sizce bp türkiyede dahada yayılırmı yoksa 2-3 haftaya bitermi

turkcelfatcel

turkcelfatcel

5ft 11 | lmtn-mtn | 15 yo | gymcel
düşünceleriniz nedir

• +1
Reactions: Kayra139
Images 1

• JFL
Reactions: Resistance.
bu asalak piçler öldürülen insanları bile 2-3 haftada unutuyo bunu mu unutmayacaklar XD KYS

• +1
  • So Sad
Reactions: Yagiz8928, why not me?, Serialsuicide and 4 others
düşünceleriniz nedir
gelecekten geliyorum bitmedi hala konusuoylar

liseye gecmis yeni birini tanıyom bulustum dun aksam bp ne kanka looksmaxing ne kanka fala ndiyodu allahını sikiyim kucuk sehirdeyim ben herkes keko instagramında full turk icerigi falan var oyle diiym

turkiyedeki zoomerların buyuk cogunlugu biliyor yani

bu bp yi bu tam for you page i turk akımları turk icerikleri olan keko hırt karı erkekler varya onlara kadar gitti yani nasıl anlatıyım o tarz insanların kesfeti anladınız iste aq

• +1
Reactions: turkcelfatcel
gelecekten geliyorum bitmedi hala konusuoylar

liseye gecmis yeni birini tanıyom bulustum dun aksam bp ne kanka looksmaxing ne kanka fala ndiyodu allahını sikiyim kucuk sehirdeyim ben herkes keko instagramında full turk icerigi falan var oyle diiym

turkiyedeki zoomerların buyuk cogunlugu biliyor yani

bu bp yi bu tam for you page i turk akımları turk icerikleri olan keko hırt karı erkekler varya onlara kadar gitti yani nasıl anlatıyım o tarz insanların kesfeti anladınız iste aq
zaten artan globalizassyon turkiyede bi tık daha cok hartmıs oldu minimal duzeyde turkiyede bp bir yılda arttı baya farkettiyseniz gecen sene boyle degildi

neyse hala taskafa kekomaxxing bu tarz seyler tırrıkıstanda isliyor fakat bizde amerikanın yolunu izliyoruz cunku anadolu karısı dunyadaki en orospu karıdır

5 yıl sonra artık blackpill tamamen indirilecek turkiyeye bizim musluman kesimde teror orgutleri falan kurar artık kadınlar iyice orospuı batılı oldu diye

• +1
bizdeki erkekler ama amerikalalır gibi woke olcagını sanmıyorum yemeklerimiz goyslop olmadıgındanmı dna damı varm bilmiyomda bizdeki sağcılık kadın dusmanlıgı bu tarz seyler bitmez amerikadaki erkekler gibi incel olunca ortalama bir turkonun basını egip tamam abi demez sanarsam

kadınlar solcuj woke olcak amerikalı kadınları orospulukta gececekler

erkeklerde tam tersi sagcı anti woke purity culture falan fistan

turkiyeye blacpkillin %100 indigi zaman tinder gibi uygulamalar assırı mainstream olcak herkes kullancak boyle anlıycaz bp artık turkiyede diye buda tahminen 5 yıla yasancak

simdiden buraya yazıyım o gunler gelince suc oranları erkek agresifligi baya artar abazalar tyurkiyede simpleiyp amcık alabiliyor fakat amcık kaynakları tukenince delircekler

• +1