![Aviator](/data/avatars/l/84/84825.jpg?1736009291)
Aviator
Just kill everbody there
adam benden geniş çevresi var kaçtana kız arkadaşı agızı laf yapıyor gyme gidiyor ama çirkin (overbite) ve kısa (168) oludugu için red yiyior uzuldum its over
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
brutal asfadam benden geniş çevresi var kaçtana kız arkadaşı agızı laf yapıyor gyme gidiyor ama çirkin (overbite) ve kısa (168) oludugu için red yiyior uzuldum its over
Tahminimce arkadaşın çok maskulen görünmüyordur o yüzden gym de kurtarmaz bi thread acacam buna benzeradam benden geniş çevresi var kaçtana kız arkadaşı agızı laf yapıyor gyme gidiyor ama çirkin (overbite) ve kısa (168) oludugu için red yiyior uzuldum its over
amına koyim şu cesaret burdakilerde olsa burda incel türk populasyonu kalmaz burda mtn altı adam yok ltnlerdeki cesaret ve ozguven nerden geliyor anlamıyorum salaklıktan mı cesaretten mi?adam benden geniş çevresi var kaçtana kız arkadaşı agızı laf yapıyor gyme gidiyor ama çirkin (overbite) ve kısa (168) oludugu için red yiyior uzuldum its over