sekülerler neden hep ezik özgüvensiz avrupacı oç?

Tallooksmaxxer

Tallooksmaxxer

Fire
Erdoğanı sevmiyorum ama akpli seçmenler en azından özgüveni yüksek olan Türklükten gurur duyan insanlar CHP gelse ülkeyi Avrupanın sömürgesi yaparlar

Screenshot 20250620 105754 Instagram

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
  • So Sad
  • +1
Reactions: DirtyBlonde and Tallooksmaxxer
Türklüğün neyiyle gurur duyacak bu millet hocam bu lağım çukurunun kime ne faydası olmuş

• +1
Reactions: Tornoviaa, MogEater and maarda
Türklüğün neyiyle gurur duyacak bu millet hocam bu lağım çukurunun kime ne faydası olmuş
Türküm ve gurur duyuyorum bu ne Batı hayranlığı kanka 😃

• +1
Reactions: Tallooksmaxxer
kravatlı nasıl yaptıysa onlar da onu takip ediyor

• +1
Reactions: Tallooksmaxxer
Türkler olarak boka batmış olabiliriz ama bunun çözümü avrupalılara yaranmak değil

• +1
Reactions: DirtyBlonde
bunu neden kotu bisey gibi soyledin
stalinle mao din düşamnlığı yapıp ülkelerini süper güç yaptılar bizimki anca şapka falan giydirdi millete zorla amk 🤣🤣

• JFL
Reactions: recai iskender
stalinle mao din düşamnlığı yapıp ülkelerini süper güç yaptılar bizimki anca şapka falan giydirdi millete zorla amk 🤣🤣
mao tek başına dünyanın doğum oranını sikti attı stalin kaç milyon kişi öldürdü ne anlatıyon aq

• +1
  • Hmm...
Reactions: Tallooksmaxxer and kökleyicifallik
Forumdaki tüm ATATÜRK düşmanlarının dikkatine:

Beni engelleyin, benimle ilgili hiçbir gönderiyle iletişime geçmeyin. Sizden nefret ediyorum. Sizler psl god olsanız bile hiçbir zaman insan yerine konmayacaksınız. Mentaliteniz asla düzelmeyecek ve asla gelişmeyeceksiniz. Bunun temel sebebi, ATATÜRK gibi bir değeri bile anlayabilecek kapasitede olmamanız. Doğru olsa bile, anlamı olmayacak iftiralarla kendi değerlerinizi referans noktası yaparak ATAM’a zarar verebileceğinizi sanmanız, zaten kapasitenizin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor.

Burası kişisel gelişim forumu ve sizler kendinize bile yardım edemeyecek zavallılarsınız. Bu sebeple bana da faydanız olmaz, umarım benim ve bizim de size faydamız olmaz.

Kişisel gelişim amacıyla kullandığım bu forumda kavga veya tartışma yaşamak istemiyorum. Saçma kaynaklardan saçma konuları tartışmanın hiçbir anlamı yok ve zamanımın bir değeri var. Nolife ve nefretten beslenen insanlarla etkileşim kurmak ise gerçekten brutal.

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: orbitalover, DirtyBlonde, tiredman and 1 other person
ataturk dusmanı değilim ama baya overrated bi adam
komutanlığına birşey denmezde politikaları baya tartışılır

• +1
Reactions: IlI and Tallooksmaxxer
mao tek başına dünyanın doğum oranını sikti attı stalin kaç milyon kişi öldürdü ne anlatıyon aq
stalinin tek hatası son dönemi, stalinden önce sovyetler birliği köydü amk stalin sayesinde amerikaya kafa tuttular

maonun hatası var o kıtlık olayında evet ama genel olarak başarılı bir adamdı

• Hmm...
Reactions: recai iskender
Forumdaki tüm ATATÜRK düşmanlarının dikkatine:

Beni engelleyin, benimle ilgili hiçbir gönderiyle iletişime geçmeyin. Sizden nefret ediyorum. Sizler psl god olsanız bile hiçbir zaman insan yerine konmayacaksınız. Mentaliteniz asla düzelmeyecek ve asla gelişmeyeceksiniz. Bunun temel sebebi, ATATÜRK gibi bir değeri bile anlayabilecek kapasitede olmamanız. Doğru olsa bile, anlamı olmayacak iftiralarla kendi değerlerinizi referans noktası yaparak ATAM’a zarar verebileceğinizi sanmanız, zaten kapasitenizin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor.

Burası kişisel gelişim forumu ve sizler kendinize bile yardım edemeyecek zavallılarsınız. Bu sebeple bana da faydanız olmaz, umarım benim ve bizim de size faydamız olmaz.

Kişisel gelişim amacıyla kullandığım bu forumda kavga veya tartışma yaşamak istemiyorum. Saçma kaynaklardan saçma konuları tartışmanın hiçbir anlamı yok ve zamanımın bir değeri var. Nolife ve nefretten beslenen insanlarla etkileşim kurmak ise gerçekten brutal.
saf nefret değil doğru yaptığı şeyler de var ama kötü yaptıkları daha çok

ataturk dusmanı değilim ama baya overrated bi adam
komutanlığına birşey denmezde politikaları baya tartışılır

Normalde bu konuda cevap yazmazdım ama Arda, sen olunca merak ettim.
Politikalarının tartışılabilirliğindeki temel argüman din ise, bence bunun pek bir anlamı yok. Hatta bana göre daha sert politikalar uygulanmalıydı. Yeterince devrimci değildi. O dönemde birçok ülkede soykırımlar yaşanıyordu ve Türkiye’de de bu tür temeller varken, Atatürk "kötü" bir lider olup çoğu İslami topluluğu yok etmeliydi ve ülkenin İslam’dan tamamen kurtulmasını sağlayacak daha radikal politikalar izlemeliydi. Böylece geleceğimiz daha sağlam temellere oturabilirdi.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
saf nefret değil doğru yaptığı şeyler de var ama kötü yaptıkları daha çok
Örnek verebilir misin? Yani, dediğin doğru değil ama senin bakış açını merak ediyorum.

stalinin tek hatası son dönemi, stalinden önce sovyetler birliği köydü amk stalin sayesinde amerikaya kafa tuttular

maonun hatası var o kıtlık olayında evet ama genel olarak başarılı bir adamdı

8 Mart 1940 — SSCB Yüksek Sovyeti Kararı:
  • Kaynak: “Decree of the Presidium of the Supreme Soviet of the USSR from 8 March 1940.”
  • Kapsam: Askeri ve devlet memurları için üniforma zorunluluğu getirildi.

4 Şubat 1956 — “Kıyafetlerin Standartlaştırılması Hakkında Bildiri” (中国国务院关于服装标准化的通知):
  • Kaynak: “国务院关于服装标准化的通知, 1956年2月4日, 中国政府网.”
  • Kapsam: Tüm devlet memurlarına ve halka “Mao ceketi” ve sade giysi standartları getirildi.

Normalde bu konuda cevap yazmazdım ama Arda, sen olunca merak ettim.
Politikalarının tartışılabilirliğindeki temel argüman din ise, bence bunun pek bir anlamı yok. Hatta bana göre daha sert politikalar uygulanmalıydı. Yeterince devrimci değildi. O dönemde birçok ülkede soykırımlar yaşanıyordu ve Türkiye’de de bu tür temeller varken, Atatürk "kötü" bir lider olup çoğu İslami topluluğu yok etmeliydi ve ülkenin İslam’dan tamamen kurtulmasını sağlayacak daha radikal politikalar izlemeliydi. Böylece geleceğimiz daha sağlam temellere oturabilirdi.
kamalcıların döneminde millet açlıktan, sefaletten kıvranıyordu ne daha sağlam temeli aq :LOL:

• +1
  • Ugh..
Reactions: DirtyBlonde and Tallooksmaxxer
kamalcıların döneminde millet açlıktan, sefaletten kıvranıyordu ne daha sağlam temeli aq :LOL:

Sana cevap yazmaya değmez, bak şakasız söylüyorum: Konya’da yaşayan çobandan farkın yok müzakere konusunda. Tartışma nedir ve nasıl yapılır bilmiyorsun. Senin gibilerle konuşulmaz.

1750420696550

• +1
Reactions: Tornoviaa, İNTİKAM VAKTİ and DirtyBlonde
Örnek verebilir misin? Yani, dediğin doğru değil ama senin bakış açını merak ediyorum.
Hanedanı ülkeden siktir etmesi en doğru kararı, ben olsam rusyadaki gibi hepsini vurdururdum

• +1
Reactions: MogEater
Duyabilirsin hocam sorun yok demekki bu ülkenin ekmeğini yiyorsun.

Ortadoğunun taylandı olduk bence yaranmanın da otesine gectik.
Bu ülkenin bana bi yararı dokunmadı fakat zararı da yok gayet güzel bir ülkemiz var

Sana cevap yazmaya değmez, bak şakasız söylüyorum: Konya’da yaşayan çobandan farkın yok müzakere konusunda. Tartışma nedir ve nasıl yapılır bilmiyorsun. Senin gibilerle konuşulmaz.

View attachment 3845018
Köylüler köylü kıyafetiyle Ankara'ya giriyor diye köylüleri hapse atıp işkence eden sırbistan kaçkını bir orospu çocuğu o resimdeki lavuk

böyle malları sahiplendiğiniz sürece halk daha çok tekme vurur size

8 Mart 1940 — SSCB Yüksek Sovyeti Kararı:
  • Kaynak: “Decree of the Presidium of the Supreme Soviet of the USSR from 8 March 1940.”
  • Kapsam: Askeri ve devlet memurları için üniforma zorunluluğu getirildi.

4 Şubat 1956 — “Kıyafetlerin Standartlaştırılması Hakkında Bildiri” (中国国务院关于服装标准化的通知):
  • Kaynak: “国务院关于服装标准化的通知, 1956年2月4日, 中国政府网.”
  • Kapsam: Tüm devlet memurlarına ve halka “Mao ceketi” ve sade giysi standartları getirildi.
bu amk silindir şapkasıyla bu üniforma kanununun zerre alakası yok
Images 1

devlet yarın bir gün de takke kanunu çıkarsın o zaman memurlara amk üniforma diye giyersin sen de 🤣

Türbanlıları korelilere ve niggerlara kaptırıyolar ne anlatıyon?

Türklerin iki kesimi de cucklanıyo bu devirde

Türbanlıları korelilere ve niggerlara kaptırıyolar ne anlatıyon?

Türklerin iki kesimi de cucklanıyo bu devirde
maalesef ama chp de farklı değil bu konuda

bu amk silindir şapkasıyla bu üniforma kanununun zerre alakası yok

Gayet şık ve dönemin en iyi tasarımlarından biri. Aynı şekilde, Coco Chanel’in Türk tasarımı da yine harika bir tasarım. Atatürk, dehasını burada da gösteriyor. Bu da Coco Chanel’in Türk subayları için yaptığı tasarım:

1750422009498

devlet yarın bir gün de takke kanunu çıkarsın o zaman memurlara amk üniforma diye giyersin sen de 🤣
Ben ne aptallar gibi yobazım ne de islamcıyım; ben insanları değil, fikirleri önemserim. Dogmaları değil, gerçekleri.

IMG 1408

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, DirtyBlonde, Tallooksmaxxer and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back