Siz ne yapardınız acil yardım

D

Deleted member 233527

Matcha
sınıfınızdan bir kıza istek atıp yazıyosunuz. Cvp vermiyor ama çıkarmıyor da sınra 1 yıl geçiyor.kas yapıyosunuz fln ama çok fark yık. Bu sefer Kız size yazsa napardınız? Ya da altta n Mesaj verse siz tekrar yazar miydiniz(halen aynı sınıftasınuz bu kızla)

• +1
Reactions: Kayra139
sınıfınızdan bir kıza istek atıp yazıyosunuz. Cvp vermiyor ama çıkarmıyor da sınra 1 yıl geçiyor.kas yapıyosunuz fln ama çok fark yık. Bu sefer Kız size yazsa napardınız? Ya da altta n Mesaj verse siz tekrar yazar miydiniz(halen aynı sınıftasınuz bu kızla)
foruma thread açıp insanlara ne yapmam gerektiğini sorardım

• JFL
  • +1
Reactions: IlI, Aven, Arisylva and 10 others
Bu yazı ne amk hangi dil bu 2dk fazla vakit ayırıp düzgün yazsana bide bu hayali hikayelere benzemiş amk

• +1
Reactions: Arisylva, Kayra139, Serialsuicide and 3 others
Ya nasıl anlamadın
Kıza yazıyosun
Cevap almıyorsun sonra kas yapıyosun.1 sene sonra kız sana yazmak istiyor ? Ya da yürümek istiyor napardın yazar kıydın .yada kız sana yazsa cevap verir miydiniz. Kız sinyal berse yazar mıydın 1 sene ghostkandıktan sonra

• +1
Ya nasıl anlamadın
Kıza yazıyosun
Cevap almıyorsun sonra kas yapıyosun.1 sene sonra kız sana yazmak istiyor ? Ya da yürümek istiyor napardın yazar kıydın .yada kız sana yazsa cevap verir miydiniz. Kız sinyal berse yazar mıydın 1 sene ghostkandıktan sonra
hayır essek misin. yazmasını bekle yazarsa görüldü fln at

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Cevap vermedipi zaman konuştuğu birş vardı belki

atess v2

• JFL
Reactions: Arisylva, churmaxxed, Serialsuicide and 2 others
Belli ıluyor🤣

• +1
tüm otistiklerde orga geliyo amk

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, Charm0, pashanimair and 2 others
Erkek adam siktirin çeker önüne bakar

• +1
Reactions: Charm0 and pashanimair
Ya nasıl anlamadın
Kıza yazıyosun
şu diksiyon mogeaterla kapışır :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, BugraSA, nevaevametheratall and 3 others
Heycandan yazamadım

• +1
Cevap vermedipi zaman konuştuğu birş vardı belki
Mal mısın olum sen senden daha iyi seçenekleri var işte otur ağla şimdi yada çıkar hesaptan ne salaksınız yaş kaç bu arada knk ❤️

• +1
Reactions: pashanimair and Deleted member 233527
Valla aga cevap vermemesi en başta bozardı tabii, eğer seni halihazırda seven başka bir kız var ise onunla ol eğer yoksa yine bunla denerdim,
Herhalde tek kaslı olduğun için ilgi veren kız bu değildir, başka var ise ona git yoksa buna git ama bu kızın seni kasların için sevdiğini ve kalbinde olan için olmadığını unutma, kıza da ona göre değer ver :feelsyay:

• +1
Mal mısın olum sen senden daha iyi seçenekleri var işte otur ağla şimdi yada çıkar hesaptan ne salaksınız yaş kaç bu arada knk ❤️
Yaşımı napcan kardeş. şuan ilgisi var ise seçeneği benim yani
18 yaşındayım

• +1
Valla aga cevap vermemesi en başta bozardı tabii, eğer seni halihazırda seven başka bir kız var ise onunla ol eğer yoksa yine bunla denerdim,
Herhalde tek kaslı olduğun için ilgi veren kız bu değildir, başka var ise ona git yoksa buna git ama bu kızın seni kasların için sevdiğini ve kalbinde olan için olmadığını unutma, kıza da ona göre değer ver :feelsyay:
Beni tanısa belki kalbimi de sevicek. Şans versen nasıl bir konuma düşerim 😣

• +1
Beni tanısa belki kalbimi de sevicek. Şans versen nasıl bir konuma düşerim 😣
Haklısın zaten öyle çalışıyor dış görünüşün varsa tanışırsın kişiliğinde varsa devam eder seni resmen sever ama kişilik yoksa devamı da gelmez yani o kadar kötü bir fikir değil, dene istersen knk bence ama seni başka seven varsa onunla dene önce

• +1
Lol oynardım kızı da unuturdum. Chadin tekini görünce aldatcak zaten

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Deleted member 233527, pashanimair and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back