D
Deleted member 88833
Platinum
Sizce kökten tel tel şekilde dökülen saçlar için sülfatsız şampuan kullanılmalı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hiç şampuan kullanmayan varmı?Sizce kökten tel tel şekilde dökülen saçlar için sülfatsız şampuan kullanılmalı mı
ben,kişiden kişiye göre değişiyor ama etkisi eğer kepek,yağ,kaşıntı vb.. şeyler varsa kullanmaya devam ethiç şampuan kullanmayan varmı?
1 haftadır hiçbirşey kullanmadım hafif kaşıntı var bide yağ da var normal derecedeben,kişiden kişiye göre değişiyor ama etkisi eğer kepek,yağ,kaşıntı vb.. şeyler varsa kullanmaya devam et
kökten döküldüğü için biotin ve kolajen içeren bir şampuan aldım ogxin sence değer mi veya saç kremi mi kullanmalıyım şampuan yerinesaçın dökülüyosa hicbi sampuan kurtaramaz
Sebum üretimin fazla büyük ihtimalle benimki az üretiyor dengeyi koruyor ama şampuan sürünce yarrrrak gibi kabarıyor tepeye çıkıyo saç çok hassas benimki1 haftadır hiçbirşey kullanmadım hafif kaşıntı var bide yağ da var normal derecede
kndım arastırdım da ısttetım amazondan sence ıptal edeyım mı evde bırsuru sampuan var ama sulfat sence etkı eder mıSebum üretimin fazla büyük ihtimalle benimki az üretiyor dengeyi koruyor ama şampuan sürünce yarrrrak gibi kabarıyor tepeye çıkıyo saç çok hassas benimki
Bi süre dene eğer sorun yapıyorsa şampuana devam et herkesin saçı farklı sikik sikik influencerları dinleme
yok sulfat işe yarar ben direkt saça hic dokunmamaktan bahsediyosun sandım,ben şahsen 6-7 aydır su hariç saça birşey dokundurtmuyorumkndım arastırdım da ısttetım amazondan sence ıptal edeyım mı evde bırsuru sampuan var ama sulfat sence etkı eder mı
kanka değmez gibi illa eczane ilaçlarına başlıcan fin veya dut ama şuan dediklerini ve istersen minoxidil kullanabilirsin daha çok dökülmüyorsakökten döküldüğü için biotin ve kolajen içeren bir şampuan aldım ogxin sence değer mi veya saç kremi mi kullanmalıyım şampuan yerine