sikerim şimdi

anythingmaxx

anythingmaxx

Iron
Ortodontist aradı diyor ki alt çenen ilerde damak genişleticiyi yaparız facemaskde yaparız ama alt çenen ileri giderse ki gidicek gibi duruyo bence sen 2 yıl falan daha bekle ee bekliyip napıcam salak mı bunlar anlamıyorum beyler bi yardımcı olun bi ortodontist randevum daha var başka biriyle ne dicem doktora sikerim böyle işi

Bence falan diyosa ısrar et yani mesela şikayetin ne ise bu şikayet ile birlikte hayat kalitenin çok düştüğüne onu inandır

Yine boş yaparsada değiştirmek en mantıklısı

Ortodontist aradı diyor ki alt çenen ilerde damak genişleticiyi yaparız facemaskde yaparız ama alt çenen ileri giderse ki gidicek gibi duruyo bence sen 2 yıl falan daha bekle ee bekliyip napıcam salak mı bunlar anlamıyorum beyler bi yardımcı olun bi ortodontist randevum daha var başka biriyle ne dicem doktora sikerim böyle işi
Yaş kaç

• +1
Reactions: pashanimair and hightestuser
Bekle demelerinin sebebi genelde alt çenenin büyüme yönünü görmek, yanlış zamanda expander/facemask taksalar boşa gidebilir. İkinci görüşte de aynı şeyi söylüyorsa büyük ihtimalle mantıklı bir gerekçeleri vardır. Kafana yatmazsa üçüncü görüş bile alabilirsin.Ama şunu bil, erken yapılan yanlış bir tedavi ileride daha büyük sıkıntı çıkarır.

Over

• +1
Reactions: orco. and hightestuser
kanka anlamadım aq sende open bite yok muydu neden facemask kullanıyolar yoksa underbite mı var sende bi agzını dişlerini falan atar mısın bana pmden çok merak ettim senin durumu

kanka anlamadım aq sende open bite yok muydu neden facemask kullanıyolar yoksa underbite mı var sende bi agzını dişlerini falan atar mısın bana pmden çok merak ettim senin durumu
maksillam geride open bite var maksillam hafif dar o kadar

Users who are viewing this thread

Back