sanırım bipolarım

dogida

dogida

Banned
bir gün çok iyi bir insan ve mutluyken bir gün orospu çocuğu ve mutsuzum, bir gün çok yakışıklı bir gün çok çirkinim. bir gün delicesine sikişmek istiyorum bir gün asexual oluyorum sebebi nedir? ama değişmeyen tek bir şey var @maarda yı her zaman delicesine sikmek istiyorum

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
bir gün çok iyi bir insan ve mutluyken bir gün orospu çocuğu ve mutsuzum, bir gün çok yakışıklı bir gün çok çirkinim. bir gün delicesine sikişmek istiyorum bir gün asexual oluyorum sebebi nedir?
bipolar değilsin

ve bipolar değilsin demenin sebebi ardayı her zman sikmek istemem mi
mani ile depresif dönemler okadar hızlı değişmiyor bipolarda

• +1
Reactions: Deleted member 93990
mani ile depresif dönemler okadar hızlı değişmiyor bipolarda
peki ardayı her zmn sikmek istememin sebebi nedir ve sen sikmek istiyor musun ardayı?

sağol peki neyim
Nervous Season 1 GIF by Amazon Prime Video
Desem mi demesem mi??? Ahhhhhh:forcedsmile:

• +1
Reactions: Ashoimex
  • JFL
Reactions: dogida
  • +1
Reactions: GatoradeTRZ8
bari yalan söyleme femboy olduğun fotoları atıp izmire gelince siker misin diye yalvarmadın mı?
Yemin etmişdin

• Ugh..
Reactions: dogida
  • +1
Reactions: incel currycell
Dogida orospu çocuğu değil ki niye öyle diyim

166sin

• +1
Reactions: Ashoimex
bir gün çok iyi bir insan ve mutluyken bir gün orospu çocuğu ve mutsuzum, bir gün çok yakışıklı bir gün çok çirkinim. bir gün delicesine sikişmek istiyorum bir gün asexual oluyorum sebebi nedir? ama değişmeyen tek bir şey var @maarda yı her zaman delicesine sikmek istiyorum
kanka bipolar bole bisi degil 3 ayda 1 modun degisiyo falan

• +1
Reactions: Deleted member 93990 and Ashoimex
aynı sendrom bendede var amınakoyim