman 300 t bişey olmaz

• +1
  • +1
Bazenleri olmayınca olmuyor hocam

• So Sad
  • +1
Reactions: miserablenigga64 and sentrix
asimetrimi daha ilerletti nasıl oluyosa :feelswhy:

• JFL
  • +1