ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
@Chalom mirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Chalom mirin
@Chalom mirin
ajanslara başvuruyon mu kankadur bakalim aga 20 olalim bi ameliyat olcam duruma göre
Kabul görüyo hatta gördüde ama işi sebebiyle ayrılıyoajanslara başvuruyon mu kanka
ajans benim numarayi aldı şans eseri bi durum oldu işim nedeniyle olmadiajanslara başvuruyon mu kanka
işini riske atıcaksa pekte sikleme streetwear brandlerinde mankenlik yapmak için alıyolar genelde zaten mankenlik geliri baya düşük daha büyük marka ajanslarına kendin başvur knkajans benim numarayi aldı şans eseri bi durum oldu işim nedeniyle olmadi
Şu ana kadar hangi ameliyatları oldundur bakalim aga 20 olalim bi ameliyat olcam duruma göre
Ne ameliyatı amkŞu ana kadar hangi ameliyatları oldun
olmadimŞu ana kadar hangi ameliyatları oldun
aga sfs, supra göz, blowridge, çene törpü (asimetri).Ne ameliyatı amk
Bundan fazla ne olsun bro?dur bakalim aga 20 olalim bi ameliyat olcam duruma göre
Asimmetrimi var aq ? Bosa para harcama supersinaga sfs, supra göz, blowridge, çene törpü (asimetri).
tesekkurler reisAsimmetrimi var aq ? Bosa para harcama supersin
O zygolardan bende olsa ne ameliyyati isterim dahatesekkurler reis
En az 100k aqaga sfs, supra göz, blowridge, çene törpü (asimetri).
buccal fat removal yaptırsanda yağ oranını düşürmek zorundasınknk zargana olmayı sevmiyom ya yoksa böyle bise denemek isterim buccal fat removal ile ama götüm yemio
@Chalom mirin
Boyun 192 değil mi senin runwaye çıkarsın iyi iş yaparsın bence modelligin pesini bırakma. isin de sanayi değil mi amk bence modellik ugruna sanayi bırakılırajans benim numarayi aldı şans eseri bi durum oldu işim nedeniyle olmadi
Yok olm sanayi bırakılır mı ilerde usta olursa deli para var.modellik imkansız gibi bişey network lazımBoyun 192 değil mi senin runwaye çıkarsın iyi iş yaparsın bence modelligin pesini bırakma. isin de sanayi değil mi amk bence modellik ugruna sanayi bırakılır
Ustalik için kaç sene çalışması gerekiyor sence? 10 senesi gidecek adamın rahat. Bu 10 seneyi modellige verse daha iyi para yapar adamın tip de gayet sağlam boyu da uzun bi iki hardmaxle cok rahat işi benceYok olm sanayi bırakılır mı ilerde usta olursa deli para var.modellik imkansız gibi bişey network lazım
Şu laf herkesin ağzına sakız olmus sanayicileri zengin sanıyorlar amkYok olm sanayi bırakılır mı ilerde usta olursa deli para var
Sanayiden zengin olmak okuyup zengin olmandan daha zorŞu laf herkesin ağzına sakız olmus sanayicileri zengin sanıyorlar amk
Kaç kazanıyolar senceŞu laf herkesin ağzına sakız olmus sanayicileri zengin sanıyorlar amk
adam usta zatenYok olm sanayi bırakılır mı ilerde usta olursa deli para var.modellik imkansız gibi bişey network lazım
Muhendisin çalıştığı firmaya gore maasi değişiyor. Saglam bir uniden mezun bir yaz. Muhendisi yazdigi programi şirketlere satarak sanayideki ustanin 2 ayda kazandığı parayı 2 haftada kazanabilir meselamühendisin aldığı maaşıda biliyoruz amk @Chalom ustan kaç kazanıyo
Kaç yaşında bu adamadam usta zaten
İşte sağlam üni dediğin İTÜ dür ona girmek için ilk 10000 yapman lazım sanayici olmak daha kolay değilmi o sıralamayı yapmaktanMuhendisin çalıştığı firmaya gore maasi değişiyor. Saglam bir uniden mezun bir yaz. Muhendisi yazdigi programi şirketlere satarak sanayideki ustanin 2 ayda kazandığı parayı 2 haftada kazanabilir mesela
19Kaç yaşında bu adam
Kişiden kişiye göre değişir ve ben çoğu insanın 10kya girmesinin daha kolay olduğunu düşünüyorum sanayi şartları zor kankaİşte sağlam üni dediğin İTÜ dür ona girmek için ilk 10000 yapman lazım sanayici olmak daha kolay değilmi o sıralamayı yapmaktan
Kaç yaşından beri sanayide
Onu sormadımKaç yaşından beri sanayide
alessandro yasuoya benziyoOnu sormadım