D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
ben anlamadım neden böyle bişey yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Türkçenben anlamadım neden böyle bişey yaptı
oha lanben anlamadım neden böyle bişey yaptı
Ohh bwww iyki oyle biaey olmamisim igrenc en azindan 1 yil calisip ust bacak LL + Alta tabanlik insana benzeyebilecegim hayat bana guzel yaa1.48 boyunda yaşamak zorunda olduğu için
LL'den sonra yatalak kalınca hayat başlıyor.Ohh bwww iyki oyle biaey olmamisim igrenc en azindan 1 yil calisip ust bacak LL + Alta tabanlik insana benzeyebilecegim hayat bana guzel yaa
Nediyon kanki Sen ne yatalagi yok only biseyLL'den sonra yatalak kalınca hayat başlıyor.
Göz ameliyatı geçiren adama gidip kör olcan sen şimdi demek gibi bisey bu aqLL'den sonra yatalak kalınca hayat başlıyor.
pitozis ameliyatı oldum ve göz çizdirdim gözüm sikildi kuruluktan sabahları gözümü açamıyom aq keşke kör olaydımGöz ameliyatı geçiren adama gidip kör olcan sen şimdi demek gibi bisey bu aq
LL nin riski daha fazla evet ama her geçiren yatalak olmuyor
Göz cizdirme noluyo tam olarakpitozis ameliyatı oldum ve göz çizdirdim gözüm sikildi kuruluktan sabahları gözümü açamıyom aq keşke kör olaydım
Memnun degil gibi gozukuyosunpitozis ameliyatı oldum ve göz çizdirdim gözüm sikildi kuruluktan sabahları gözümü açamıyom aq keşke kör olaydım
gözünün içine kasa atilan ciziklerden atiyolar +500 smv knkGöz cizdirme noluyo tam olarak
Ne biliyim oglummal misin olum iste gozlukten kurtulmak icin yapiyolar ya lazerle