Sitedeki greycel ve bi sikimden anlamayan low iq orospu çocukları

menas

menas

Stacy's Favourite
Annenize söyleyin üstüne alınmasın beyler bu küfürlerim direkt size

Lan amınakoyduğumun maymunu yabancı forumda görse makale koymuş diye sakso çekeceği threadleri türk subforumuna atınca tamam bro sen yapma , boş yapmayın oluyor

ULAN AMINAKOYDUĞUMUN GELİŞEMEMİŞ BIRTH DEFECT MAYMUNU SENİ HAYATINDA BİTANE İYİ YÖNÜN VARMI LAN

BİRİNİZ GİTSİN KAFEDE ÇALIŞSIN NW2 OLSUN BİRİNİZİN BABASI YEMEĞİNE İLAÇ ATSIN
BIRINIZ OBEZ OKULU AÇIKTAN OKUYAN GARIP GULEBA BI ELEMAN OLSUN

ZATEN DİĞER GREYLERİ SAYMIYORUM BİLE ONLARIN BİLGİSİZLİĞİNE VE TİKTOKTAN İNCEL LİNGO ÖĞRENİP BURALARA GELMELERİNE VERİYORUM
HEPSİ APTAL ZATEN YAZMAYA DEĞMEZ

SEN GİT GOOGLE ÇEVİRİYLE OKUDUĞUN THREADLERE GOOD THREAD DIYE REP AT TAMAMMI AMINISİKTİĞİM ( oda okuyosan)

High iq tayfa üstüne alınmasın sadece saçma salak cevap veren elemanlara yazdım bunları

intihar edin amınakoyduklarım

HAYIR NE OLUYOR CIDDI BİRŞEY YAZSAN DA ADAM GİBİ CEVAP VERSEM ? AMA YOK TÜRK SUBFORUMUNDA NE GEZER ANANIZI GÖTÜNDEN SİKEYİM

• +1
Reactions: Peter Steele, lynao, Neokrinshaaa and 1 other person
Knk kimsenin saglik umrunda degil burda haberin olsun
ascendlemek icin 1 bobregini verir herkes
Sen bu adamlara spor yapmak sagliksiz dersen siklememeleri normal

• +1
  • JFL
Reactions: angrybirds, Tornoviaa, gargomel and 5 others
kendi kendine bişektomi yapan lipolab enjekte eden manyakların oldugu bir siteye spor yapmak saglıksız diye thread acıyosun ve tepki cekincede cıldırıp sovuyosun ha bide midemi bulandırıyosun

• +1
Reactions: gargomel, Peter Steele, oguzk and 3 others
götündeki yağ östrojen bağlıyor geliyor buraya domalıyor

burada ki herkes mal sen çok zekisin değil mi amzi

burada ki herkes npc sen main charactersin değil mi amzi

sen tek hücreli misin be orospu çocu? ya da yeni bir tarayıcı AI falan

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: angrybirds, gargomel, sentrix and 5 others
Knk kimsenin saglik umrunda degil burda haberin olsun
ascendlemek icin 1 bobregini verir herkes
Sen bu adamlara spor yapmak sagliksiz dersen siklememeleri normal
kendi kendine bişektomi yapan lipolab enjekte eden manyakların oldugu bir siteye spor yapmak saglıksız diye thread acıyosun ve tepki cekincede cıldırıp sovuyosun ha bide midemi bulandırıyosun
Sağlığın güzellikle bağlantılı olduğunu öğrenince türksubforumceller
götündeki yağ östrojen bağlıyor geliyor buraya domalıyor

burada ki herkes mal sen çok zekisin değil mi amzi

burada ki herkes npc sen main charactersin değil mi amzi

sen tek hücreli misin be orospu çocu? ya da yeni bir
Yarrağıma bak hele kendi lean sanki seni ciddiye bile almıyorum toprak acınası haldesin :lul:

Saglam bos geldi

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: gargomel, Peter Steele, menas and 1 other person
Bana mı diyon lan subforumda benden baska birth defect var mı

• JFL
Reactions: gargomel, Peter Steele, oguzk and 3 others
  • +1
Reactions: menas and Dora67

Lan amınakoyduğumun maymunu yabancı forumda görse makale koymuş diye sakso çekeceği threadleri türk subforumuna atınca tamam bro sen yapma , boş yapmayın oluyor

ULAN AMINAKOYDUĞUMUN GELİŞEMEMİŞ BIRTH DEFECT MAYMUNU SENİ HAYATINDA BİTANE İYİ YÖNÜN VARMI LAN

ZATEN DİĞER GREYLERİ SAYMIYORUM BİLE ONLARIN BİLGİSİZLİĞİNE VE TİKTOKTAN İNCEL LİNGO ÖĞRENİP BURALARA GELMELERİNE VERİYORUM

SEN GİT GOOGLE ÇEVİRİYLE OKUDUĞUN THREADLERE GOOD THREAD DIYE REP AT TAMAMMI AMINISİKTİĞİM ( oda okuyosan)

High iq tayfa üstüne alınmasın sadece saçma salak cevap veren elemanlara yazdım bunları

HAYIR NE OLUYOR CIDDI BİRŞEY YAZSAN DA ADAM GİBİ CEVAP VERSEM ? AMA YOK TÜRK SUBFORUMUNDA NE GEZER ANANIZI GÖTÜNDEN SİKEYİM
bu kadar kafaya takmayın amk gülelim, birbirimize yardım edelim, ascendleyip gidelim. amacı bu zaten forumun

• +1
Reactions: gargomel, menas, yuda and 2 others
bu kadar kafaya takmayın amk gülelim, birbirimize yardım edelim, ascendleyip gidelim. amacı bu zaten forumun
Torba var mı beyler

• JFL
Reactions: maarda and starboi.

valla sağlık biyolojik yas falan burdaki elemanlar cok siklemez hatta bende siklemem saglık esittir looks olayıda tartısılır

• +1
Reactions: starboi.
Malesef bazı arkadaşların beyni cevap olarak birşey yazacak kadar gelişmemiş
anca "boş yapma" gibi terimler kullanabiliyorlar
Bana mı diyon lan subforumda benden baska birth defect var mı
başta gıcık oluyodumda sende tatlı adamsın ya
valla sağlık biyolojik yas falan burdaki elemanlar cok siklemez hatta bende siklemem saglık esittir looks olayıda tartısılır
etkisi olduğu %100 kesin birşey ayrıca sana saçma gelsn bi düşünce bile olsa ciddi bir cevap vermek yerine saçma sapan şeyler söyliyip senmi tavsiye veriyorsun diyince diyen tarafın ne maymun olduğunu anlıyorsun

hani yeni hayata başlıyodun niye döndün
foidkillerpiskopatım çimene dokunmayan sağlam bpciler ratelesin richard ramirez vs gelirmi

• +1
Reactions: auitistsurvior, Dora67 and Ashoimex
etkisi olduğu %100 kesin birşey ayrıca sana saçma gelsn bi düşünce bile olsa ciddi bir cevap vermek yerine saçma sapan şeyler söyliyip senmi tavsiye veriyorsun diyince diyen tarafın ne maymun olduğunu anlıyorsun
valla ne yazdın cok anlamadımda aging falan olayı gercek zaten yapan adam bunu goze alsın roidlerde aging yapıyorda ne kullandıgın ne kadar kullandıgına gore falan degisiyordur yinede sağlıklı olun mental falanda gider yoksa
hani yeni hayata başlıyodun niye döndün
kan testim gelcek en gec 3 gune onu paylasıcam bide bikac adamla konuscam ingilizce kısmında sorularım var

• +1
Reactions: menas
siz ne konusuyonuz knk ya sikicem ben bu sitede durmaktan biktim ha cahil cuhela picler azcik botb tiradlarini okuyun ya ne boka yariyosunuz ascendleyebilirsiniz cogunuz yaglisiniz
ADAM DAHA KISISEL BAKIMINI YAPMIYOR LUKSMEKS DIYOR LAN SIKTIR GIT BI DUS AL ROLL ON SUR
SONRA ODAKLANIRSIN SİPORUNA VUCUDUNA HORMONLARINA
HA DUS ALIRKEN ENDORKIN DISRUPTORU OLMAYAN SEYLER KULLAN OK.
MAL MAL KONUSMAYIN
MENAS KARDESIM SENDE BU SITEDE BENIM GIBI MANYAKLAR OLFUGUNU UNUTUYOSUN 930 TESTOM VARKEN TESTO BLASTLADIM AMG DEDEM 105 YASINA KADAR YASADI DIYE
FORUMDA ROPELAYAN VAR BIRBIRINI BULUP VURAN VAR AMK BU FORUMDA SAGLIKSIZ OLMASI SIKINDE MI SENCE MILLETIN

AZCIK SRSSIZ OLUN UYUMAYA CALISIYORUM PIS FIKIRLERINIZLE GELMEYIN BURALARa

• +1
  • JFL
Reactions: yuda, Ashoimex and starboi.
yok forumda derine inersen herkesle aynı kafa yapısında olmadığını anlarsın maalesef

• +1
Reactions: yuda and Ashoimex
severek ayrulduk ona yaniyürüzzzz

Users who are viewing this thread

Back