Ethernal
Egoizm Pill.
palate expander takıyorum
alt çeneyede mümkünse taktırcam (genişlesin diye)
maxillayı da genişletcek, elmacık kemiklerim belli bir oranda hacim kazanır diye düşünüyorum (onca araştırmadan sonra)
dudakta genişler
doktordan V biçimli palate expander rica edicem
2 tane takacakmış ikiside maxilla içinmiş ben alt içinde takmasını söyledim bakarız dedi
Yemek yiyemicem konuşamıcam hergün vidayla onu sıkcam ve canım çok acıycak onu düşünüyorum
ayrıca rhino oldum,
rhino doktoruma soru sordum (htb)
asimetri bariz olmaz? ASİMETRİ OLACAK DEMEK Mİ BU AMK??
neyse belli olmucaksa birşey olmaz (dimi beyler?)
Çevre:
ailem; dişimin güzel olduğunu belirtp ve gereksiz bulduklarını söyleyip sitem ettiler,
iş arkadaşlarım; ne gerek var para israfı diyip dalga geçip sitem ettiler (onlara göre çenem dar değilmiş ve gayet iyiymiş ve o parayla bitcoine girip 10 a katlamak daha iyi bir fikirmiş falan filan)
arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım da gereksiz buldu
herşey ascendlemek için dostlar, ya bu serüvenden asimetrik ve descend yemiş bir halde çıkarım
yada rabbim yüzüme güler ve dediğim etikler olur güzel bir ascend alırım.
alt çeneyede mümkünse taktırcam (genişlesin diye)
maxillayı da genişletcek, elmacık kemiklerim belli bir oranda hacim kazanır diye düşünüyorum (onca araştırmadan sonra)
dudakta genişler
doktordan V biçimli palate expander rica edicem
2 tane takacakmış ikiside maxilla içinmiş ben alt içinde takmasını söyledim bakarız dedi
Yemek yiyemicem konuşamıcam hergün vidayla onu sıkcam ve canım çok acıycak onu düşünüyorum
ayrıca rhino oldum,
rhino doktoruma soru sordum (htb)
asimetri bariz olmaz? ASİMETRİ OLACAK DEMEK Mİ BU AMK??
neyse belli olmucaksa birşey olmaz (dimi beyler?)
Çevre:
ailem; dişimin güzel olduğunu belirtp ve gereksiz bulduklarını söyleyip sitem ettiler,
iş arkadaşlarım; ne gerek var para israfı diyip dalga geçip sitem ettiler (onlara göre çenem dar değilmiş ve gayet iyiymiş ve o parayla bitcoine girip 10 a katlamak daha iyi bir fikirmiş falan filan)
arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım da gereksiz buldu
herşey ascendlemek için dostlar, ya bu serüvenden asimetrik ve descend yemiş bir halde çıkarım
yada rabbim yüzüme güler ve dediğim etikler olur güzel bir ascend alırım.
Last edited: