SANA BİR HİKAYE BORCUM VARDI ÖYLE DEĞİL Mİ KARDEŞ?

D

Deleted member 277275

retarded ltn
ZUFFSTER: Kardeşş, sana bir hikaye borcum var, değil mi? giderayak ödeşelim istersen, anlatayım mı hikayeyi?

SENUAL: anlat dayı.

ZUFFSTER: haaa... bir gün içerdeyken avluda bir çocuk gördüm. çocuk perperişan, dünya başına yıkılmış gibi üzgün. yanına gittim.
"niye böyle üzgünsün çocuk?" dedim. baktı "dayı," dedi "dayı, beni öldürdüler" güldüm :), teselli ediyim dedim. "çocuk," dedim "burda herkes ya ölmüştür, ya öldürmüştür zaten." kaldırdı kafasını, bana baktı, "mesele o değil, mesele ölmek değil, dayı" dedi. mesele neymiş biliyor musun?

SENUAL: neymiş?

ZUFFSTER: mesele, en mutlu olduğun o gün, en güzel hayaller kurduğun o gün ölmekmiş mesele. neymiş mesele?

SENUAL: neymiş dayı?

ZUFFSTER: mesele ölmek değil, mesele dost bildiğin, en güvendiğin adamın eliyle ölmekmiş mesele. işte böyle dedi o çocuk bana. şimdi anladın mı KİMMİŞ O AVLUDAKİ ÇOCUK KARDEŞ, baranı sormuştun bana... Şimdi anladın mı baranı?
IMG 20260221 221521

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, susisesi, İNTİKAM VAKTİ and 14 others
Abartin aq goren sanicak adama bir sey yaptik

Siz jesterlara da drama cikti, birkac jfl umarim sizi tatmin edebiliyodur:feelsokman:

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, balve and 2 others
baranpls ilerde yeni larp hesapları açsada bizim için hep özel bi yerde olucak zuffster/mediums

• JFL
  • +1
Reactions: Jahrein, temelyeterliliktest, Deleted member 277275 and 6 others
Jfl alınca yarram kalkıyo böyle bi zevk yok bu arada

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, İNTİKAM VAKTİ, iwishiwastaller and 8 others
.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Fridx, NoxInfernum and 2 others
ZUFFSTER: Kardeşş, sana bir hikaye borcum var, değil mi? giderayak ödeşelim istersen, anlatayım mı hikayeyi?

SENUAL: anlat dayı.

ZUFFSTER: haaa... bir gün içerdeyken avluda bir çocuk gördüm. çocuk perperişan, dünya başına yıkılmış gibi üzgün. yanına gittim.
"niye böyle üzgünsün çocuk?" dedim. baktı "dayı," dedi "dayı, beni öldürdüler" güldüm :), teselli ediyim dedim. "çocuk," dedim "burda herkes ya ölmüştür, ya öldürmüştür zaten." kaldırdı kafasını, bana baktı, "mesele o değil, mesele ölmek değil, dayı" dedi. mesele neymiş biliyor musun?

SENUAL: neymiş?

ZUFFSTER: mesele, en mutlu olduğun o gün, en güzel hayaller kurduğun o gün ölmekmiş mesele. neymiş mesele?

SENUAL: neymiş dayı?

ZUFFSTER: mesele ölmek değil, mesele dost bildiğin, en güvendiğin adamın eliyle ölmekmiş mesele. işte böyle dedi o çocuk bana. şimdi anladın mı KİMMİŞ O AVLUDAKİ ÇOCUK KARDEŞ, baranı sormuştun bana... Şimdi anladın mı baranı?
View attachment 4685749
View attachment 4685750
senual chad ascendleyip analjfl nin birkaç yıl sonra konuştuğu estetik cerrahı olarak geri dönüp onu botchlarsa

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Thrill, pashanimair and 3 others