Aven
Just be confident brah
igf-1 artırıp bonemass vereceğini savunanlar var siz ne düşünüyorsunuz? (obez olma riskli
)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
LWKKQLSJDPWEJFHWOQIFHyarragimi gotunuze vura vura siksmashing yapicam
ttde gordum baya frame falan veriyomus fotolarla beraber gosteriyodu morph olabilir amaBen denicem reis
Genelde roidle falan beraber yapıyorlar, mesela preworkout olarak falan carblar için iyi bencettde gordum baya frame falan veriyomus fotolarla beraber gosteriyodu morph olabilir ama
Nerden biliyonCopedegil knk
nasıl yani bildiğin şeker mi tüketmen lazımigf-1 artırıp bonemass vereceğini savunanlar var siz ne düşünüyorsunuz? (obez olma riskli)
Düşük bf sahibim 16 yaşındayım denemelimiyim hangi spastik atti bi teoriyi ortayaÇalışır ancak ergenlikte olman lazım + düşük bf olacan tabi riskli iş iç organlarını sikmeden lazım bide şeker hastasıda olmaman lazım
Dediğim mantıksız değilmi ama şeker ghyi düşünüyormuÇalışır ancak ergenlikte olman lazım + düşük bf olacan tabi riskli iş iç organlarını sikmeden lazım bide şeker hastasıda olmaman lazım
Fazladan enerji yüklüyorsun gibi düşün hayır şeker ghı karaciğer yağlanmasına sebep olursa düşürür ve genelde düşük bf de karaciğer yağlanması görülmezDediğim mantıksız değilmi ama şeker ghyi düşünüyormu
3 günde bir karb yüklemesi yaparsan mantıklı olur ama hergün yaparsan diyabet 1/ insülin direncine sahip olursun XDigf-1 artırıp bonemass vereceğini savunanlar var siz ne düşünüyorsunuz? (obez olma riskli)
Bu arada şeker derken gidip mal mal çikolata aburcubur yeme hayvan gibi şekeri doğal alman lazımDediğim mantıksız değilmi ama şeker ghyi düşünüyormu
Meyvedenmi yoksa bildigimiz toz şeker falanmíBu arada şeker derken gidip mal mal çikolata aburcubur yeme hayvan gibi şekeri doğal alman lazım
Meyve olur toz şekerde sıkıntı etmez herhalde ama toz şeker glikoz olduğu için kana çabuk karışıyor dikkatli ol doğal bal bul ye hayvan gibi vsMeyvedenmi yoksa bildigimiz toz şeker falanmí
Cope değil amk kendim uyguladim ise yaradi gayetteigf-1 artırıp bonemass vereceğini savunanlar var siz ne düşünüyorsunuz? (obez olma riskli)