side profil nasıl

dogu

dogu

manlet
çene implantı ucu yapıcam ekstra yağ oranım fazla onuda indiriyorum şuan

Attachments

• 575af16888b772144836831a4d4e6a1c.mp4
    767.7 KB
  • +1
  • Woah
  • Love it
Reactions: jsbera, Jué, Atsizz and 2 others
çene implantı ucu yapıcam ekstra yağ oranım fazla onuda indiriyorum şuan
Recesed maxxilla lefort 1 lazım

ayrıca o nası bir downgrown amk

Neyse yine de yakışıklısın np

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, why not me?, Auchelius and 4 others

evet maxilla düzelmesi lazım iyi durması için down grown neydi la hiö duymadım ramusla ilgilimi

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera and Resistance.

1757344940576

olm bunu dedik diye aramaya gittiği şeye bak amk SDLFŞDFLŞFDSŞLWEFĞPEFDFS

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, İNTİKAM VAKTİ, drakenryuguji and 7 others
Sorarım herkese,

Chris Hemsworth'ün gençliğine benzemiyor mu?

Herkes elini vicdanına koyup dürüst bir cevap versin.

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: jsbera, Auchelius, dogu and 3 others
evet maxilla düzelmesi lazım iyi durması için down grown neydi la hiö duymadım ramusla ilgilimi
knk alt çene ve üst çeneyle ilgili onlar aşağı büyüyünce yüzün side da böyle dikey olarak bakınca uzun görünüyor sende farketmişsindir bir maxillafosiyer cerrahla görüş baksınlar alt çeneden mi kaynaklı üst çeneden mi ikisindende kaynaklanabiliyo ona göre çift çene veya bsso or lefort1 olursun halledersin hem maxillanı öne alırlar hemde aşağı büyüme azaltılır

• +1
Reactions: jsbera, pashanimair, Auchelius and 2 others
sondaki agresif bakışta patladım

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera and Serialsuicide
Sorarım herkese,

benzemiyor

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, yadih, orco. and 5 others
knk alt çene ve üst çeneyle ilgili onlar aşağı büyüyünce yüzün side da böyle dikey olarak bakınca uzun görünüyor sende farketmişsindir bir maxillafosiyer cerrahla görüş baksınlar alt çeneden mi kaynaklı üst çeneden mi ikisindende kaynaklanabiliyo ona göre çift çene veya bsso or lefort1 olursun halledersin hem maxillanı öne alırlar hemde aşağı büyüme azaltılır
Tek çeneden kaynaklıysa genelde 150bintlye falan hallediliyor çift çene ise 250bintlden başlıyo genelde o civarlarda

• +1
Reactions: jsbera, pashanimair and dogu
ben çenemin ucunu 2 kez kırdım belki çene ucu geride olduğu için maxilla geride duruyormuş gibi görüntü vere bilir demi çift çene düşünüyordum ben

• +1
ben çenemin ucunu 2 kez kırdım belki çene ucu geride olduğu için maxilla geride duruyormuş gibi görüntü vere bilir demi çift çene düşünüyordum ben
Yok knk çene ucu ile maxillanın alakası yok bak direkt göz altına çizgi indir dümdüz onun öyle olmaması lazım yüzün tam elmacık kemiklerinin yanağının altına mesela tam bir üçgen koy farkedersın. Çene ucun recesed duruyo onun ıcın genioplasty öneririm oda çok bişi değil en en en en en pahalı yerde bile 4k dolar falan yerel klinikte 2k dolara falan olursun bir baktır eğer öne büyüme iki çeneden dolayıysa direkt trimax(lefort + bsso + genioplasty diğer adıyla mentoplasti) atarlar hem çenelerindeki aşağı doğru büyümeyi düzeltirler hemde maxillanı ileri alırlar hemde çene ucunu ileri alırlar

• +1
Reactions: jsbera, pashanimair, dogu and 2 others
Yok knk çene ucu ile maxillanın alakası yok bak direkt göz altına çizgi indir dümdüz onun öyle olmaması lazım yüzün tam elmacık kemiklerinin yanağının altına mesela tam bir üçgen koy farkedersın. Çene ucun recesed duruyo onun ıcın genioplasty öneririm oda çok bişi değil en en en en en pahalı yerde bile 4k dolar falan yerel klinikte 2k dolara falan olursun bir baktır eğer öne büyüme iki çeneden dolayıysa direkt trimax(lefort + bsso + genioplasty diğer adıyla mentoplasti) atarlar hem çenelerindeki aşağı doğru büyümeyi düzeltirler hemde maxillanı ileri alırlar hemde çene ucunu ileri alırlar
dediklerini yaparsam eğer iyi Ascendlerim gibime geliyor bunlar beni zaten nerfleyen şeyler baya eyw not aldım bunlarıda

• +1
Sorarım herkese,

@Resistance. ‘in cuck fantezisi Chris Hemsworth‘a daha benziyordur amina kodugum kürt dogusuna göre

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Serialsuicide, pashanimair and 4 others
dediklerini yaparsam eğer iyi Ascendlerim gibime geliyor bunlar beni zaten nerfleyen şeyler baya eyw not aldım bunlarıda
Zaten yan profilin güzel duruyor şimdi bile tek sorunu çene ucu harbi recesed ve maxilla recesed birde yüzün bir tık fazla aşağı büyümüş bunları hallet birde saçı uzat harbici sağlam yan profil elde edersin

• +1
Reactions: jsbera, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
Yok amk downward growth olsa gonial acisida yuksek olurdu maxillasi recessed sdce o yuzden yuzu one buyumemis gibi duruyo sdce maxillası downward growthed

• +1
Reactions: jsbera, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
Yok amk downward growth olsa gonial acisida yuksek olurdu maxillasi recessed sdce o yuzden yuzu one buyumemis gibi duruyo sdce maxillası downward growthed
Olabilir bro doktor bakarsa anlar zaten mandibuladan mı kaynaklı maxilladan mı kaynaklı tam teşhis eder ona göre bir ameliyat yaparlar buna

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and dogu
acilen lefort lazım sana

• +1
Reactions: jsbera, Resistance., pashanimair and 1 other person
@Resistance. ‘in cuck fantezisi Chris Hemsworth‘a daha benziyordur amina kodugum kürt dogusuna göre
beni nolur apoya benzetin dünyayı veririm size

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Resistance. and Auchelius
beni nolur apoya benzetin dünyayı veririm size
Vercegin dünyanin amini götünü sikeyim essek dünyasimi vericen bize dagda essek mi sikcez

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Atsizz and 1 other person
Ferhat göçer'e ne dersin? Birde,

Doğu kardeşimizin ırkı ne olursa olsun,

Maskülen bir yan profile sahip olduğu konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum.

• +1
Reactions: Resistance., Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
Ferhat göçer'e ne dersin? Birde,

Doğu kardeşimizin ırkı ne olursa olsun,

Maskülen bir yan profile sahip olduğu konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum.
ben kürt değilm amk dalga geçiyom sağol bu arada evet masculen bi duruş var

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Atsizz
Olabilir bro doktor bakarsa anlar zaten mandibuladan mı kaynaklı maxilladan mı kaynaklı tam teşhis eder ona göre bir ameliyat yaparlar buna
Chin recessed mandiblefe bisi yok

• +1
Reactions: dogu and Resistance.
Chin recessed mandiblefe bisi yok
Mandibulası recesed demedim ztn yüzü aşağı büyümüş fakat yüzün aşağı büyümesi iki çeneden de kaynaklanabilyor.

• +1
Reactions: pashanimair and dogu
bunun riski% kaç onu bilmiyom ama no risk no reward
ya riskli falan değil lefort 1 amk bu gazeli kim attıysa sikicem anasını devlet hastahanelerinde bile sıkça yapılan bir şey nasıl riskli olabilir 1000000000 tane doktor rahatça yapıyor önemli olan kaç mm oynatıldığı maxillanın

• +1
ya riskli falan değil lefort 1 amk bu gazeli kim attıysa sikicem anasını devlet hastahanelerinde bile sıkça yapılan bir şey nasıl riskli olabilir 1000000000 tane doktor rahatça yapıyor önemli olan kaç mm oynatıldığı maxillanın
planlama ile mi kaç MM ilerleteceğini bilecez

• +1
Reactions: Resistance.
ben kürt değilm amk dalga geçiyom sağol bu arada evet masculen bi duruş var
forumdaki herkes kürt larplıyo:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: dogu, Auchelius and Resistance.
planlama ile mi kaç MM ilerleteceğini bilecez
Aynen eğer fazla ilerletilirse dogface denen bişi ortaya çıkıyor garip duruyor kısaca yüzün öne büyümesininde ideal bir ölçüsü var ama ona doktorun zaten sümilasyonlar ile planlamalar ile en doğru şekilde karar verir.

• +1
Aynen eğer fazla ilerletilirse dogface denen bişi ortaya çıkıyor garip duruyor kısaca yüzün öne büyümesininde ideal bir ölçüsü var ama ona doktorun zaten sümilasyonlar ile planlamalar ile en doğru şekilde karar verir.
fiyatı ne kadar çıkar bunun şimdi varmı fiyatı ortalama

fiyatı ne kadar çıkar bunun şimdi varmı fiyatı ortalama
Kanka valla en en en en en iyileri giants ile eren pera/tuğba gürbüztürk onlar 15k-20k usdye yapıyor. Ama onlar genelde yurtdışındakı elemanları avlıyorlar. Normal kliniklerde 5k usd yani 200 bin tlden falan başlıyo amk

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and dogu
Kanka valla en en en en en iyileri giants ile eren pera/tuğba gürbüztürk onlar 15k-20k usdye yapıyor. Ama onlar genelde yurtdışındakı elemanları avlıyorlar. Normal kliniklerde 5k usd yani 200 bin tlden falan başlıyo amk
Şimdi param varsa en iyisine mi gideyim yoksa çokta bi fark olmaz mı

Şimdi param varsa en iyisine mi gideyim yoksa çokta bi fark olmaz mı
ya yok yerel kliniklrinde sonuclarına baktım gayet iyiydi İstanbuldan gel sana birkaç doktor önereyim sonuçları gayet güzel pm gel istiyosan

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and dogu
Şuna benziyor ama Chad değil Ogre

Images

• +1
Reactions: Auchelius, Atsizz, Resistance. and 1 other person
evet maxilla ve çene ucu düzelirse öyle gözükür onun dışında ogre gibi
Doğu eğer bir gün bu forumdan gidecek olursan bir moderatöre söyle yüzünü gösterdiğin bütün thread'lerini silsin yoksa ileride sıkıntı çıkmasın sana

• +1
Reactions: dogu
Tipinde bir şey yok, savaş cebecinin yan profilini andırıyorsun, beyhude çabalara gerek yok dolgu falan yaptırırsın max hesabını sil git buradan.

• +1
Reactions: Auchelius
Videolarını falan nasıl buraya atıyorsan helal olsun büyük cesaret amk

• +1
Reactions: Auchelius and dogu
Doğu eğer bir gün bu forumdan gidecek olursan bir moderatöre söyle yüzünü gösterdiğin bütün thread'lerini silsin yoksa ileride sıkıntı çıkmasın sana
evet aildiricem zaten partilerde kayıtlarım var ilerlersem sıkıtnı olur

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Moderatörlerin görmezden geldiği falan söyleniyor silme talebinde bulununca

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
VIP falan mı almak gerekiyor ne kdar para ?
Life time vip ile sanirsam sildirebiliyordun birde cuzi bir miktara sildirebiliyordun sanirsam para ilede bazen herseyi silmiyorlardi herhalde.

Life time vip ile sanirsam sildirebiliyordun birde cuzi bir miktara sildirebiliyordun sanirsam para ilede bazen herseyi silmiyorlardi herhalde.
İşin ucunda para varsa herşeyi silerler

• +1
Reactions: tiredman
Sorarım herkese,

benzemiyor

• +1
Reactions: Auchelius and Atsizz