SAMO CHADMKK

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe

@Chalom mirin

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
saçı kötü chadlite burda

maskülendi hyper maskülen olmuş amk

• +1
Reactions: Deleted member 107525
  • +1
Reactions: angrybirds
ajans benim numarayi aldı şans eseri bi durum oldu işim nedeniyle olmadi
işini riske atıcaksa pekte sikleme streetwear brandlerinde mankenlik yapmak için alıyolar genelde zaten mankenlik geliri baya düşük daha büyük marka ajanslarına kendin başvur knk

• +1
Reactions: Deleted member 107525
knk zargana olmayı sevmiyom ya yoksa böyle bise denemek isterim buccal fat removal ile ama götüm yemio
buccal fat removal yaptırsanda yağ oranını düşürmek zorundasın

ajans benim numarayi aldı şans eseri bi durum oldu işim nedeniyle olmadi
Boyun 192 değil mi senin runwaye çıkarsın iyi iş yaparsın bence modelligin pesini bırakma. isin de sanayi değil mi amk bence modellik ugruna sanayi bırakılır

Boyun 192 değil mi senin runwaye çıkarsın iyi iş yaparsın bence modelligin pesini bırakma. isin de sanayi değil mi amk bence modellik ugruna sanayi bırakılır
Yok olm sanayi bırakılır mı ilerde usta olursa deli para var.modellik imkansız gibi bişey network lazım

Yok olm sanayi bırakılır mı ilerde usta olursa deli para var.modellik imkansız gibi bişey network lazım
Ustalik için kaç sene çalışması gerekiyor sence? 10 senesi gidecek adamın rahat. Bu 10 seneyi modellige verse daha iyi para yapar adamın tip de gayet sağlam boyu da uzun bi iki hardmaxle cok rahat işi bence

Şu laf herkesin ağzına sakız olmus sanayicileri zengin sanıyorlar amk
Sanayiden zengin olmak okuyup zengin olmandan daha zor

• +1
Reactions: maarda
mühendisin aldığı maaşıda biliyoruz amk @Chalom ustan kaç kazanıyo

mühendisin aldığı maaşıda biliyoruz amk @Chalom ustan kaç kazanıyo
Muhendisin çalıştığı firmaya gore maasi değişiyor. Saglam bir uniden mezun bir yaz. Muhendisi yazdigi programi şirketlere satarak sanayideki ustanin 2 ayda kazandığı parayı 2 haftada kazanabilir mesela

• +1
Reactions: hellomylove and Hattab
Muhendisin çalıştığı firmaya gore maasi değişiyor. Saglam bir uniden mezun bir yaz. Muhendisi yazdigi programi şirketlere satarak sanayideki ustanin 2 ayda kazandığı parayı 2 haftada kazanabilir mesela
İşte sağlam üni dediğin İTÜ dür ona girmek için ilk 10000 yapman lazım sanayici olmak daha kolay değilmi o sıralamayı yapmaktan

deha tuzcu ascend versiyon :lul::forcedsmile:

İşte sağlam üni dediğin İTÜ dür ona girmek için ilk 10000 yapman lazım sanayici olmak daha kolay değilmi o sıralamayı yapmaktan
Kişiden kişiye göre değişir ve ben çoğu insanın 10kya girmesinin daha kolay olduğunu düşünüyorum sanayi şartları zor kanka

• +1
Reactions: hellomylove