sıvılce

D

Deleted member 88833

Platinum
gozumun altında burnumun yan tarafında baya şişik bir sivilce cıktı gozum cukura gırmıs gıbı duruyor kocaman, buz surdum yaramadı, normalde yuzumde asla sıvılce cıkmaz bu cok buyuk sıslıgını nasıl ındırecegım veya bır gunde nasıl gecer

elini yüzüne sürme çok.

gozumun altında burnumun yan tarafında baya şişik bir sivilce cıktı gozum cukura gırmıs gıbı duruyor kocaman, buz surdum yaramadı, normalde yuzumde asla sıvılce cıkmaz bu cok buyuk sıslıgını nasıl ındırecegım veya bır gunde nasıl gecer
sivilceye neden olan şeyler

Uzun süreli aynı yastık kılıfını kullanmak
-
düzensiz yüz bakımı
-
yüzün kirli uyuyup, uyandığında sadece suyla temizlemek
-
çekirdek vb atıştırmalıklar (bunlar sadece bazı insanlarda yapıyor, bende yapmıyo sendede yapmaz)
-
elin kirliyken yüzüne dokunmak veya kirli bişeyi yüzüne sürmek
-
Stres depresyon üzüntü
-
hormon artışı
/
ben sivilcelerin geçmesi için tonik kullanıyorum ve buz sürüyorum, kafanı buzlu suda 30 saniye beklet geçmez ama sönüyor.
sakın karışma patlatma leke kalacak

sivilceye neden olan şeyler

Uzun süreli aynı yastık kılıfını kullanmak
-
düzensiz yüz bakımı
-
yüzün kirli uyuyup, uyandığında sadece suyla temizlemek
-
çekirdek vb atıştırmalıklar (bunlar sadece bazı insanlarda yapıyor, bende yapmıyo sendede yapmaz)
-
elin kirliyken yüzüne dokunmak veya kirli bişeyi yüzüne sürmek
-
Stres depresyon üzüntü
-
hormon artışı
/
ben sivilcelerin geçmesi için tonik kullanıyorum ve buz sürüyorum, kafanı buzlu suda 30 saniye beklet geçmez ama sönüyor.
sakın karışma patlatma leke kalacak
cılt bakım rutınım zaten var amk hepsını yapıyorum bu neden cıktı bılmıyorum kocaman bıde

cılt bakım rutınım zaten var amk hepsını yapıyorum bu neden cıktı bılmıyorum kocaman bıde
ozmn strestten çıkmış yapacak bişey yok
bide havlu kullanımı onemli, duştan sonra vucudunu saçını sildiğin havluyla yüzün silsende çıkıyo

seninki muhtemelen stres kanka, yapacak bişi yok

• +1
Reactions: Deleted member 88833

Users who are viewing this thread

Back