dogu
Banned
Övünülecek birşey yok kız nüfüsu erkekten zaten fazla ama dünya güzeli kız sikersen o başka bunun dışında overrated
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oneylow t
zevkli, eğer ölü balık gibi olmayan bir kız gelirse zaten dünyadaki top 10 zevklerden biriÖvünülecek birşey yok kız nüfüsu erkekten zaten fazla ama dünya güzeli kız sikersen o başka bunun dışında overrated
Zaten zevkli ama org de gördüğüm kadarıyla insanlar sex için looksmax yapıyor ben mtn halimle hiç zorlanmadımzevkli, eğer ölü balık gibi olmayan bir kız gelirse zaten dünyadaki top 10 zevklerden biri
Dünya güzeli olmasıyla da ilgisi yok genel olarak ön sevişme ve sakso harici bel vuruşlarının pek bir olayı yok.Övünülecek birşey yok kız nüfüsu erkekten zaten fazla ama dünya güzeli kız sikersen o başka bunun dışında overrated
ltb simpliyorsun sen oçDünya güzeli olmasıyla da ilgisi yok genel olarak ön sevişme ve sakso harici bel vuruşlarının pek bir olayı yok.
Sex psikolojik birşey zaten karşındaki kişi ne kadar çekiciyse ve aranda ne kadar bağ varsa o kadar zevk alırsınDünya güzeli olmasıyla da ilgisi yok genel olarak ön sevişme ve sakso harici bel vuruşlarının pek bir olayı yok.
Psikolojik bağ çok çok önemli zaten bundan bahsetmedik ama bunun, kızın nesnel olarak "dünya güzeli" olması gibi bir şartı yok aslında.Sex psikolojik birşey zaten karşındaki kişi ne kadar çekiciyse ve aranda ne kadar bağ varsa o kadar zevk alırsın
Dünya güzeli olmasının önemi var yani
Penetrasyon saçma geliyor, ön sevişme, oral, klitorisi uyarmak falan böyle orgazm olmak iki taraf içinde daha zevkli bence. Ya da ben lisede bu şekilde seviştiğim için bana öyle geliyor daha organı yuvaya sokamadım o zamanlar ben ve kız arkadaşım kültürel muhafazakardık cesaret edememiştikPsikolojik bağ çok çok önemli zaten bundan bahsetmedik ama bunun, kızın nesnel olarak "dünya güzeli" olması gibi bir şartı yok aslında.
Dünya güzeli olursa çekici gelme ihtimali daha yüksek olur doğal olarak evet.
Ama ben şimdiye kadar mtn üstü hiçbir kızdan hoşlanmadım aq hep çoğu insajın çirkin dediği kızlara aşık oldum o yüzden benim aklıma bu ihtimal gelmedi amk
Ama haklısın yani.
Yine de işin fiziksel kısmında sadece boşalırken zevk alma, vajinanın darlığı vs gibi hususlar da var. O açıdan bakınca hâlâ ön sevişmenin ve oralın gerisinde kalıyor.
Ben ltb simpliyorm oneitisimde low mtbPenetrasyon saçma geliyor, ön sevişme, oral, klitorisi uyarmak falan böyle orgazm olmak iki taraf içinde daha zevkli bence. Ya da ben lisede bu şekilde seviştiğim için bana öyle geliyor daha organı yuvaya sokamadım o zamanlar ben ve kız arkadaşım kültürel muhafazakardık cesaret edememiştik
Bu arada ben kadınlara derecelendirme yapamıyorum sadece çekici/çekici değil diye ayırıyorum çünkü sizin "LTB" dediğiniz kadınların bazıları bana acayip çekici geliyor ya da MTB.
Seks çok saçma ya koskoca insanlar birbirlerinin üstünde hoppidi hoppidi zıplıyorPenetrasyon saçma geliyor, ön sevişme, oral, klitorisi uyarmak falan böyle orgazm olmak iki taraf içinde daha zevkli bence. Ya da ben lisede bu şekilde seviştiğim için bana öyle geliyor daha organı yuvaya sokamadım o zamanlar ben ve kız arkadaşım kültürel muhafazakardık cesaret edememiştik
Bu arada ben kadınlara derecelendirme yapamıyorum sadece çekici/çekici değil diye ayırıyorum çünkü sizin "LTB" dediğiniz kadınların bazıları bana acayip çekici geliyor ya da MTB.
FakeupmaxxedAma ltb kız şaka maka güzel olabilir zaten