elemancomeback31
KEKOMAXXED
Icinde koruyucu transyag falan var mi bunlarin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
içinde çiğ tereyağı var baya primal ye gitsinIcinde koruyucu transyag falan var mi bunlarin?
Kalori sayan kaldimi aq nasil buyucen oyleniye kalori saymıyosunki kanka yeme amk
ben 2 tane yiyorum sabahları iyi kalori getiriyoKalori sayan kaldimi aq nasil buyucen oyle
Lowtiğrenç amk tadlari poğaçaların fln
Ya trde ekmek isi yemicen ne yiceniğrenç amk tadlari poğaçaların fln
makarnaYa trde ekmek isi yemicen ne yicen
Oda bugday isi ayni sey bugday bugday bugdaymakarna
pastanede çalıştım ve söyleyeceğim şu ki yeme amk. ekmek yemek zorundasın zaten de ona birşey demiyorum ama eğer illa birşey alıcaksan simit dışı birşey alma derim poğaça vbYa trde ekmek isi yemicen ne yicen
Tamamdir eyvallah canim cekiyodu arada artik cekmezpastanede çalıştım ve söyleyeceğim şu ki yeme amk. ekmek yemek zorundasın zaten de ona birşey demiyorum ama eğer illa birşey alıcaksan simit dışı birşey alma derim poğaça vb
nasıl yapıldığını görsen simti bile yemezdin aq en masumu yemeyeceksen onu bile ye meTamamdir eyvallah canim cekiyodu arada artik cekmez
Muz gunde 2 yiyebiliyorum fruktoz siniro vargit muz falan ye amk en azından sağlıklı beslenirsin poğaça nükleer atıkla aynı derecede saglıklı
o kadar mı kötü ... 1 haftalık poğaca kahvaltı streakını bitirmem lazım o zamangit muz falan ye amk en azından sağlıklı beslenirsin poğaça nükleer atıkla aynı derecede saglıklı
kahvaltı boş işo kadar mı kötü ... 1 haftalık poğaca kahvaltı streakını bitirmem lazım o zaman
bitir üstad çok kötü bir yiyeceko kadar mı kötü ... 1 haftalık poğaca kahvaltı streakını bitirmem lazım o zaman
Oçlar kantinde baska bişeyde satmıyor soyboy farm projesi resmen .Erken uyanmak lazım kahvaltı için yada öğlene kadar starve...bitir üstad çok kötü bir yiyecek
Eger benim gibi 3500 kcal metabolizman olsaydi anlardinkahvaltı boş iş