Sanki ilk defa insan õldu

elemanzelvadre

elemanzelvadre

Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
Sanki ilk defa insan öldü ya da insanlar doğrandı olay neden bu kadar büyüdü anlamadım neden 20 milyon kişi bu olayı takip ediyor ve olayın yancılığını yapmaktadır İnan anlayamıyorum

Olay intihar saldırısıydı çocuk kendini öldürmezse Hadi neyse de çocuk kendini öldürmüş zaten yaygara'nın sebebini anlayamadım tam olarak

• +1
Reactions: Angutoid and menas
Yılda 20-30 kişi cinnet geçirip ailesini kesiyordur zaten a**** koyayım

• +1
Reactions: menas
Screenshot 20241010 033205 Screenshot 20241010 033244

Baksana adam hala aynı olaydan milyonlarca like almaya devam ediyor böyle bir hesap yükseltme olayı görülmedi maaşa maaş katlı adamlar ev alacaklar Bu olaydan a**** koyayım

• +1
Reactions: menas
Bu olayları takip eden beğeni retweet atan arkadaşlar denialcel yas tutanlar cuck açıktan linçleyenler de gerçek tacizciler Futbol tayfadan büyük kadın düşmanı mı görülmüş bir haftadır kim daha büyük gavatı oynuyorlar Satanizmin konuşulmasından korkuyorlar erkek ve yalnız erkek düşmanlığı pompalıyorlar piyasaya Botları harekete geçirmek zor değil koyun halk da peşlerine gidiyor

• +1
Reactions: maarda and elemanzelvadre
Bu olayları takip eden beğeni retweet atan arkadaşlar denialcel yas tutanlar cuck açıktan linçleyenler de gerçek tacizciler Futbol tayfadan büyük kadın düşmanı mı görülmüş bir haftadır kim daha büyük gavatı oynuyorlar Satanizmin konuşulmasından korkuyorlar erkek ve yalnız erkek düşmanlığı pompalıyorlar piyasaya Botları harekete geçirmek zor değil koyun halk da peşlerine gidiyor
Twitciler ve youtuberler kisi basi bu olaydan 5-25k para kaldirdilar olayin bitmesini istemedikleri icin suanda mizahini yapanlara bile flood aciyolar bir insan nasıl Bu adamların bu işi para için yaptığını anlayamaz ve retweet atabilir anlamıyorum geri zekalılıklarına üzülüyorum

Olayın üstüne gidilebilecek hiçbir noktası yok Satanizm dışında konu bakire erkeklere geldi biranda

Screenshot 20241010 043256

• JFL
  • Woah
Reactions: sentrix, maarda, szolliontaraelis and 1 other person
Türk halkı çok kolay manipüle oluyor salaklar işte.

• +1
Reactions: szolliontaraelis and Shade91
Sanki ilk defa insan öldü ya da insanlar doğrandı olay neden bu kadar büyüdü anlamadım neden 20 milyon kişi bu olayı takip ediyor ve olayın yancılığını yapmaktadır İnan anlayamıyorum

Olay intihar saldırısıydı çocuk kendini öldürmezse Hadi neyse de çocuk kendini öldürmüş zaten yaygara'nın sebebini anlayamadım tam olarak
Bi tık insanları sabrı taştı gibi fakat bu olay en çok erkek düşmanlarına yaradı yetmezmiş gibi daha fazla kadın erkek düşmanına dönüştü

• +1
Reactions: testesteronking and Deleted member 81504
daha fazla kadın erkek düşmanına dönüştü
Biyolojileri gereği imkansız bunun yaşanması,ha diyelim ki oldu dünya sisteminde sik kadar söz hakları yok np

Prim olayına döndü twitter'daki aptallar yüzünden katili savunacak duruma geldim

Users who are viewing this thread

Back