D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Sizce neden böyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cirkin ve isasin diye senin yaninda gozukmek istemiyorlarSizce neden böyle oldu
Ama şu an onların çenesi yok ve benim var Ben 5 ay önce:cirkin ve isasin diye senin yaninda gozukmek istemiyorlar
Ramusum 6.5 veya 7 cm 10 cmye büyür müNeyseki çenem git gide büyüyor bu çene nereyi koruyor bloatlı biraz amaView attachment 3151271
Ramus kemiği, alt çene kemiğinin (mandibula) bir parçasıdır. Mandibulanın dikey uzantısına ramus mandibulae denir. Alt çene kemiğinin bu bölgesi, çiğneme kaslarının yapıştığı bir bölgedir ve yüz iskeletinin önemli bir parçasıdır.Ramusum 6.5 veya 7 cm 10 cmye büyür mü
mogs me tbhNeyseki çenem git gide büyüyor bu çene nereyi koruyor bloatlı biraz amaView attachment 3151271
@dostoyevski seninki döktürmüş geneRamus kemiği, alt çene kemiğinin (mandibula) bir parçasıdır. Mandibulanın dikey uzantısına ramus mandibulae denir. Alt çene kemiğinin bu bölgesi, çiğneme kaslarının yapıştığı bir bölgedir ve yüz iskeletinin önemli bir parçasıdır.
Bir kemik yapısının büyüyüp büyümeyeceği veya nasıl büyüyeceği sorusu, kişinin yaşına ve gelişim sürecine bağlıdır. Ramus kemiği de dahil olmak üzere insan kemikleri, büyüme plakaları kapandıktan sonra (genellikle ergenlik sonrası) büyümez. Kemiklerin büyümesi genellikle çocukluk ve ergenlik döneminde gerçekleşir ve bu süreç genetik faktörler, beslenme ve hormonlar tarafından kontrol edilir.
Yetişkinlikte kemikler büyümez, ancak travma, kırık veya cerrahi müdahaleler sonucu kemik iyileşme sürecine girer ve yeniden şekillenebilir. Eğer ramus kemiğinin boyutunda bir değişiklik gerekiyorsa, bu durum genellikle ortodontik veya cerrahi müdahalelerle ele alınır.
mogs my whole bloodline.Neyseki çenem git gide büyüyor bu çene nereyi koruyor bloatlı biraz amaView attachment 3151271
Benim 5 6dan fazla flawim var onlardan dolayi burdayimmogs my whole bloodline.
muhtemeln benim gibi güzel side profil ama yamuk ön yüzden dolayı burda
tüm vücut olarak diyosan anlarım da yüzde 5-6 tane flaw nasıl olacak aq çene burun dudak göz alın kulak falan vardırBenim 5 6dan fazla flawim var onlardan dolayi burdayim![]()
Asimetri, subhuman burun, olmayan browridge yüzdeki flawlar frame ve kilom da vücuttaki flawlar boy da nötr iştetüm vücut olarak diyosan anlarım da yüzde 5-6 tane flaw nasıl olacak aq çene burun dudak göz alın kulak falan vardır
Benimde 1Sizce neden böyle oldu
Aynısı ltn burun subhuman dudaklar kısa ramus flat maxilla düşük dismorfiBenim 5 6dan fazla flawim var onlardan dolayi burdayim![]()