decadouche57
Ban Rajesh Bullu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
️
️
️
Kapa çeneni kahverengi Kürt fareKATİLİN VİDEOSU MU SENİ MOTİVE EDİYOR DAHA MOTİVE EDİCİ BİR ŞEY YAZAYIM SANA️
️
️
ERBAKANIN İŞARETİNİ ANANIN AMINA SOK ÇIKAR YAPA YAPA TATMİN EDEYİM ANANI
View attachment 4421837
MESELE TÜRK OLMAKSA YOLLASAYDIN ANANI DÖLLEYEYDİM ONUN AMCIĞINIKapa çeneni kahverengi Kürt fare
Düzgün konuşmayı bile beceremiyorsunuz. Kürtler tam birer aptal.MESELE TÜRK OLMAKSA YOLLASAYDIN ANANI DÖLLEYEYDİM ONUN AMCIĞINI
EN AZINDAN TÜRK LARPLAMANIN BİR ARKA PLANI OLURDU
SENİN BABAN OLMAK İSTERDİM
KÜRTLERİN APTAL OLDUĞU KONUSUNDA HEMFİKİRİZ DEDüzgün konuşmayı bile beceremiyorsunuz. Kürtler tam birer aptal.
Ben Ankara'lıyım, aptal herif, ben Amerikalıyım.KÜRTLERİN APTAL OLDUĞU KONUSUNDA HEMFİKİRİZ DE
EN AZINDAN KÜRTLER KENDİNİ BAŞKA BİR IRKA NİSPET ETMİYORLAR
ASLA TÜRK OLAMAYACAKSIN ÖZENTİ O VEDE Ç
OĞLUM O YAZDIKLARIMI ANLAMAK İÇİN YAPAY ZEKAYA COPY PASTE YAPAN ELLERİNE BOŞALAYIMBen Ankara'lıyım, aptal herif, ben Amerikalıyım.
Çirkin, iğrenç fare, yüzünü göster!OĞLUM O YAZDIKLARIMI ANLAMAK İÇİN YAPAY ZEKAYA COPY PASTE YAPAN ELLERİNE BOŞALAYIM
Çirkin, iğrenç fare, yüzünü göster!
BRUTAL MOG. PSL 8
TIRRIK FOİDİNİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMÜŞ VE BUNA GÖRE YAŞAMIŞ BİR ASLANKimse Umitcan'la uğraşamaz, o bir aslan.
@Menas @turkcelfatcel @reanrao @pashanimair
Ciddi ciddi okuyodum patladım aminakoyim
Ciddi motive etti ve boşalttıpeki neden kadın katili hocam daha motive edici birini bulamadınmı tamam şakasına böyle diyoruzda umarım ciddi söylememişsindir