D
Deleted member 277275
retarded ltn
beyler sevdiğin kız yakın arkadaşlardan çıkarmış beni ascendliyimde kıskansın fahişe ee şimdi nası luksmex yapıyoz ascendlemem lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bizim daha sevdigimizle muhabbetimiz yok derde bak amgbeyler sevdiğin kız yakın arkadaşlardan çıkarmış beni ascendliyimde kıskansın fahişe ee şimdi nası luksmex yapıyoz ascendlemem lazim
Dnp başlaBf'yi olabildiğince düşürcen tek geçerli yol bu bir haftadır bin kalori alıyom
Bizim sevdigimiz yokBizim daha sevdigimizle muhabbetimiz yok derde bak amg
Daha iyiBizim sevdigimiz yok
Olm sakasiz hayatimda hicbir kiza boyle ciddi ciddi asik olmadimDaha iyi
Ben oldum 2 kereOlm sakasiz hayatimda hicbir kiza boyle ciddi ciddi asik olmadim
Jbg dogrumu yoksa
2 de 0 şuan amkBen oldum 2 kere
bende amk asla bağ kuramadım kimseuyle bi kız vardı hmtb sarışın kız çıkma teklif etmisti reddetmistim ama nedenini bende bilmiyorum gerçekten hiçbişey hissetmiyodum yani kız ascendlemis simdi htb olmuş pişman oldum . büyğk ihtimal ilişki 1-2 ay anca sürerdi çünkü kimseyle bağlanamıyorum bazılarınız cope der belki cidden böyle yani birini sevmede zorluk çekiyorumOlm sakasiz hayatimda hicbir kiza boyle ciddi ciddi asik olmadim
Jbg dogrumu yoksa
knk bu kızda ltb zaten ben kişiliğine aşık oldum çok iyi kızdı bebende amk asla bağ kuramadım kimseuyle bi kız vardı hmtb sarışın kız çıkma teklif etmisti reddetmistim ama nedenini bende bilmiyorum gerçekten hiçbişey hissetmiyodum yani kız ascendlemis simdi htb olmuş pişman oldum . büyğk ihtimal ilişki 1-2 ay anca sürerdi çünkü kimseyle bağlanamıyorum bazılarınız cope der belki cidden böyle yani birini sevmede zorluk çekiyorum
Emin ol daha iyi boş yere üzülmene gerek yokBizim sevdigimiz yok
artik yakin arkadastan oteye gecmek istiyorum diyobeyler sevdiğin kız yakın arkadaşlardan çıkarmış beni ascendliyimde kıskansın fahişe ee şimdi nası luksmex yapıyoz ascendlemem lazim
Bende kanka ya gerçekten hoşlanamıyorum mükemmel bir kız falan lazım sırılsıklam aşık olmam icinde ben kendim mükemmel değilim soyeahbende amk asla bağ kuramadım kimseuyle bi kız vardı hmtb sarışın kız çıkma teklif etmisti reddetmistim ama nedenini bende bilmiyorum gerçekten hiçbişey hissetmiyodum yani kız ascendlemis simdi htb olmuş pişman oldum . büyğk ihtimal ilişki 1-2 ay anca sürerdi çünkü kimseyle bağlanamıyorum bazılarınız cope der belki cidden böyle yani birini sevmede zorluk çekiyorum
İlişki nasıl oluyor kardesbende amk asla bağ kuramadım kimseuyle bi kız vardı hmtb sarışın kız çıkma teklif etmisti reddetmistim ama nedenini bende bilmiyorum gerçekten hiçbişey hissetmiyodum yani kız ascendlemis simdi htb olmuş pişman oldum . büyğk ihtimal ilişki 1-2 ay anca sürerdi çünkü kimseyle bağlanamıyorum bazılarınız cope der belki cidden böyle yani birini sevmede zorluk çekiyorum
sen siktir et iliskiyi hobi bakmaya basladinmi kendine onu yazİlişki nasıl oluyor kardes
Basladim kart numarası yapmayi öğrenmeye calisacamsen siktir et iliskiyi hobi bakmaya basladinmi kendine onu yaz
bu ne demekBasladim kart numarası yapmayi öğrenmeye calisacam
SADECE KENDİNİ GELİŞTİR KARŞI TARAFA SATABİLECEĞİN ÖZELLİKLERİN OLSUN GÖT CEBİNDEN KART ÇIKARIP ŞAKLABANLIK YAPMABasladim kart numarası yapmayi öğrenmeye calisacam
cok guzel cok sevindimBasladim kart numarası yapmayi öğrenmeye calisacam
Normalde sana sormam ama merak ettim tavsiyen ne meselaSADECE KENDİNİ GELİŞTİR KARŞI TARAFA SATABİLECEĞİN ÖZELLİKLERİN OLSUN GÖT CEBİNDEN KART ÇIKARIP ŞAKLABANLIK YAPMA
Normalde sana sormam ama merak ettim tavsiyen ne mesela
Yardımcı olamayacağım bu konu hakkında
Beni hiç bir kadın ve oğlan terk etmedi o yüzden bilgim yok kardesim