Semih celik özentisi gotik kadınlar

D

Deleted member 315157

Bronze
Sosyal medyada veyada tiktokda gördüğümüz cok özentiler var özelikle pedofili veyada richard ramirez taraftarı sanıp kendileri pozdan poza sokuyorlar böyle insanlar özenip satanistliğe sevdalanıyorlar gerçekden hakikatin farkında olmayıp böyle aptalca şeylere yönelen insanları anlamıyorum celik denen gerizekalı farklı kesitde 2 kelimeyi bir araya getiremiyordu insanların bu sevdasını anlamıyorum bu delüzyonel oe bende travma bıraktı sürekle aklıma geliyor unutamıyorum sac uzatmaya kalksak ayrı kestirsek ayrı sonuc gene low iq varlıkların aklında o cocuk buna mı dönücek düşüncesini getiriyor MESALA ÖRNEK ŞU RESİMDEKİ VARLIK

Attachments

• PATLADIM AJDIJIQOWEJI.PNG
    PATLADIM AJDIJIQOWEJI.PNG
    330.3 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275 and kurdistan
HERALDE DARBE PLANI ATIYOR aq 500 post ne

Attachments

• MAX.PNG
    MAX.PNG
    491.4 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275 and kurdistan
Sosyal medyada veyada tiktokda gördüğümüz cok özentiler var özelikle pedofili veyada richard ramirez taraftarı sanıp kendileri pozdan poza sokuyorlar böyle insanlar özenip satanistliğe sevdalanıyorlar gerçekden hakikatin farkında olmayıp böyle aptalca şeylere yönelen insanları anlamıyorum celik denen gerizekalı farklı kesitde 2 kelimeyi bir araya getiremiyordu insanların bu sevdasını anlamıyorum bu delüzyonel oe bende travma bıraktı sürekle aklıma geliyor unutamıyorum sac uzatmaya kalksak ayrı kestirsek ayrı sonuc gene low iq varlıkların aklında o cocuk buna mı dönücek düşüncesini getiriyor MESALA ÖRNEK ŞU RESİMDEKİ VARLIK
aynen iyi dedin onu çok kötü harbiden ya kanka so sad gibi

• JFL
  • +1
Reactions: Fridx, szenn, Deleted member 277275 and 4 others
götlerini sikeyim ohhhhhh

• JFL
Reactions: Deleted member 277275 and balve
Knk bence bunlar genelde arkadas ortaminda delirmis izlentisi vermek icin yapiyo boyle
bi ara bende denemistim elonmusk hesabimi calmisti

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Knk bence bunlar genelde arkadas ortaminda delirmis izlentisi vermek icin yapiyo boyle
bi ara bende denemistim elonmusk hesabimi calmisti
reisim kalkan s2ki indiren tip bunlar hangisine yönelmek lazım

• +1
Reactions: Deleted member 277275
istiyosan bunun nudeları alıp atayım sana bi posta çek aklı başına gelsin orospunun

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, Serialsuicide and Deleted member 277275

Attachments

• 26106f63321245d012359797282fc46b.jpg
    26106f63321245d012359797282fc46b.jpg
    28.2 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 98741
IMG 20260114 195819

• JFL
  • Woah