kurdistan
whitemonster06
senual her şeyden habersiz mutlu mesut uyanıp discorda girmek için telefonu şarjdan almaya giderken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
analjfl ile tassak gecmek icin delete bozdum cabuk atın cabuk
doxx threadından 2 dk once mudaeda roll atıp 670 gemlik karı cıkaran senualjfl
@Atsizz bu triplere girecek simdiilk zuffster ai diyen lavuk
zuffster analjflmis onaylandı yüzde yüzolay ne @apo naptın
zuffster = baranpsl diyen ilk benim@Atsizz bu triplere girecek simdi
başından beri zuffster baranpsl diyen atsızın gireceği triplerilk zuffster ai diyen lavuk
olm ilk ben dedim kurdish clanda aq atsiz degil lan ben dedim benbaşından beri zuffster baranpsl diyen atsızın gireceği tripler
View attachment 4679116
delete çaktıktan sonra bizim alt suba alınmazsalan res 2-3 ay adam alma suba doxlıcak herkesi bu amk
olum zeki adamin hali bi baska oluyo hahatta baranjflye yazdim olum sen misin diye yoo ben deyilik dedi
basından beri savunanlar olarak bizim kamilik seviyesiolm ilk ben dedim kurdish clanda aq atsiz degil lan ben dedim ben
East Alpinid olduğumuz için bu olaydan kurtulacak olan biz @flows5991View attachment 4679134 pfpsi bu olan usernamei "phenotype engineer" olan 2019 jonied alt hesabın sabah 6:00 sularına açacağı dox threadinin kıyıcılık
View attachment 4679137
senual malının bi yarağını atmadığı kaldı analjfle senual bi uyansın darbeden daha karanlık bi gece olcakbaranJFL senyal mi doksladi
bunlar için haftalarca hazırlık yapan baranpsl
bu resin aktif olmadığı zaman dilimlerini hesaplayıp tam o sırada atar aqmaarda cakdripa dox imha etme gibi resi sub dox tiradını imha edemezse subun yarrağı yiyiş
View attachment 4679141
yuzumu atip sildikten sonra knk nasil gorunuyodun unuttum deyisine inanirken bizim kamillik aqNe dox thread'i aq
Dox en hassas oldugum konu, kimsenin fotografini vs. kaydetmedim arkadaslar; o konuda herhangi bir tereddutunuz varsa iciniz rahat olsun.
@Resistance. kanka sen öyle bir Thread Açmazsın di miView attachment 4679164
"REZİDANS VS ANALJFL DOX WARS "TAHMİNİNİN YAPAY ZEKAYLA CANLANDIRILMIŞ HALİ