Serbcels gtfih look at this shit

albanianblackguy

albanianblackguy

The most empathetic person on .org
normije pocinje da smara da drkaju kuci
IMG 6733

IMG 6734

IMG 6735

IMG 6736

@trench @shizuku11111 @Lonenely sigma @hopecel @Panzram

• JFL
  • +1
Reactions: ItsOver.com, hopecel, mentally_ill_chad and 3 others
Ethnic ramblings

• JFL
  • +1
Reactions: ItsOver.com, hopecel, Wombles and 8 others
  • JFL
  • +1
muskarci gledaju samo nadobudne zene, over buddy znam brdo likova koji bi babu pojebali
Najjace je sto se svi prave neki jebaci a kad vidim sta jebu bolje mi je da ga drkam

• JFL
  • +1
Najjace je sto se svi prave neki jebaci a kad vidim sta jebu bolje mi je da ga drkam
tebra salje mi ortak neku ribu kaze kao ima dobru bulju, kunem ti se likusa izgleda vise kao muskarac od mene, pre bi lonenely sigmu jebo 1/1

• JFL
  • +1
tebra salje mi ortak neku ribu kaze kao ima dobru bulju, kunem ti se likusa izgleda vise kao muskarac od mene, pre bi lonenely sigmu jebo 1/1
Znam lika 180 neki cm lepo gradjen mtn a ima htn potencijal da ne pije tolko, plav, a popizdeo sa nekim grobom, ciganka sa troje dece nema zuba, nebi joj orah uzeo iz ruke, ozenio je i napravio cetvrto. Sta picka uradi od coveka bog te jebo....Kakve su to madjije.

• JFL
  • +1
Znam lika 180 neki cm lepo gradjen mtn a ima htn potencijal da ne pije tolko, plav, a popizdeo sa nekim grobom, ciganka sa troje dece nema zuba, nebi joj orah uzeo iz ruke, ozenio je i napravio cetvrto. Sta picka uradi od coveka bog te jebo....Kakve su to madjije.

i will die on the hill da je 4/10 u jewserbiji podjednako lako/tesko jebati kao 8/10, jebem li ga da li je zbog low iqa ili sta vec

• JFL
  • +1
Reactions: ItsOver.com, hopecel, VV62 and 3 others
Jebem ti

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: ItsOver.com, hopecel, VV62 and 4 others

i will die on the hill da je 4/10 u jewserbiji podjednako lako/tesko jebati kao 8/10, jebem li ga da li je zbog low iqa ili sta vec

Ima i kontra primera naravno gde lik narkoman ltn propalica, mrsav 60 kg a jebe neku top picku. Al to su uglavnom glupe klinke. Low inhib game, low iq sta li je neznam.

• +1
  • JFL
Reactions: ItsOver.com, mentally_ill_chad and albanianblackguy
normije jebem ti jebe neku top picku. bij kurva a popizdeo se no grobom

• +1
  • Woah
Reactions: hopecel, Panzram, mentally_ill_chad and 2 others
Ima i kontra primera naravno gde lik narkoman ltn propalica, mrsav 60 kg a jebe neku top picku. Al to su uglavnom glupe klinke. Low inhib game, low iq sta li je neznam.
cudno se osecam sa tim top low iq ribama, nekako ribe su i ovako kao deca a te low iq pojacavaju taj dete vibe i onda kao da pricas sa detetom iz vrtica a dize ti se kurac na nju, veoma morbidno indeed

• +1
Reactions: Panzram
cudno se osecam sa tim top low iq ribama, nekako ribe su i ovako kao deca a te low iq pojacavaju taj dete vibe i onda kao da pricas sa detetom iz vrtica a dize ti se kurac na nju, veoma morbidno indeed
U srbiji je low iq law mislim da nema nikakve prednosti ovde biti high iq ste se tice dejtinga a mozda i uopste. Najinteligentni lik koga znam je sa 24 jebo prvi put. Do tad smo bili incel buddies a sad je ascendovao hard. Ima verenicu pametnu lepu devojku studentkinju cekaju da ona zavrsi faks da se zeni. A moj vrsnjak pricali o incel problemima zajedno. Kako se decko izvukao svaka mu cast.

• +1
Reactions: PrinceLuenLeoncur, hopecel, mentally_ill_chad and 1 other person
U srbiji je low iq law mislim da nema nikakve prednosti ovde biti high iq ste se tice dejtinga a mozda i uopste. Najinteligentni lik koga znam je sa 24 jebo prvi put. Do tad smo bili incel buddies a sad je ascendovao hard. Ima verenicu pametnu lepu devojku studentkinju cekaju da ona zavrsi faks da se zeni. A moj vrsnjak pricali o incel problemima zajedno. Kako se decko izvukao svaka mu cast.
neironicno msm da ljudi mnooogo lazu za incel status, previse ljudi znam koji su inceli neironicno, msm ja znam mladje ljude uglavnom tkd je razumljivo ali opet, fora je sto sa low iq dobijes to da ne razumes stvari niti imas ikakav shame, kakve likove znam koji jebu ono msm da bi org izludeo da posaljem sta su likovi jebali, high iq = vrv razmisljas o tome sta ce ribe reci i njihovu perspektivu pa te malo uplasi, low iq uglavnom nema prostora za empatiju niti razume da ce da bude ismejavan u njenom gc-u pa ga boli kurac, ali fora je sto low iq lik proba 5 puta i uspe mu jednom a high iq ne proba nijednom

• +1
Reactions: hopecel, mentally_ill_chad and Panzram
Please translate

Im too low iq to fully understand

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: ItsOver.com, PrinceLuenLeoncur, hopecel and 3 others
neironicno msm da ljudi mnooogo lazu za incel status, previse ljudi znam koji su inceli neironicno, msm ja znam mladje ljude uglavnom tkd je razumljivo ali opet, fora je sto sa low iq dobijes to da ne razumes stvari niti imas ikakav shame, kakve likove znam koji jebu ono msm da bi org izludeo da posaljem sta su likovi jebali, high iq = vrv razmisljas o tome sta ce ribe reci i njihovu perspektivu pa te malo uplasi, low iq uglavnom nema prostora za empatiju niti razume da ce da bude ismejavan u njenom gc-u pa ga boli kurac, ali fora je sto low iq lik proba 5 puta i uspe mu jednom a high iq ne proba nijednom
To da kazes ovim autistima rekli bi cope. Definitivno sam video to svojim ocima likove koji su napadni, agresivni, bez blama i svaku i sve smaraju. I jebiga nekad upali i ona bude pijana ili ranjiva pa joj treba kurca, utehe sta znam. Dok ovi sto razmisljaju mnogo, pickice, ostanu bez picke.

• +1
  • JFL
Reactions: hopecel, mentally_ill_chad and albanianblackguy
Please translate

Im too low iq to fully understand
aint really iq problem but basically the guy said that u can feel it in the air that inceldom is growing in the society, many people are more nervous cuz of not getting any

• +1
  • JFL
Reactions: hopecel, mentally_ill_chad, nofap and 1 other person
aint really iq problem but basically the guy said that u can feel it in the air that inceldom is growing in the society, many people are more nervous cuz of not getting any
Legit

Inceldom is on the rising
Didn’t knew it affected the balkans, women there like PSL0 over confident subhumans

• +1
  • JFL
Reactions: hopecel, mentally_ill_chad and albanianblackguy
To da kazes ovim autistima rekli bi cope. Definitivno sam video to svojim ocima likove koji su napadni, agresivni, bez blama i svaku i sve smaraju. I jebiga nekad upali i ona bude pijana ili ranjiva pa joj treba kurca, utehe sta znam. Dok ovi sto razmisljaju mnogo, pickice, ostanu bez picke.
vecina ljudi ovde nema puno real life experiencea niti znaju ljude koji imaju experience, to sto misle da je looks sve je posledica toga sto veruju zenama kada pricaju o svojim standardima (a ustvari njihovi standardi su samo mental masturbation koji nikada nece dobiti jfl), naravno nece pomoci puno ukoliko znas da je low inhib veliki deo jer moras izgubiti jedno 30 iqa da bi postao low inhib
Legit

Inceldom is on the rising
Didn’t knew it affected the balkans, women there like PSL0 over confident subhumans
thats what we are talking about rn, some insanely bad looking people fuck top tier women cuz of low inhib but they are only low inhib because the average iq in the balkans is so low and its really hard not to be low inhib at 75iq since u cant really comprehend how embarrasing and dumb u look

• +1
  • JFL
Reactions: PrinceLuenLeoncur, nofap and Panzram
vecina ljudi ovde nema puno real life experiencea niti znaju ljude koji imaju experience, to sto misle da je looks sve je posledica toga sto veruju zenama kada pricaju o svojim standardima (a ustvari njihovi standardi su samo mental masturbation koji nikada nece dobiti jfl), naravno nece pomoci puno ukoliko znas da je low inhib veliki deo jer moras izgubiti jedno 30 iqa da bi postao low inhib

thats what we are talking about rn, some insanely bad looking people fuck top tier women cuz of low inhib but they are only low inhib because the average iq in the balkans is so low and its really hard not to be low inhib at 75iq since u cant really comprehend how embarrasing and dumb u look
So @Panzram is coping by being to high iq causing his chronic inceldom

• JFL
Reactions: ItsOver.com, hopecel and albanianblackguy
So @Panzram is coping by being to high iq causing his chronic inceldom
yes we are organizing a gay meetup right now in pm

• Woah
Reactions: nofap

Ja da budem low inhib moram da se opijem i nadrogiram do granice nesvesti. I opet mi nije uspelo, mada iskreno mozda sam u zivotu pet puta pokusao da pridjem ribi. I imao sam par puta takve brutalne rejections da sam digao ruke. Kurava sto su je jebali petorica, za dzabe bez para, na haubi juga na njivi bostana i snimali, e takva me je zadnja odbila. Jako sam high inhib za zenske, bolesno bukvalno. I sto imam confidence u negativu za te stvari. Da nije toga mislim da ne bi bio incel uopste. Znam dosta svojih looksmatcha irl koji sasvim normalno dejtuju.

• Woah
  • JFL
  • So Sad
Reactions: hopecel, nofap and albanianblackguy
thats what we are talking about rn, some insanely bad looking people fuck top tier women cuz of low inhib
This also applies to Western Europe where PSL0 blackcels without a brain spam approach and get the occasional slay this way, it’s a worldwide phenomenon

Low inhib= life

• +1
  • WTF
Reactions: PrinceLuenLeoncur, hopecel and albanianblackguy
. Jako sam high inhib za zenske, bolesno bukvalno. I sto imam confidence u negativu za te stvari. Da nije toga mislim da ne bi bio incel uopste. Znam dosta svojih looksmatcha irl koji sasvim normalno dejtuju.
jebiga nekom je zivot majka a nekom maceha, 15 razlicitih neurona i vrv bi sad blejao sa detetom ili tako nes
This also applies to Western Europe where PSL0 blackcels without a brain spam approach and get the occasional slay this way

Low inhib= life
i live in sweden and i can confirm that, fuckin ugly ghetto ethnics fucking some baddies cuz they dont care is some insane stuff

• +1
Reactions: hopecel, nofap and Panzram
jebiga nekom je zivot majka a nekom maceha, 15 razlicitih neurona i vrv bi sad blejao sa detetom ili tako nes
Palo mi je napamet da se samotrepanujem. Trepanning je kad izbusis rupu u lobanji, ta rupa se pokrije kozom ali kost nikad ne zaraste. To su radili ljudi jos u praistoriji sve do industrijske revolucije. Hipici su to obnovili i svako ko je to uradio kaze da je postao mnogo laksi, slododniji i low anxiety, kao da je blago high 24/7. Ima cela neka bolesna teorija o brain blood volume i navodno se mozak bolje prokrvi kad ima odusak u vidu rupe da pulsira. Ludi neki holandski doktor je to prvi sebi uradio tamo 1960ih.
1000009063

Bart Huges sebi busi lobanju. Kad je bal nek je maskenbal. Probam i ako me ucini low inhib napravim guide ovde.

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel, trench and albanianblackguy

i live in sweden and i can confirm that, fuckin ugly ghetto ethnics fucking some baddies cuz they dont care is some insane stuff
I thought every male from the balkans was a low inhib brute to be honest, didn’t know @Panzram was or even could be a high inhibcel

Incels need to stop looksmaxxxing and focus on cracking the code on becoming more low inhib permanently, makes life 100 times more interesting.

I have cold approached random women during the day for 1 month straight and was low inhib for a brief amount of time, but since i stopped doing that i start sweating again when going out in public and have a hard time looking people in the eye and speaking what’s on my mind, basically became a high inhib nervous wreck again

It’s beyond over for my subhuman brain

• +1
Reactions: PrinceLuenLeoncur, hopecel, albanianblackguy and 2 others
Palo mi je napamet da se samotrepanujem. Trepanning je kad izbusis rupu u lobanji, ta rupa se pokrije kozom ali kost nikad ne zaraste. To su radili ljudi jos u praistoriji sve do industrijske revolucije. Hipici su to obnovili i svako ko je to uradio kaze da je postao mnogo laksi, slododniji i low anxiety, kao da je blago high 24/7. Ima cela neka bolesna teorija o brain blood volume i navodno se mozak bolje prokrvi kad ima odusak u vidu rupe da pulsira. Ludi neki holandski doktor je to prvi sebi uradio tamo 1960ih.
View attachment 3687605
Bart Huges sebi busi lobanju. Kad je bal nek je maskenbal. Probam i ako me ucini low inhib napravim guide ovde.
LOBOTOMY 🔥🔥

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel, nofap and Panzram
I thought every male from the balkans was a low inhib brute to be honest, didn’t know @Panzram was or even could be a high inhibcel

Incels need to stop looksmaxxxing and focus on cracking the code on becoming more low inhib permanently, makes life 100 times more interesting.

I have cold approached random women during the day for 1 month straight and was low inhib for a brief amount of time, but since i stopped doing that i start sweating again when going out in public and have a hard time looking people in the eye and speaking what’s on my mind, basically became a high inhib nervous wreck again

It’s beyond over for my subhuman brain
Subhuman genetics (for inhibition) have confounded me. I must find a way to true low-inhibdom even tho it kills me in the end. I will oterwise die like a pussy in the end knowing I feared trifles my whole life just to die in the end anyways. Gotta get my hands on a propper drill for the job and drill away. If I can be low inhib to drill my skull, raw, and still fear girls and society then I better take an icepick and use the hole I made to scramble my stupid brain.

• +1
Reactions: hopecel and albanianblackguy
Wtf kolko yugovica ima ovde

• JFL
Reactions: hopecel and Panzram
normije jebem ti jebe neku top picku. bij kurva a popizdeo se no grobom
reading this i feel like i imagine having a stroke feels it makes sense almost yet it does not

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel, albanianblackguy and khalIid
  • JFL
Reactions: hopecel, albanianblackguy and Panzram
Reddit je za cuckove

• +1
Reactions: hopecel, albanianblackguy and Panzram
Dnr cucked by albanian chad

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel, STAMPEDE, albanianblackguy and 1 other person
reading this i feel like i imagine having a stroke feels it makes sense almost yet it does not
average dijasporamaxxer when he speaks his motherland language, znas koliko balkancelova znam ovde koji se ponose sto su balkan ali jedva znaju da spoje dve recenice na nasem, imbecili bez povoda za patriotizam

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel, khalIid, mentally_ill_chad and 1 other person
gotivim da se smejem jer ima previse bluepill cuckova
Koristia bi ga jedino da mozda pojebem neku autisticnu gamericu al kad neznam kako izgledaju neda mi se kockat, mozda budu ko grob ruzne

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel, Panzram and albanianblackguy