sizce avcı değilde av olduklarının farkındalar mı

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
IMG 20241209 003721 215
IMG 20241209 003701 819

sen farkında mısın?

• JFL
Reactions: angrybirds
@elemanzelvadre nin abugata benzemesi hk.

• +1
Reactions: Deleted member 70692
abugata laf yok
abugatın kendi yaptığı tarzda bok gibi olması ve kendine laf atanlara tr old school rap dinleyenler diyerek kendini avutması cezaya sagopaya laf atma vb

abugatın kendi yaptığı tarzda bok gibi olması ve kendine laf atanlara tr old school rap dinleyenler diyerek kendini avutması cezaya sagopaya laf atma vb
ben rapini begeniyorum sozleri de cok manali bence

• +1
  • JFL
Reactions: angrybirds and unnamed user
ben rapini begeniyorum sozleri de cok manali bence
sozde mana ariyosan siktir git neşet ertaş dinle amk kulağa hitapta yok adam akıllı prod ve sound olsa şansı var ama şarkılarını dinlemek sikine kusan kıza sakso çektirmek gibi hissettiriyor abugata katlanabilmek için anca dinleyecek birini bilmemen lazım ki muhtemelen yabancı ug tarafında bilgisizsin bilmemek değil öğrenmemek ayıp git 2 ay sc takıl

sozde mana ariyosan siktir git neşet ertaş dinle amk kulağa hitapta yok adam akıllı prod ve sound olsa şansı var ama şarkılarını dinlemek sikine kusan kıza sakso çektirmek gibi hissettiriyor abugata katlanabilmek için anca dinleyecek birini bilmemen lazım ki muhtemelen yabancı ug tarafında bilgisizsin bilmemek değil öğrenmemek ayıp git 2 ay sc takıl
nicin kufur ettin ben fikrimi belirtmistim☹️

• So Sad
Reactions: recai iskender
Sagonu ayrı cezanı ayrı

• JFL
Reactions: angrybirds