D
DarkSoulHKF
Iron
Bu amına kodumun şeyini hangi ameliyatla yada dolguyla duzeltiyolar infraorbital implant falanmı gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
realistic olursan, fat transfer with canthoplasty llr daha erisilebilir, daha az sikintili ve sonuclar coook farkli olmayabilir. trde 2-4k usd yaptirabilirken herhalde implantlarin sadece tasarlanmasi bu kadar tutar yuksek ihtimal daha fazla, ayrica enfeksiyon riski ve bothced uncanny riski daha fazla.Uee için supra scleral show için infra. Ama infra sclera için tek başına yeterli olmayabiliyor. Ya saddled infra olucan ya da infra + fat graft yaptırıcaksın
Altında kemik olmadığı için yağ zamanla aşa düşer kötü gözükür diyor @maarda . Ama ben de dediğin gibi bi şey düşünüyorum en azından implanta para bulana kadar onla idare edilir bence.realistic olursan, fat transfer with canthoplasty llr daha erisilebilir, daha az sikintili ve sonuclar coook farkli olmayabilir. trde 2-4k usd yaptirabilirken herhalde implantlarin sadece tasarlanmasi bu kadar tutar yuksek ihtimal daha fazla, ayrica enfeksiyon riski ve bothced uncanny riski daha fazla.
yani evet olabilir, ama dusmeme ihtimalide var.Altında kemik olmadığı için yağ zamanla aşa düşer kötü gözükür diyor @maarda . Ama ben de dediğin gibi bi şey düşünüyorum en azından implanta para bulana kadar onla idare edilir bence.