R
rhymediuss
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
imkansızRate chad olabilir miyim gelecekte
imkansız
Neler gerekli chad içinimkansız
Yüzünü at da görelim hauahauahwhyarramın başını olursun
sg tiktoğa ak mağduru seni kasılmaktna altına sıçıcan fotoya bakYüzünü at da görelim hauahauahwh
Ahauhaushs yarram bütün sülaleni mogluyom amk ne anlatıyon fare senisg tiktoğa ak mağduru seni kasılmaktna altına sıçıcan fotoya bak
aynenAhauhaushs yarram bütün sülaleni mogluyom amk ne anlatıyon fare seni
daha tipin yokki buradan bile mog yapıyomaynen
Ahuauahaua yarrak kepçe 168 yer faresi git kız alkepce kulaklarini sikeyim senin
mog yapmak kimseyi mogladığın yok 1 saate banlarlar bu grey knowledge ile pekte kendini kanıtlamak için çaba sarfetme yani gerek yok neysen osun kimse sana yalan söyliyecek değildaha tipin yokki buradan bile mog yapıyom
at bakalim onden suratini biAhuauahaua yarrak kepçe 168 yer faresi git kız al
Sorun yok zaten çirkinliğinizle yaşayın sizmog yapmak kimseyi mogladığın yok 1 saate banlarlar bu grey knowledge ile pekte kendini kanıtlamak için çaba sarfetme yani gerek yok neysen osun kimse sana yalan söyliyecek değil
hahahaha. iste bu yuzden seviyorum bu subu.İşte bu subi bu yüzden seviyorum
at bakalim onden suratini bi
boyumla da dalga gecemezsin fare de degilim mal malmaloc
Ya boomer cahil piç siktirgit bak shsınajsbsjsat bakalim onden suratini bi
boyumla da dalga gecemezsin fare de degilim mal malmalocc
be gerizekalnin dogurdugu kullandigin kelimenin anlamini ogren siktirtme o anani bana kulaklarinin kepce olmadigina da siksen inandiramazsin beni foto atmadanYa boomer cahil piç siktirgit bak shsınajsbsjs
Ya sen n cahil bir o evladısını bro hayat senin için bitti yeni bir hayat al siktir git reenkarne ol fakirsindir muhtemelnbe gerizekalnin dogurdugu kullandigin kelimenin anlamini ogren siktirtme o anani bana kulaklarinin kepce olmadigina da siksen inandiramazsin beni foto atmadan
baglanmayan sakalini siktigim
yuzunu onden atar misin dostumYa sen n cahil bir o evladısını bro hayat senin için bitti yeni bir hayat al siktir git reenkarne ol fakirsindir muhtemeln
Dostum cahilsinyuzunu onden atar misin
Evet aşağıdaki bendim:@rhymediuss moglanınca fena kuduruyorlar
Kanka işte@rhymediuss moglanınca fena kuduruyorlar
ÇAPAÖA OLM OAÖA PL ÖLSMSKS SÖEvet aşağıdaki bendim:
BEN OROSPU EVLADI TOPOŞ BİR İBNEYİM.
Forumda kendime bakmadan insanlara küfürler hakaretler ettim. Çok pişmanım.
kulaklarin kepce diyorum onden suratini at diyorum cahilsin diyorsun amkDostum cahilsin
Neler gerekli chad için
İyisin kanka ama abartma amk chad ne mtnRate chad olabilir miyim gelecekte
Boyun kaçRate chad olabilir miyim gelecekte
on profilini gozlerini kirpacak kadar kismadan atsa iyi olacak daİyisin kanka ama abartma amk chad ne mtn
Onu james dadaşımdan öğrendim malon profilini gozlerini kirpacak kadar kismadan atsa iyi olacak da
Penisim 7 inche yakın oradan bile mog
Oğlum foton yok bir şeyin yok klavyeden sövüyorsun irlde denk gelmeyelim bak müge anlı bile bulamazEvet aşağıdaki bendim:
BEN OROSPU EVLADI TOPOŞ BİR İBNEYİM.
Forumda kendime bakmadan insanlara küfürler hakaretler ettim. Çok pişmanım.
Boy 185 hileyleDostum boyun kaç
HarbiiOğlum foton yok bir şeyin yok klavyeden sövüyorsun irlde denk gelmeyelim bak müge anlı bile bulamaz
Anlaşılan pek NT biri değilsinBoy 185 hileyle
Mezo yüksek ihtimallealt bu gerizekali orospucocuklari HDPWNFOEBFOENFA
bu kadar gercekci nasil oynayabiliyo bu amkalt bu gerizekali orospucocuklari HDPWNFOEBFOENFA
deli kanka ckcuk djeofbeobfowbwihdbu kadar gercekci nasil oynayabiliyo bu amk
kim budeli kanka ckcuk djeofbeobfowbwihd
mezo okabilir ama olmyadabulir %50 %50kim bu