Siktiğimin türk forumunda zeki yok

Azie555

Azie555

Platinum
@femboi_hunter69 diğe bir lavuk var onun ben amını sikim bütin forum onun yüzüden sikim gibi

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: xlegend, Misogynist_Maxxer, femboi_hunter69 and 1 other person
@femboi_hunter69 diğe bir lavuk var onun ben amını sikim bütin forum onun yüzüden sikim gibi
Kqnki senin sikin uzunmu yoksa kisami? Onagore foruma ve bana ovdugunumu yoksa sovdugunumu analyalayabilirim

• +1
Reactions: serenade
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69
Before the ignore button was invented💀

• +1
Reactions: orbitalover and femboi_hunter69
normaldede öyle zaten

• JFL
  • Love it
Reactions: swaggy and femboi_hunter69
Ben varım

• +1
  • JFL
Reactions: femboi_hunter69 and pashanimair
Before the ignore button was invented💀
kanka ignore atsan da attığı reactları görebiliyon ve senin postlarına react atabiliyor ignoreladığım adam benim postlarıma react atamamalı aq

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69, xlegend and swaggy
normaldede öyle zaten
kanka orospu anan alsın şu telefonu artık elinden begenmiyorsan siktir git şu subforumdan adresine allahina ananin yuzune babanin kel kafasina kadar doxx yiyeceksinkim olduğunu falanda biliyorum zaten bos bos konusuyorsun hala

Last edited:
  • So Sad
  • WTF
Reactions: recai iskender and femboi_hunter69
kanka orospu anan alsın şu telefonu artık elinden begenmiyorsan siktir git şu subforumdan adresine allahina ananin yuzune babanin kel kafasina kadar doxx yiyeceksinkim olduğunu falanda biliyorum zaten bos bos konusuyorsun hala
tamam kanki doxxla başka bir zaman adminlerle konuşur yeni hesap açar gelirim buraya o kaçak çay müptezeli maliye bakanı dayına güvenme istesende birşey yapamazsın

Last edited: