sarms almayin

D

Deleted member 100697

Sma Vurgunu
sarmusak hoca denen heriften sarms aldik hala acilmadi 1.5 hafta oldu
1600 liram boşa gitti aq kesin boş hap verdi
Images 4

• So Sad
Reactions: Zodiac, Deleted member 131079 and Xavier
sarmusak hoca denen heriften sarms aldik hala acilmadi 1.5 hafta oldu
1600 liram boşa gitti aq kesin boş hap verdi View attachment 3544044
aahh knkm ah ben sana trendyol aminogluyol aminoglusarms gibi yerlerden sarms alinmaz dedigimde benle dalga gecmistin..

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 100697 and TrustMeBro
Sarms ne aq lagim faresi misin sen git test-e haftalik cycle yap
podyuma hazirlanmiyom birşey yapmiyom doğal testomu niye sikem olum ne gereği var yani alcan mk677 veya geno rahatina bakcan yok pctymiş yok enjeksiyonmuş

podyuma hazirlanmiyom birşey yapmiyom doğal testomu niye sikem olum ne gereği var yani alcan mk677 veya geno rahatina bakcan yok pctymiş yok enjeksiyonmuş
Yas kac

aahh knkm ah ben sana trendyol aminogluyol aminoglusarms gibi yerlerden sarms alinmaz dedigimde benle dalga gecmistin..
kanka benim aldiğim bulgaristan mali bulgaristanda steroidler yasal ona guvendim aldim yurtdişi urunu daha doğrusu yurtdişinda sitesinde 50 dolar ama urun yurtdışı mi fake mi bilmiyom kapali kutu geldi

O yasta zaten sikersen her boke bekle 19-21 arasinda test e cyclei sonra pct rahat edersin simdi zaten en com buyume hormonu urettigin zamandasin

• +1
Reactions: Deleted member 100697
O yasta zaten sikersen her boke bekle 19-21 arasinda test e cyclei sonra pct rahat edersin simdi zaten en com buyume hormonu urettigin zamandasin
ondan mk aldimda fake cikti heralde igfyi tetikler dedik kötü ettik aq

Mkyi brokoliler alir sadece
knk diger sarms turleride testoyu baskiliyo ne anladim o zaman oral yolla alinanlar daha cok zararli zaten gider küre girerim mk growthu tetiklesin işini yapsin yeter genotropin baskılamıylr ama kanser hucrelerini buyutuyor diyolar bizim ailede kanser var 2 tane 1 i öldü

knk diger sarms turleride testoyu baskiliyo ne anladim o zaman oral yolla alinanlar daha cok zararli zaten gider küre girerim mk growthu tetiklesin işini yapsin yeter genotropin baskılamıylr ama kanser hucrelerini buyutuyor diyolar bizim ailede kanser var 2 tane 1 i öldü
Basin sag olsun girme o yuzden sarms hgh tarzi seylere yasin ulerleyince kure gir

• +1
ondan mk aldimda fake cikti heralde igfyi tetikler dedik kötü ettik aq
igf1 tetıklıcem diye diyabet olcan knk dikkat et canini yokda bulmadiysan

• +1
Lan ben genotropin alcaktım anne tarafında ve baba tarafında da kanser var ben kanser taraması yaptırıp kullansam olmazmı acaba

Lan ben genotropin alcaktım anne tarafında ve baba tarafında da kanser var ben kanser taraması yaptırıp kullansam olmazmı acaba
kullanma direkt kanser şakaya gelmez

• +1
Reactions: Zodiac

Growth hormone replacement therapy reduces risk of cancer in adult with growth hormone deficiency: A meta-analysis Söyle bi arastırma var​

Bende eksiklik olduğunu düsünüyorum
dogal yollarla sentezini arttirmaya çaliş dostum zaten growth hormon organlari vucudu kemikleri buyuttugu gibi kanser hucrelerini de buyutuyor yani genotropin genotropin olduğu için buyutmuyor anladın mı? testini yaptir duşukse referansa girmeye yonelik şeyler yap test yaptirmadan bu eksiklik kanaatine vardiysan yanliş yoldasin

• +1
Halihazırda kanser değilsen öyle birşey olması imkansız amk,senin götten sallamani beklemezdim yakismadi

• +1
Halihazırda kanser değilsen öyle birşey olması imkansız amk,senin götten sallamani beklemezdim yakismadi
Mal orospu evladigi cehaletini gene gosteriyor

• JFL
Mal orospu evladigi cehaletini gene gosteriyor
Benle sovusmeye girde söyle şeyler de kapa ceneni daha kaynak falan atmiyorsun amk geçen pişmemis etin vitamini daha fazla falan demissjn beynini sikeyim senin

Benle sovusmeye girde söyle şeyler de kapa ceneni daha kaynak falan atmiyorsun amk geçen pişmemis etin vitamini daha fazla falan demissjn beynini sikeyim senin
Ben mi demisim? Sadece gerizekali degil ayni zamanda alzheimer hastasisin galiba annesi saksocu

Ben mi demisim? Sadece gerizekali degil ayni zamanda alzheimer hastasisin galiba annesi saksocu
Ben sen miyim de gotunu takip edip her postumda senden bahsedicem sen vitaminin daha fazla olduğunu dusunuyon mu cidden önemli olan kısım o

Ben sen miyim de gotunu takip edip her postumda senden bahsedicem sen vitaminin daha fazla olduğunu dusunuyon mu cidden önemli olan kısım o
Be gerizekali onu yazan ebn degil slade, pisen etinde enzim yapisinin degistigi yaygin bir bilgidir. Fakat besin degerinde bir fark yaratmaz. Seni gidi minik orospu

pisen etinde enzim yapisinin degistigi yaygin bir bilgidir. Fakat besin degerinde bir fark yaratmaz.
Ben farklı birşey mi demisim orrrrossspu evladı birşeyleri çarpitmak haricî bi sikim bildiğin yok
Madem bilgi yanlış neden +1 repi atiyosun cevirmeye çalışma burda

Ben farklı birşey mi demisim orrrrossspu evladı birşeyleri çarpitmak haricî bi sikim bildiğin yok
Madem bilgi yanlış neden +1 repi atiyosun cevirmeye çalışma burda
Anneni daha iyi sikebilmek icin orrrrrrrospunun amindan cikan dol seni. Bi sik bildigin yok bilgili gibi laramaya calisiyosun senin ben o daracik amina koyim

• JFL
Reactions: JeanneDArcAlter and maarda
Anneni daha iyi sikebilmek icin orrrrrrrospunun amindan cikan dol seni. Bi sik bildigin yok bilgili gibi laramaya calisiyosun senin ben o daracik amina koyim
Yine konuyu çarpıtıp sorduğum sorulara cevap verememissin :lul:
Ne zamandır konusmuyoduk hala bi sikim değişmemiş geri ignore atmaya devam

allah çarptı orospu cocugunu

• JFL
Reactions: recai iskender
ikinizden biri ölmemi istiyo sanırım en iyisi kendim arastirim

• JFL
Reactions: maarda
knk forumlarda baya rastladim bu kanser konusuna kanser olanlar doğuştan kanser değil zaten kanser hucreleri buyurse kanser olabiliyorlar peptid turkiyede gh ve kanserle ilgili şeylere bak

knk forumlarda baya rastladim bu kanser konusuna kanser olanlar doğuştan kanser değil zaten kanser hucreleri buyurse kanser olabiliyorlar peptid turkiyede gh ve kanserle ilgili şeylere bak
Bakcam

Aga ben direkt basıyom ama ailede varsa kontrol et

• Woah
  • +1
Reactions: cornerd nerd and menas