Şampuan Önerisi?

H

HasSıkımovıc_31

Iron
Selamlar dostlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir her neyse uzun zamandır şampuan almam lazım çok duyuyorum şampuanın önemini ondan dolayı almam lazim.
Aktif olarak head and shoulders kullanıyorum.
Haftada ortalama 2 şampuanlıyorum nadiren 3'e çıkıyor.
Saçlarım kısa(çok ta değil) warrior cut uzunluğunda.
Fp olucak şampuan önerisi lazım.
A101de indirimde bioglas mi ne vardi o iyimidir sizce?

• +1
  • JFL
Reactions: Aven and Kayra139
Selamlar dostlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir her neyse uzun zamandır şampuan almam lazım çok duyuyorum şampuanın önemini ondan dolayı almam lazim.
Hacı saçların yağlı mı tipi ne hiçbir şey söylememişsin ayrıca chatgpt de bu konular hakkında iyi öneri veriyor onu da deneyebilirsin gidip online gratis watsons falan bunlardan birinden al

Hacı saçların yağlı mı tipi ne hiçbir şey söylememişsin ayrıca chatgpt de bu konular hakkında iyi öneri veriyor onu da deneyebilirsin gidip online gratis watsons falan bunlardan birinden al
Haklısınız hocam unutmuşum

• +1
Reactions: Kayra139
Saçlarım düz,çok uzadıkça hafif dalgalanıyor.
Yağ durumuysa çok elliyorum ona rağmen 2-3 günde yağlanıyor orta ama kuruya yakın diyebilirim.
Hatırlattığın için sağol :)

• +1
Selamlar dostlar,
yves rocher dalgalı-kıvırcık saçlar için nemlendirici + şampuan al

• +1
Selamlar dostlar,
kankam 6 ayda 0a vurulmus sacımı omzumu gececek sekilde uzattım. haftada 2-3 defa sampuan kullan onun dısında her gun vucudunu yıkayabilirsin sampuan onemli degil burda onemli olan %100 dogal olması eczaneye git abi bana %100 dogal kimyasalsız sampuan ver de o zaten halleder

• +1
Reactions: Kayra139 and HasSıkımovıc_31
kankam 6 ayda 0a vurulmus sacımı omzumu gececek sekilde uzattım. haftada 2-3 defa sampuan kullan onun dısında her gun vucudunu yıkayabilirsin sampuan onemli degil burda onemli olan %100 dogal olması eczaneye git abi bana %100 dogal kimyasalsız sampuan ver de o zaten halleder
Tavsiyeniz için sağolun hocam,markaya gerek varmı?
Başka bir sorum daha olcaktı.
Şampuan saçta kaç dakika kalmalı hocam?

• +1
Tavsiyeniz için sağolun hocam,markaya gerek varmı?
Başka bir sorum daha olcaktı.
Şampuan saçta kaç dakika kalmalı hocam?
kesinlikle bioblas öneririm brom eğer kepek sorunun varsa kepek icin, sacı hızlı uzatmak istiyosan sarımsaklı olanı kullanabilirsin korkma sarımsak kokusu yok inanılmaz soft ve guzel kokusu var saclarını 2 defa kopukle sampuanla ne kadar durdugunun cok da onemi yok ama sampuanlarken tırnaklarınla sac koklerine guzelce yedir ufak bi sac dokulme sorunum vardi muhtemelen mevsim gecislerinden dolayi daha once kepek problemim vardi ama bioblasa gectikten sonra hicbir problem kalmadi

• +1
Sanda a101de indirimde hocam biraz daha araştırıp alıcam o zaman
kesinlikle bioblas öneririm brom eğer kepek sorunun varsa kepek icin, sacı hızlı uzatmak istiyosan sarımsaklı olanı kullanabilirsin korkma sarımsak kokusu yok inanılmaz soft ve guzel kokusu var saclarını 2 defa kopukle sampuanla ne kadar durdugunun cok da onemi yok ama sampuanlarken tırnaklarınla sac koklerine guzelce yedir ufak bi sac dokulme sorunum vardi muhtemelen mevsim gecislerinden dolayi daha once kepek problemim vardi ama bioblasa gectikten sonra hicbir problem kalmadi

Reis sen gerçek ratonmuydun vay amk

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139 and Ratonnn
bide uzatmak icin saclari saimsaklu sampuan mi diyon simdi bitki suyu suruyolardi scalpa o neydi ismini unuttum simdi

bide uzatmak icin saclari saimsaklu sampuan mi diyon simdi bitki suyu suruyolardi scalpa o neydi ismini unuttum simdi
Badem yağı,argan yağı hatta zeytinyağı bile öneriyorlar.

• +1
Reactions: orhanhic

Users who are viewing this thread

Back