Sırt, göğüs sivilceleri ve frame hakkında sorularım

reanrao

reanrao

Gold
Sırtım ve göğüsümde sivilceler hep çıkıyor göğsümün ortasında ve sırtın genelinde
Roid basmak istiyorum ama onumdeki tek engel bu hangi ilaçla çözebilirim roiddeyken nasıl engelleyebilirim
Deltoidlerim çok yavaş gelişiyor bildiğiniz püf noktalar vs var mı :kys:

31 i azalt kardeşim.

Sırtım ve göğüsümde sivilceler hep çıkıyor göğsümün ortasında ve sırtın genelinde
Roid basmak istiyorum ama onumdeki tek engel bu hangi ilaçla çözebilirim roiddeyken nasıl engelleyebilirim
yan omuz spamla genisletceksen ama yandan iyi durmasini istiyosan arka ve on omuz gerekli

• +1
Reactions: reanrao
yan omuz spamla genisletceksen ama yandan iyi durmasini istiyosan arka ve on omuz gerekli
Yanlarda biraz sorunum var gelişemiyorum ☹️

• Hmm...
Reactions: atess
Roidde sivilcelerin tek çözümü olabilecek şey yeşillik onun dışında komple vücudun ilaca verdiği tepki geçiremezsin yani kimisinde olur kimisinde olmaz yeşilliği arttırınca düzelmiyorsa hiçbir çözümü yok

• +1
Roidde sivilcelerin tek çözümü olabilecek şey yeşillik onun dışında komple vücudun ilaca verdiği tepki geçiremezsin yani kimisinde olur kimisinde olmaz yeşilliği arttırınca düzelmiyorsa hiçbir çözümü yok
Accutane yada isotret çözmez mi

Az önce baktım çoğu sporcu accutane alıyor diyorlar deneyip sonuçları anlatacağım

• +1
Reactions: Serialsuicide
daha önce steroid kullanmadıysan önündeki tek engelin sivilceler olduğunu nerden bilebilirsin ki

• +1
Accutane yada isotret çözmez mi
Kullanırsında sürekli her hafta kan değerlerini falan kontrol etmen lazim karacigeri cok yorar

• +1
Spam diye bisey yok kaldirabilecegin en yüksek kilodu tükenişe git

• +1
daha önce steroid kullanmadıysan önündeki tek engelin sivilceler olduğunu nerden bilebilirsin ki
3 sene tedavi amaçlı growth kullandım ve o dönemler de dehşet fazlaydı kan değerlerine bakıp net karar vereceğim
Kullanırsında sürekli her hafta kan değerlerini falan kontrol etmen lazim karacigeri cok yorar
Ay başı baktırsam yetmez mi ya

3 sene tedavi amaçlı growth kullandım ve o dönemler de dehşet fazlaydı kan değerlerine bakıp net karar vereceğim

Ay başı baktırsam yetmez mi ya
Bilmiyomki o kadar hiç onu tecrube etmedim

• +1
Bilmiyomki o kadar hiç onu tecrube etmedim
Yaparsam 3 aylık kürümde herşeyi haftalık güncellediğim bi thread yapmayı düşünüyorum sivilce sorunu olan kişilere yardımcı olur umarım

Roidde karaciğeri aşırı zorlayıp ele almayız dimi kan testi vs verip sonuçları atacağım buraya ama
Karaciğerin yarramı yer sonra annenle beraber hastane hastane gezer ağlarsın kanka

gh dışında tüm steroidler inanılmaz nörotoksik şeylerdir eğer mal olmayı kabul ediyorsan kullan kanka, gh da dahil ama testo ve östroya nazaran daha az nörotoksik tavsiyem sadece gh vur

Users who are viewing this thread

Back