sarpe aci agri ve mental

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
surec tamamlanmadi bu sebepten video gorsel ve global botb postunu daha acmadim,
ama normalde gercekten yapilacak sey degil,
ben aci agri kismini geciyorum yemek yiyeme konfursuzluk filan ama normal biri icin saglam mental gerektiriyo,
basim cok agriyor, senede normalde 2 kere agir migren yasardim, suan taktigimdan itibaren 6 kere filan oldu, her bir expendde tum zygolarfa cok agir baski hissediyorsun.
en sikintili olan seyse su, bruxism. her siktiginds coook daha fazla aci hissediyorsun.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, swaggy and 7 others
surec tamamlanmadi bu sebepten video gorsel ve global botb postunu daha acmadim,
ben aci agri kismini geciyorum yemek yiyeme konfursuzluk filan ama normal biri icin saglam mental gerektiriyo,
basim cok agriyor, senede normalde 2 kere agir migren yasardim, suan taktigimdan itibaren 6 kere filan oldu, her bir expendde tum zygolarfa cok agir baski hissediyorsun.
en sikintili olan seyse su, bruxism. her siktiginds coook daha fazla aci hissediyorsun.
umarım bu süreç kısa olur, geçmiş olsun

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, Aven and 6 others
umarım bu süreç kısa olur, geçmiş olsun
37 gunum daha var, en az 26 filan, sonra hyrax expander 6 ay filan takili kalacak, baya zor bir surec sakasiz bimax daha kolay 1 hafta zor ondada agir ilaclarla cozuyorsun

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Arisylva, Ashoimex and 2 others
forumun ilk hardmaxxeri(rhinoyu hardmaxxten bile saymam)

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, cakdripa and 1 other person
yapan baya bi kişi var hatırlamıyorum ama ben @maarda daha iyi bilir
zuvay varda adam modlarla anlasmıs tüm herseyini sildirtmiş forumdan benim açtığım threadi de patlatmışlar
@MogEater threadi gördün mü sen yoksa kacırdın mı

• +1
Reactions: Auchelius and MogEater
.

Last edited:
  • +1
Reactions: Trenmaxx1

Users who are viewing this thread

Back