![angrybirds](/data/avatars/l/100/100697.jpg?1737065723)
angrybirds
Sma Vurgunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
shilajitten aldığın etkileri yazabilirmisin
En azından bizim kadar siklemiyorlar ve abugat statumaxxing yapıyor
abugatın kendi yaptığı tarzda bok gibi olması ve kendine laf atanlara tr old school rap dinleyenler diyerek kendini avutması cezaya sagopaya laf atma vbabugata laf yok
glockla adam vurunca avcı sayılmıyor muabugata laf yok
ben rapini begeniyorum sozleri de cok manali benceabugatın kendi yaptığı tarzda bok gibi olması ve kendine laf atanlara tr old school rap dinleyenler diyerek kendini avutması cezaya sagopaya laf atma vb
sozde mana ariyosan siktir git neşet ertaş dinle amk kulağa hitapta yok adam akıllı prod ve sound olsa şansı var ama şarkılarını dinlemek sikine kusan kıza sakso çektirmek gibi hissettiriyor abugata katlanabilmek için anca dinleyecek birini bilmemen lazım ki muhtemelen yabancı ug tarafında bilgisizsin bilmemek değil öğrenmemek ayıp git 2 ay sc takılben rapini begeniyorum sozleri de cok manali bence
fivemde veya mta da mı kanka Jflglockla adam vurunca avcı sayılmıyor mu![]()
nicin kufur ettin ben fikrimi belirtmistimsozde mana ariyosan siktir git neşet ertaş dinle amk kulağa hitapta yok adam akıllı prod ve sound olsa şansı var ama şarkılarını dinlemek sikine kusan kıza sakso çektirmek gibi hissettiriyor abugata katlanabilmek için anca dinleyecek birini bilmemen lazım ki muhtemelen yabancı ug tarafında bilgisizsin bilmemek değil öğrenmemek ayıp git 2 ay sc takıl
sen abugata niye bu kadar taktın seni de mi sikti zamanındafivemde veya mta da mı kanka Jfl
sen abugata niye bu kadar taktın seni de mi sikti zamanında
Sagonu ayrı cezanı ayrıabugatın kendi yaptığı tarzda bok gibi olması ve kendine laf atanlara tr old school rap dinleyenler diyerek kendini avutması cezaya sagopaya laf atma vb