dogu
manlet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Recesed maxxilla lefort 1 lazımçene implantı ucu yapıcam ekstra yağ oranım fazla onuda indiriyorum şuan
evet maxilla düzelmesi lazım iyi durması için down grown neydi la hiö duymadım ramusla ilgilimiRecesed maxxilla lefort 1 lazım
ayrıca o nası bir downgrown amk
Neyse yine de yakışıklısın np
Recesed maxxilla lefort 1 lazım
ayrıca o nası bir downgrown amk
Neyse yine de yakışıklısın np
JSLSJSLSJDD amk senin
knk alt çene ve üst çeneyle ilgili onlar aşağı büyüyünce yüzün side da böyle dikey olarak bakınca uzun görünüyor sende farketmişsindir bir maxillafosiyer cerrahla görüş baksınlar alt çeneden mi kaynaklı üst çeneden mi ikisindende kaynaklanabiliyo ona göre çift çene veya bsso or lefort1 olursun halledersin hem maxillanı öne alırlar hemde aşağı büyüme azaltılırevet maxilla düzelmesi lazım iyi durması için down grown neydi la hiö duymadım ramusla ilgilimi
benzemiyorSorarım herkese,
Chris Hemsworth'ün gençliğine benzemiyor mu?
Herkes elini vicdanına koyup dürüst bir cevap versin.
Tek çeneden kaynaklıysa genelde 150bintlye falan hallediliyor çift çene ise 250bintlden başlıyo genelde o civarlardaknk alt çene ve üst çeneyle ilgili onlar aşağı büyüyünce yüzün side da böyle dikey olarak bakınca uzun görünüyor sende farketmişsindir bir maxillafosiyer cerrahla görüş baksınlar alt çeneden mi kaynaklı üst çeneden mi ikisindende kaynaklanabiliyo ona göre çift çene veya bsso or lefort1 olursun halledersin hem maxillanı öne alırlar hemde aşağı büyüme azaltılır
onda ben ne kadar ileri gidiyo test ediyom komik durmuşsondaki agresif bakışta patladım
ben çenemin ucunu 2 kez kırdım belki çene ucu geride olduğu için maxilla geride duruyormuş gibi görüntü vere bilir demi çift çene düşünüyordum benknk alt çene ve üst çeneyle ilgili onlar aşağı büyüyünce yüzün side da böyle dikey olarak bakınca uzun görünüyor sende farketmişsindir bir maxillafosiyer cerrahla görüş baksınlar alt çeneden mi kaynaklı üst çeneden mi ikisindende kaynaklanabiliyo ona göre çift çene veya bsso or lefort1 olursun halledersin hem maxillanı öne alırlar hemde aşağı büyüme azaltılır
Yok knk çene ucu ile maxillanın alakası yok bak direkt göz altına çizgi indir dümdüz onun öyle olmaması lazım yüzün tam elmacık kemiklerinin yanağının altına mesela tam bir üçgen koy farkedersın. Çene ucun recesed duruyo onun ıcın genioplasty öneririm oda çok bişi değil en en en en en pahalı yerde bile 4k dolar falan yerel klinikte 2k dolara falan olursun bir baktır eğer öne büyüme iki çeneden dolayıysa direkt trimax(lefort + bsso + genioplasty diğer adıyla mentoplasti) atarlar hem çenelerindeki aşağı doğru büyümeyi düzeltirler hemde maxillanı ileri alırlar hemde çene ucunu ileri alırlarben çenemin ucunu 2 kez kırdım belki çene ucu geride olduğu için maxilla geride duruyormuş gibi görüntü vere bilir demi çift çene düşünüyordum ben
dediklerini yaparsam eğer iyi Ascendlerim gibime geliyor bunlar beni zaten nerfleyen şeyler baya eyw not aldım bunlarıdaYok knk çene ucu ile maxillanın alakası yok bak direkt göz altına çizgi indir dümdüz onun öyle olmaması lazım yüzün tam elmacık kemiklerinin yanağının altına mesela tam bir üçgen koy farkedersın. Çene ucun recesed duruyo onun ıcın genioplasty öneririm oda çok bişi değil en en en en en pahalı yerde bile 4k dolar falan yerel klinikte 2k dolara falan olursun bir baktır eğer öne büyüme iki çeneden dolayıysa direkt trimax(lefort + bsso + genioplasty diğer adıyla mentoplasti) atarlar hem çenelerindeki aşağı doğru büyümeyi düzeltirler hemde maxillanı ileri alırlar hemde çene ucunu ileri alırlar
@Resistance. ‘in cuck fantezisi Chris Hemsworth‘a daha benziyordur amina kodugum kürt dogusuna göreSorarım herkese,
Zaten yan profilin güzel duruyor şimdi bile tek sorunu çene ucu harbi recesed ve maxilla recesed birde yüzün bir tık fazla aşağı büyümüş bunları hallet birde saçı uzat harbici sağlam yan profil elde edersindediklerini yaparsam eğer iyi Ascendlerim gibime geliyor bunlar beni zaten nerfleyen şeyler baya eyw not aldım bunlarıda
Yok amk downward growth olsa gonial acisida yuksek olurdu maxillasi recessed sdce o yuzden yuzu one buyumemis gibi duruyo sdce maxillası downward growthedknk alt çene ve üst çeneyle ilgili onlar aşağı büyüyünce yüzün side da böyle dikey olarak bakınca uzun görünüyor sende farketmişsindir bir maxillafosiyer cerrahla görüş baksınlar alt çeneden mi kaynaklı üst çeneden mi ikisindende kaynaklanabiliyo ona göre çift çene veya bsso or lefort1 olursun halledersin hem maxillanı öne alırlar hemde aşağı büyüme azaltılır
Olabilir bro doktor bakarsa anlar zaten mandibuladan mı kaynaklı maxilladan mı kaynaklı tam teşhis eder ona göre bir ameliyat yaparlar bunaYok amk downward growth olsa gonial acisida yuksek olurdu maxillasi recessed sdce o yuzden yuzu one buyumemis gibi duruyo sdce maxillası downward growthed
beni nolur apoya benzetin dünyayı veririm size@Resistance. ‘in cuck fantezisi Chris Hemsworth‘a daha benziyordur amina kodugum kürt dogusuna göre
bunun riski% kaç onu bilmiyom ama no risk no rewardacilen lefort lazım sana
Vercegin dünyanin amini götünü sikeyim essek dünyasimi vericen bize dagda essek mi sikcezbeni nolur apoya benzetin dünyayı veririm size
Ferhat göçer'e ne dersin? Birde,@Resistance. ‘in cuck fantezisi Chris Hemsworth‘a daha benziyordur amina kodugum kürt dogusuna göre
ben kürt değilm amk dalga geçiyom sağol bu arada evet masculen bi duruş varFerhat göçer'e ne dersin? Birde,
Doğu kardeşimizin ırkı ne olursa olsun,
Maskülen bir yan profile sahip olduğu konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum.
Chin recessed mandiblefe bisi yokOlabilir bro doktor bakarsa anlar zaten mandibuladan mı kaynaklı maxilladan mı kaynaklı tam teşhis eder ona göre bir ameliyat yaparlar buna
Mandibulası recesed demedim ztn yüzü aşağı büyümüş fakat yüzün aşağı büyümesi iki çeneden de kaynaklanabilyor.Chin recessed mandiblefe bisi yok
ya riskli falan değil lefort 1 amk bu gazeli kim attıysa sikicem anasını devlet hastahanelerinde bile sıkça yapılan bir şey nasıl riskli olabilir 1000000000 tane doktor rahatça yapıyor önemli olan kaç mm oynatıldığı maxillanınbunun riski% kaç onu bilmiyom ama no risk no reward
planlama ile mi kaç MM ilerleteceğini bilecezya riskli falan değil lefort 1 amk bu gazeli kim attıysa sikicem anasını devlet hastahanelerinde bile sıkça yapılan bir şey nasıl riskli olabilir 1000000000 tane doktor rahatça yapıyor önemli olan kaç mm oynatıldığı maxillanın
forumdaki herkes kürt larplıyoben kürt değilm amk dalga geçiyom sağol bu arada evet masculen bi duruş var
Aynen eğer fazla ilerletilirse dogface denen bişi ortaya çıkıyor garip duruyor kısaca yüzün öne büyümesininde ideal bir ölçüsü var ama ona doktorun zaten sümilasyonlar ile planlamalar ile en doğru şekilde karar verir.planlama ile mi kaç MM ilerleteceğini bilecez
fiyatı ne kadar çıkar bunun şimdi varmı fiyatı ortalamaAynen eğer fazla ilerletilirse dogface denen bişi ortaya çıkıyor garip duruyor kısaca yüzün öne büyümesininde ideal bir ölçüsü var ama ona doktorun zaten sümilasyonlar ile planlamalar ile en doğru şekilde karar verir.
Kanka valla en en en en en iyileri giants ile eren pera/tuğba gürbüztürk onlar 15k-20k usdye yapıyor. Ama onlar genelde yurtdışındakı elemanları avlıyorlar. Normal kliniklerde 5k usd yani 200 bin tlden falan başlıyo amkfiyatı ne kadar çıkar bunun şimdi varmı fiyatı ortalama
Şimdi param varsa en iyisine mi gideyim yoksa çokta bi fark olmaz mıKanka valla en en en en en iyileri giants ile eren pera/tuğba gürbüztürk onlar 15k-20k usdye yapıyor. Ama onlar genelde yurtdışındakı elemanları avlıyorlar. Normal kliniklerde 5k usd yani 200 bin tlden falan başlıyo amk
ya yok yerel kliniklrinde sonuclarına baktım gayet iyiydi İstanbuldan gel sana birkaç doktor önereyim sonuçları gayet güzel pm gel istiyosanŞimdi param varsa en iyisine mi gideyim yoksa çokta bi fark olmaz mı
evet maxilla ve çene ucu düzelirse öyle gözükür onun dışında ogre gibi
Doğu eğer bir gün bu forumdan gidecek olursan bir moderatöre söyle yüzünü gösterdiğin bütün thread'lerini silsin yoksa ileride sıkıntı çıkmasın sanaevet maxilla ve çene ucu düzelirse öyle gözükür onun dışında ogre gibi
evet aildiricem zaten partilerde kayıtlarım var ilerlersem sıkıtnı olurDoğu eğer bir gün bu forumdan gidecek olursan bir moderatöre söyle yüzünü gösterdiğin bütün thread'lerini silsin yoksa ileride sıkıntı çıkmasın sana
Moderatörlerin görmezden geldiği falan söyleniyor silme talebinde bulununcaDoğu eğer bir gün bu forumdan gidecek olursan bir moderatöre söyle yüzünü gösterdiğin bütün thread'lerini silsin yoksa ileride sıkıntı çıkmasın sana
paran varsa sorun olmuyorModeratörlerin görmezden geldiği falan söyleniyor silme talebinde bulununca
moggs tf outta meçene implantı ucu yapıcam ekstra yağ oranım fazla onuda indiriyorum şuan
Parasını verdiğin sürece her şeyi yaparlarModeratörlerin görmezden geldiği falan söyleniyor silme talebinde bulununca
VIP falan mı almak gerekiyor ne kdar para ?Parasını verdiğin sürece her şeyi yaparlar
Orasını bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki para her şeyin anahtarıdırVIP falan mı almak gerekiyor ne kdar para ?
Life time vip ile sanirsam sildirebiliyordun birde cuzi bir miktara sildirebiliyordun sanirsam para ilede bazen herseyi silmiyorlardi herhalde.VIP falan mı almak gerekiyor ne kdar para ?
İşin ucunda para varsa herşeyi silerlerLife time vip ile sanirsam sildirebiliyordun birde cuzi bir miktara sildirebiliyordun sanirsam para ilede bazen herseyi silmiyorlardi herhalde.
benzemiyorSorarım herkese,