sevgilinin her erkek tarafından arzulanması

swaggy

swaggy

faded than a ho'
YA YETER ANASINI AVRADINI SİKEYİM STACYLİTE KIZLARLA İLİŞKİ KURMAYIN HELE Bİ DE LTNYSENİZ
SADIK OLMASI Bİ YANA KARIYI HERKES İSTİYO KANKA HER GÜN ANLATIYO BANA İŞTE ESKİ ARKADAŞ GRUBUM ÇARĞIYO AMA GİTMİCEM ÇÜNKÜ ORDAKİ BİRİ BENDEN HOŞLANIYO BEN ONA O GÖZLE BAKMADIM AMA HİÇ Bİ ZAMAN
SONRA İŞTE OKULDAN 11. SINIF Bİ ÇOCUK BANA AÇILCAKMIŞ AMAAN BANANE ÇOKTA SİKİMDE SANKİ FALAN
DAYANAMIYORUM OLM NE MENTAL KALDI NE BİŞEY
HERKES Mİ ARZULAR BU KARIYI AMK

• +1
  • JFL
Reactions: Arisylva, cakdripa, recai iskender and 5 others
YA YETER ANASINI AVRADINI SİKEYİM STACYLİTE KIZLARLA İLİŞKİ KURMAYIN HELE Bİ DE LTNYSENİZ
SADIK OLMASI Bİ YANA KARIYI HERKES İSTİYO KANKA HER GÜN ANLATIYO BANA İŞTE ESKİ ARKADAŞ GRUBUM ÇARĞIYO AMA GİTMİCEM ÇÜNKÜ ORDAKİ BİRİ BENDEN HOŞLANIYO BEN ONA O GÖZLE BAKMADIM AMA HİÇ Bİ ZAMAN
SONRA İŞTE OKULDAN 11. SINIF Bİ ÇOCUK BANA AÇILCAKMIŞ AMAAN BANANE ÇOKTA SİKİMDE SANKİ FALAN
DAYANAMIYORUM OLM NE MENTAL KALDI NE BİŞEY
HERKES Mİ ARZULAR BU KARIYI AMK
kendisi sinyallemiştir oğlanlara, bide sana mı söylüyo bunları:D

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: why not me?, cakdripa, recai iskender and 7 others
Derde bak amk:feelswhy:
Chads.org

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, maarda and 5 others
kendisi sinyallemiştir oğlanlara, bide sana mı söylüyo bunları:D
kanka sanmıyorum karı evden çıkmıyo bile 7 24 roblox oynuyo sadece yatıp sosyal ama asosyal bilmiyorum ilginç
çok isteyeni varda benim almam çok ilginçaq ve bende arzulamıyodum bu kızı o bana yazdı bi de boka benziyoz tarz her şey
Derde bak amk:feelswhy:
Chads.org
keşke chad olsam en azından içim rahat olurdu kız konusunda
ltnyimamk

• +1
Reactions: Kayra139, pashanimair, temelyeterliliktest and 1 other person
gönder bi bakalım

• +1
  • WTF
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and swaggy
orospularla çıkmayın gururunuz olsun biraz orospu çocukları

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: HasSıkımovıc_31, why not me?, wsdem and 5 others
kanka sanmıyorum karı evden çıkmıyo bile 7 24 roblox oynuyo sadece yatıp sosyal ama asosyal bilmiyorum ilginç
çok isteyeni varda benim almam çok ilginçaq ve bende arzulamıyodum bu kızı o bana yazdı bi de boka benziyoz tarz her şey

ltnyimamk
Moruk sen ltn sen böylesine arzulanan bir karıyı nasıl elde ettin?
Boyun falan mı uzun statün mü güçlü?

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ and 2 others
gönder bi bakalım
yalan söylüyo karınıza bakmaya çalışıyo

orospularla çıkmayın gururunuz olsun biraz orospu çocukları
ya bende çok farklı değildimamk orospu olup olmaması çokta umrum değil
sikiyim gururu ayrıca bu yaşta cinselliği inanılmaz iyi sağlıyo kız çokta umrumda değil
ascend sürecimde de yanımda durcağını söyledi bakalım görcem

Moruk sen ltn sen böylesine arzulanan bir karıyı nasıl elde ettin?
Boyun falan mı uzun statün mü güçlü?
kanka tarzım iyiydi statüm yok ama var sanıyo ig takipçisinden belli olur zaten birinin ne kadar sosyal olup olmadığı
sadece yakınlarımı alıyorum demiştim
boyum uzun evet 187 falan

• +1
Reactions: pashanimair and Dwrk

ltnyimamk
Knk bence kiz seni ayakta siqio benimde bi arkadasin durumda bole kiz evden cikmiyo ailesi katı falan saniyoduda elemani ayakta sikiomus

• +1
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ, reanrao and 3 others
Knk bence kiz seni ayakta siqio benimde bi arkadasin durumda bole kiz evden cikmiyo ailesi katı falan saniyoduda elemani ayakta sikiomus
la yok robloxta aktif 7 24 görüyom

• +1
Reactions: pashanimair
Valla knk sen yınede dıkkat et bıde kız o kadar guzelse tıktok hesabi falan actirtma sonra yorumlarda sulananlarada kafan bozulur kariyla kavga edersınız

• +1
yalan söylüyo karınıza bakmaya çalışıyo

ya bende çok farklı değildimamk orospu olup olmaması çokta umrum değil
sikiyim gururu ayrıca bu yaşta cinselliği inanılmaz iyi sağlıyo kız çokta umrumda değil
ascend sürecimde de yanımda durcağını söyledi bakalım görcem

kanka tarzım iyiydi statüm yok ama var sanıyo ig takipçisinden belli olur zaten birinin ne kadar sosyal olup olmadığı
sadece yakınlarımı alıyorum demiştim
boyum uzun evet 187 falan
olm yenimez ya stacylite diyince merak ediyor insan bide cinselligi nasıl gideriyor kaç yaşındasınız aq

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Valla knk sen yınede dıkkat et bıde kız o kadar guzelse tıktok hesabi falan actirtma sonra yorumlarda sulananlarada kafan bozulur kariyla kavga edersınız
ya bi de kız statü olarakda benden yüksek en çok ilgincime giden o
tiktok hesabı var da private hiç gönderisi yok arkadaşları var sadece rp atıyo
benimle ilgili rplerde atıyodu

• +1
olm yenimez ya stacylite diyince merak ediyor insan bide cinselligi nasıl gideriyor kaç yaşındasınız aq
10. sınıfa geçiyom
sexting

• +1
ya bi de kız statü olarakda benden yüksek en çok ilgincime giden o
tiktok hesabı var da private hiç gönderisi yok arkadaşları var sadece rp atıyo
benimle ilgili rplerde atıyodu
komik biriysen falan guzel kizlar komık erkeklerle konusup edıor agzin falan laf yapiyorsa onun disinda guzel kizlar zaten yakısıklı erkeklere cok fazla yanasmiyor amk aldatilirlar falab dıye

• +1
Reactions: pashanimair and temelyeterliliktest
Abaza dünyanın abaza ülkesi

Yavşayanlar keko tipler mi

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Abaza dünyanın abaza ülkesi

Yavşayanlar keko tipler mi
ya şöyle kız kendisine yürüyenlerle feci taşak geçiyo kanka idk
yavşayanlar keko tipler değil hayır çoğu benden yukarda rate olarak
boydan kurtarıyorum muhtemelen

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
pcde roblox açık bırakıp dışarı çıkmak zor değil yavrum. bence sevişirken sütyeninden içeri airtag at takip edebilirsin

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, maarda, pashanimair and 2 others
İyi, şanslısın, değiştirme kendini

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
pcde roblox açık bırakıp dışarı çıkmak zor değil yavrum. bence sevişirken sütyeninden içeri airtag at takip edebilirsin
naahh.
sesli mesaj atıyo sürekli düz mesaj yazdığı olmuyo hatta direkt
bilgisayarı yok bi de

• +1
Yada sadece komıksın bir insanın bir insanı sevmesi için illaki ultra yakisikli ultra guzel veya bir artisi olmasina gerek yok bazen insanlar birbirlerini severler :)

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Dwrk and 1 other person
Yada sadece komıksın bir insanın bir insanı sevmesi için illaki ultra yakisikli ultra guzel veya bir artisi olmasina gerek yok bazen insanlar birbirlerini severler :)
Emin misin?
Muhtemelen uzun ve yakışıklısın, dimi?

• Hmm...
  • +1
yani çok sanmıyorum komik olduğumu
ama ayrıldığımız zaman falan çok ağlamıştı arkamdan sonra 10 dakika sonra barıştık
sürekli benden soğudun mu falan diyo iğreniyo musun falan
eziklik psikolojisi var biraz kızda

• +1
yani çok sanmıyorum komik olduğumu
ama ayrıldığımız zaman falan çok ağlamıştı arkamdan sonra 10 dakika sonra barıştık
sürekli benden soğudun mu falan diyo iğreniyo musun falan
eziklik psikolojisi var biraz kızda
Neden kendini pohpohlamaya calisiyorsunki kiz seni sevmis iste arkandan aglamasi vs. Övünülecek bir başarı değil herşeyin arkasında bir anlam aramamak lazim fazla merak göte yarrak diye boşuna dememişler :):)

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, ER enjoyer and 1 other person
Neden kendini pohpohlamaya calisiyorsunki kiz seni sevmis iste arkandan aglamasi vs. Övünülecek bir başarı değil herşeyin arkasında bir anlam aramamak lazim fazla merak göte yarrak diye boşuna dememişler :):)
kendimi pohpohlamadım ki
sadece kızın beni yukarda görmesi ilgincime gidiyo övülücek bi şey olduğunu da söylemedim zaten
değer verdiğinin bi göstergesi bunlar sadece durumu anlamanız için söyledim bende ağladım zaten olm baya

• +1
Aynısını yaşadım ayt denemesinden çıktığımda terk edilmiştim mesajla, hazır ol, olmaybilir boyle bisey ama sen hazır ol benim gibi o kafanı sikip herkese şüpheyle yaklaşma

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, swaggy and 1 other person
kendimi pohpohlamadım ki
sadece kızın beni yukarda görmesi ilgincime gidiyo övülücek bi şey olduğunu da söylemedim zaten
değer verdiğinin bi göstergesi bunlar sadece durumu anlamanız için söyledim bende ağladım zaten olm baya
kızların ağlaması bişey ifade etmiyor knk aldatıp yakalanan kızların ağlaması bunun bir örneği değer verip seviyorsa ne mutlu ama her ihtimale karşı flaş belleğinizde kızın yüzünün gözüktüğü bir nudeunu bulundurmayı unutmayın ki size yapacağı bir yanlışta kozunuz olsun:whistle:

• +1
Reactions: Serialsuicide, maarda, pashanimair and 1 other person
kendimi pohpohlamadım ki
kizin ilk sevgilisi misin
oyleyse belki normaldir sana bagli olmasi

• +1
kızların ağlaması bişey ifade etmiyor knk aldatıp yakalanan kızların ağlaması bunun bir örneği değer verip seviyorsa ne mutlu ama her ihtimale karşı flaş belleğinizde kızın yüzünün gözüktüğü bir nudeunu bulundurmayı unutmayın ki size yapacağı bir yanlışta kozunuz olsun:whistle:
doğru diyosun aslında dediğin gibi çokta bi şey ifade etmiyo

• +1
Aynısını yaşadım ayt denemesinden çıktığımda terk edilmiştim mesajla, hazır ol, olmaybilir boyle bisey ama sen hazır ol benim gibi o kafanı sikip herkese şüpheyle yaklaşma
muhtemelen olucak gibi geliyo şuan yetersiz gibiyim o kız için
ascend bittiğinde hmtn lhtn olurum gibi geliyo o zamana kadar birlikte olursak daha da öyle bi derdim olmaz

• +1
yokhayır
hayatinda birilerini kaybetmekten korkan bir mentalcel olabilir

zaten eziklik kompleksi var demissin ve sadece 7/24 roblox oynuyo

benim korktugum yonde bu aslinda

• +1
hayatinda birilerini kaybetmekten korkan bir mentalcel olabilir

zaten eziklik kompleksi var demissin ve sadece 7/24 roblox oynuyo

benim korktugum yonde bu aslinda
kanka birbirimize bağlanabiliceğimiz çok ortak yönler var o yüzden bağlandığını düşünüyorum aslında
ailesel sorunlarımız birebir aynı ve genel kültürde önemli çoğu yaşıtımdan daha fazla internet kültürüne ve genel kültüre sahibim o yüzden kızla her boku konuşabiliyorum

• +1
Reactions: pashanimair and barsula
kanka birbirimize bağlanabiliceğimiz çok ortak yönler var o yüzden bağlandığını düşünüyorum aslında
ailesel sorunlarımız birebir aynı ve genel kültürde önemli çoğu yaşıtımdan daha fazla internet kültürüne ve genel kültüre sahibim o yüzden kızla her boku konuşabiliyorum
fikrimce deluzyonel takilma bu konularda cunku iliskinin olacagi varsa da gereginden fazla bir seyleri dusunup kafada kurunca icine sicabiliyon iliskinin

ha ama su da var gunun birinde ayrilmaya hazir olacaksin gerceklesirse. kendini hazirlaman gerekiyor o durum icin.

onun disinda bir cok ortak yonumuz var demissin halihazirda yuzeysel seyler disinda sorunlariniz yoksa keyfini bozmaya gerek yok kral

• +1
fikrimce deluzyonel takilma bu konularda cunku iliskinin olacagi varsa da gereginden fazla bir seyleri dusunup kafada kurunca icine sicabiliyon iliskinin

ha ama su da var gunun birinde ayrilmaya hazir olacaksin gerceklesirse. kendini hazirlaman gerekiyor o durum icin.

onun disinda bir cok ortak yonumuz var demissin halihazirda yuzeysel seyler disinda sorunlariniz yoksa keyfini bozmaya gerek yok kral
ayrılma gibi bi duruma okeyim zaten
daha geçen ben sordum hatta ascend süreci için anlattım kıza baya
dedim bunlara okey olucağını sanmıyorum kimsenin zamanını almak istemem dedim
hayır istiyorum her şeyi bi anda silip atamam dedi
şuanlık yanımda duruyo gibi gözüküyo bilmiyorum

• +1
Reactions: barsula
ayrılma gibi bi duruma okeyim zaten
daha geçen ben sordum hatta ascend süreci için anlattım kıza baya
dedim bunlara okey olucağını sanmıyorum kimsenin zamanını almak istemem dedim
hayır istiyorum her şeyi bi anda silip atamam dedi
şuanlık yanımda duruyo gibi gözüküyo bilmiyorum
ascend sürecinden kastın?

• +1
Reactions: swaggy
ascend sürecinden kastın?
mse + diş teli + roid
msenin yaratıcağı fiziksel değişimden bahsettim ilk "dişin açılmasından ve taktığım süre boyunca peltek konuşucağımdan"
sonra roidlerden bahsettim üstü kapalı

• +1
İnanma bir gun ansizin terk edecek ve asla tipinle alakalı olmadığını söyleyecek ve iyi çıktığın st ye yazcak yaşandı

• So Sad
  • +1
İnanma bir gun ansizin terk edecek ve asla tipinle alakalı olmadığını söyleyecek ve iyi çıktığın st ye yazcak yaşandı
yavaş yavaş gitmesi problem değil ama ansızın hayatından çıkması kadar kötü bi şey bi ilişkide

• +1
Reactions: reanrao
yavaş yavaş gitmesi problem değil ama ansızın hayatından çıkması kadar kötü bi şey bi ilişkide
Ansızın gidince ben yarra yemiştim 63 kiloya düşüp 73 e çıkmıştım falan delieiyodum kısaca sabahında seni seviyom zart zurr demisti btw

• Hmm...
Reactions: swaggy
seni seviyom zart zurr demisti btw
bu olay cepte tutmak için aynısını yaşadığımda gözüm boyanmıştı ama cepte tutmak için söylediğinin farkına geç vardım

• +1
Reactions: pashanimair and reanrao
bu olay cepte tutmak için aynısını yaşadığımda gözüm boyanmıştı ama cepte tutmak için söylediğinin farkına geç vardım
Siktir et cok kafana takma senin en buyuk dusmanlarin kizin cevresindeki 2 3 kiz arkadasi o asosyal orospu cocuklari iliskinizi siker

• +1
steroit al androjen e2 dengesini perfect yap kendini azgın yap ve low mtb ratelediğin kızları stacy görmeye basla

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, maarda and 1 other person
Siktir et cok kafana takma senin en buyuk dusmanlarin kizin cevresindeki 2 3 kiz arkadasi o asosyal orospu cocuklari iliskinizi siker
öyle çok durum oldu toplanıp ilişki hakkında konuşuyo çoğu kızamk

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and reanrao
öyle çok durum oldu toplanıp ilişki hakkında konuşuyo çoğu kızamk
Onların varya annesini sik başına ne gelcekse onlardn gelcek şantaj kur gebert amk hepsini

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
Onların varya annesini sik başına ne gelcekse onlardn gelcek şantaj kur gebert amk hepsini
geldi zaten kız gruplarını sikeyim ya

• +1
kanka zaten çok takılma illa biticek 10.sınıf aşkın amk
bilmiyom bana şuan aşırı saçma ve zaman kaybı geliyor ama senin tarafından bakamadığım içindir büyük ihtimalle takıl kafana göre

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, swaggy and 2 others

Users who are viewing this thread

Back