![Grove Street Gang](/data/avatars/l/109/109398.jpg?1732785619)
Grove Street Gang
Banned
doldurmayin bunu amk aciga falan cikar cok sikinti anket saglayici googlenin zaten anonim falan kolpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben bu sitenin yaptigi bu kadar detayli bir ankete katilmazdim, riskHer yıl yapılıyor amk birşeyi yok
ya ne anlation anket sonucunu atiyolar yuzdelik falan o kadar amkben bu sitenin yaptigi bu kadar detayli bir ankete katilmazdim, risk
o yuzdelerle reklamcilik vs. yapiliyor burada kabul ettigin cerezlerle tiktokta instada looksmax contenti cikiyor. adam 100 soruluk hepsi ozel bilgilerden olusan anket hazirlamis. ileride bu bilgilerin kimliginle ilistirildigini falan dusun.ya ne anlation anket sonucunu atiyolar yuzdelik falan o kadar amk
Aynı annemin lafları amko yuzdelerle reklamcilik vs. yapiliyor burada kabul ettigin cerezlerle tiktokta instada looksmax contenti cikiyor. adam 100 soruluk hepsi ozel bilgilerden olusan anket hazirlamis. ileride bu bilgilerin kimliginle ilistirildigini falan dusun.
sen doldur kkAynı annemin lafları amk
Sen şu veri çalınma muhabbetinde whatsapp ı silen çocuksun değil misen doldur kk
whatsapp sizin verilerinizi napsin siz cokmu onemlisinizSen şu veri çalınma muhabbetinde whatsapp ı silen çocuksun değil mi
Niye doldurim amk zaten yapmayacakdım bilgi çalsada çalmasadasen doldur kk